Şimdi Ara

Hasarı yüksek olan suplar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bard sona lux lulu vb gibi erken safhada aşırı hasar atan destek karakterlerine karşı ne yapmak gerek adc olarakta destek olarakta ?

plat 1 ve üstü cevaplarsa sevinirim

• Güzel konu yerimi alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çelincır olarak cevaplıyorum, botta oynama, adc desen tek yiyor, supp desen kötü adcnin yanında useless kalıyor, git başka yerde oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: blattodea

çelincır olarak cevaplıyorum, botta oynama, adc desen tek yiyor, supp desen kötü adcnin yanında useless kalıyor, git başka yerde oyna

bi yerde doğru söylüyorsun
  • stun varsa kesiyorsunuz.
  • Plat 2 yim cevap vermiycem.
  • Mainim bot lane değil. Ama arada oynuyorum. Genelde de Sona veyahut Zilean ile karşılaşıyorum. Sana önerim sende yanına böyle seçimler yaptırt. Gerçekten işe yarıyor. Hatta Sona ilk levellerde ADC'den fazla bile vuruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Luxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxluxlux tan sup olmaz olcaksada gorkemli zafer filan cıkması gerekcek o zamanda 0 hasar tanky sup iyidir oyun sonu ve başındada işini bilen bir tanky onlara hayatı zehir edebilir

• Bu durum senin ve support'unun seçimlerinede bağlı aslında . Ama yüksek hasar çıkaran şampiyonlar fazlada kırılgan olur ama kırılgan olması seni aldatmasın bazen seni dürten adama ( örneğin sonaya ) karşılık verebilmek için sonanın aldığı hasara aldanıp 1-2 vuruş fazladan vurabilmek için deli gibi koşma peşinde , sonanın yüksek bir miktar canını indirsen bile kendinde 2-3 kat fazla dürtülmüş oluyorsun . Bu sefer sona canını yeniliyor ve uzun vadede sen zararlı çıkmış oluyorsun (hasarı yüksek olan çoğu support can dolduruyor).

Bu tür destekleri oyunun başında geri düşürünce çok işlevsiz kalıyorlar bu yüzden ormancından yardım istemelisin veya desteğin alistar-leona-thresh gibi şampiyonlarsa karşı destek seni dürtmeye geldiğinde çok ani bir hasar çıkarıp öldürmen lazım . Bu tür desteklere karşı tutuştura ihtiyaç duyarsın ki canlarını adc'lerin verdiği healla kurtaramasınlar.

Onun dışında janna gibi oyun başında ne seni üst düzey hasarlardan koruyabilecek ne de agresif bir oyun sergileyebilecek bir desteksen veya destek varsa , minyonlardan biraz geri kalmayı göze alıp hiçbir minyondan gelen XP ' yi kaçırmamalısın . 1 minyon uğruna deli gibi dürtülüp b atarsan her seferinde levelde geri kalırsın bu sefer Dive yersin.

Umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 24 Eylül 2015; 8:12:20 >

• Destek oynuyorsan bence tank secimler yap önde dur adcye vurmasinlar veya sende durten bi destek alip yaklasmasini engelleybilirsin
    Adc oynuyosan ise minyon kontrolünü iyi yapman gerekiyor cok ittirmeyip baskin beklemelisin ayrica runlerde can calma ile girersen daha iyi olur

• Vel'Koz. Bilen ellerde ağlatıyor karşı tarafı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarvan dene sup olarak.

Troll degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

arkadaşlar bard sona lux lulu vb gibi erken safhada aşırı hasar atan destek karakterlerine karşı ne yapmak gerek adc olarakta destek olarakta ?

plat 1 ve üstü cevaplarsa sevinirim

Adc Olarak Sivir E'si Maşallah Mana Bedeli Olmadan Yok Bana Bişey Olmaz Diyo.Ben Lateciyim Diyosan Vayne,Draven.Yok Ordan Oraya Kaçarım Diyosan AD Ezreal.Sup Olarak Thresh,Janna
  • Yüksek hasarlarına karşılık çok kırılgan oluyorlar. Olabildiğince geride oynamak lazım ve yaklaştığında yanındaki supportunuzda stun, yavaşlatma atarak ona focuslanıp büyük hasar verebilirsiniz. Tradelerde dikkatli olunmalı
    not: plat 1 im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 24 Eylül 2015; 8:56:17 >
  • Adc olarak sivir tavsiye ederim ayrıca destek olarak can veren ya da blitz thresh gibi adamı yakalayabilen bişey lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Mainim bot lane değil. Ama arada oynuyorum. Genelde de Sona veyahut Zilean ile karşılaşıyorum. Sana önerim sende yanına böyle seçimler yaptırt. Gerçekten işe yarıyor. Hatta Sona ilk levellerde ADC'den fazla bile vuruyor.

Adamin nicki mojotr

• Anlamadım
  • Durtme kompozisyonu na karşı lanede tutunmak için en iyi seçim healleyen şampiyonlar dır yanına nami gibi bir şampiyon alırsanız çok rahat edersiniz

• quote:

Anlamadım

sana attığım pm e bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

quote:

Anlamadım

sana attığım pm e bak

Bende anlamadım :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.