Şimdi Ara

Oynaması aşırı zor olmayan top ve mid heroları önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni hesap açtım (18 level şuan) Adc mainliyordum, her gün jinx ile botlara karşı kite ve farm falan çalışıyorum ama sorunlu suplarla zed'e ve rengar'a gelen buffla olacak iş değil adc oynamak. support oynamaktan zevk almıyorum, jungler oynamayı da beceremiyorum.

öyle oyunun prosu falan da değilim s5'te başladım s5'in sonunda bıraktım. kendi hakkımla yükseldiğim max lig silver 2. o zamanlar fioranın rework yememiş halini oynuyordum her lanede. o rework yeyince oyundan zevk almadım, riven mainleyeyim dedim ama sarmadı, malum yollara başvurdum, plat 2'ye çıktım. sonra okul vs derken bırakmak zorunda kaldım.

hakim olduğum top ve mid herosu yok. bana tavsiyesi olan var mı? adcde ısrar edeyim mi yoksa mid veya top mu mainleyeyim? yani çok pratiği olan yetenekli bir oyuncu değilim, öğrenme aşamasındayım sayılır. takıma aşırı bağlı olmayan, tflerde iş yapan bir hero lazım. siz yine de her lane için bir şeyler önerin.

2350 mavi öz ve 1900 rp var. rp ile indirimde olanları alıyorum yalnız. şuan vi indirimde mesela alayım mı?

ryze'ı önerdi bir arkadaş o nasıl şu aralar?

sahip olduğum herolar:

-jinx
    -MF
    -Ashe
    -Caitlyn
    -Garen
    -Jax
    -Master
    -Brand

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 23 Şubat 2018; 0:41:27 >

• hocam forumun çilingiri olarak sen ne diyorsun? ne yapacağımı şaşırdım valla :D
  • Midde ahri topta jarvan tavsiye ederim. Ahri hem mobil rahat edersin. Jarvaninda skil seti cok kullanisli ve kolay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mide ryze topa malphite poppy renekton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 23 Şubat 2018; 3:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Midde ahri topta jarvan tavsiye ederim. Ahri hem mobil rahat edersin. Jarvaninda skil seti cok kullanisli ve kolay

Hocam bence ahri en zor mid herolarından. Ustalaşmak zaman alıyor. Rework yemediyse s5’te baya oynadım. Jung için vi nasıldır?

Başka öneriniz var mı mid ve top için?

• top maokai mid vlad

• Takıma aşırı bağlı olmayan bir hero istiyorsan topa yoğunlaşman gerekiyor. Off tank herolarına alıştınmı hem seversin hem kazanma oranın artar. Oyun anlayışını bilemiyorum. Kimi oyuncular var yasuo alıyor e q spamlayıp maç kaybediyor ama zevk alıyor. Kimiside sadece win odaklı oynuyor kazanınca zevk alıyor. Kazanınca zevk alanlardansan top mainleyip tank ağırlıklı şampiyonlara yönelmen daha avantajlı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vlad şuan fena durumda bence yeni gelen itemlerin verdiği atackspeed ve slow itemiyle beraber hem rakip kaçamıyor hemde değişik hasarlar atıyorsun vladla.Ekko ahri lb bunlarda oynanır durumdalar.Ludene gelen değişiklik syndranın işine yarar gibi bence early wave clearı ve hasarı artıyor ayrıyetten slow itemleriyle q e tutturmak daha kolay normalde prof syndra oyuncuları önce ulti sonra e yaparlardı e yi kaçırmamak için şuan gerek yok ona ultinin tam burstünden faydalanabilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCleanse -- 23 Şubat 2018; 12:35:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

vlad şuan fena durumda bence yeni gelen itemlerin verdiği atackspeed ve slow itemiyle beraber hem rakip kaçamıyor hemde değişik hasarlar atıyorsun vladla.Ekko ahri lb bunlarda oynanır durumdalar.Ludene gelen değişiklik syndranın işine yarar gibi bence early wave clearı ve hasarı artıyor ayrıyetten slow itemleriyle q e tutturmak daha kolay normalde prof syndra oyuncuları önce ulti sonra e yaparlardı e yi kaçırmamak için şuan gerek yok ona ultinin tam burstünden faydalanabilinir.

Dostum adam yeni başlamış. Ne yazdın böyle adam vefat etti şuan
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    harbi 18 lvlmiş biraz düzenliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

harbi 18 lvlmiş biraz düzenliyim

hocam yeni de başlamadım yani toplamda 700-800 maçım vardır.
  • Midde bence kolay champ yok. Topa gelince eğer hem erken oyunda hem de ilerleyen dakikalarda sağlam istersen 0 iq reis Garen derim. Hem oynaması kolay hem de kasarsan cidden iyi bir offtank oluyor. Mana derdi yok mekanik derdi yok. Tuşlara rastgele bas kendi oynasın. Eğer ki erken dakikalarda lanei kazanmak istersen Pantheon derim. w e q at lane senindir. Ama oyunun ilerleyen dakikalarında etkisi düşer. Seçim senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Midde bence kolay champ yok. Topa gelince eğer hem erken oyunda hem de ilerleyen dakikalarda sağlam istersen 0 iq reis Garen derim. Hem oynaması kolay hem de kasarsan cidden iyi bir offtank oluyor. Mana derdi yok mekanik derdi yok. Tuşlara rastgele bas kendi oynasın. Eğer ki erken dakikalarda lanei kazanmak istersen Pantheon derim. w e q at lane senindir. Ama oyunun ilerleyen dakikalarında etkisi düşer. Seçim senin.

çok kolay olmasına da gerek yok. late oyunu kötü heroları sevmiyorum.
  • Mid = Orianna (Tartışmasız midin en iyi herolarından, lane ve late herosu ikisinde de çok iş yapar ve oldukça etkilidir, al kafan rahat etsin.)

Top = Camille veya Gangplank ikiside alışıldığında çok iyi herolar. Bunları mainlersen çok zevk alırsın ve gayette oyun taşıyabilme kabiliyeti var herolarda.
  • Karma güzeldir mide ama ilerde iş yapman için earlyde kasılman lazım

• Mid için tartışmasız Orianna. Metayı takmaksızın her zaman seçilebilen, yetenek setinde hiç bir açık bulunmayan bir karakter.

Top için kolaylık açısından kesinlikle Maokai öneririm ( şuanki match-uplarda nasıl gider bilmiyorum ) Fideler sayesinde totemin olmasa dahi gelebilecek baskınları önceden görebiliyorsun.
  • Hiçbir zaman top oynamadım ama bana sorarsan en iyi top champı özellikle düşük eloda Nasus. Kasarsan tanrı gibi bir şey oluyor. Alt koridorda oynasam bile Nasus'u her zaman banlarım. Nasus'u sabırlı bir şekilde kasarsan tek başına çok çok rahat taşırsın.
  • Annie oyundaki en kolay hero ama kimse tercih etmiyor. Skillshot yok mana derdi yok farmlaması kolay çok rahat adc apc tekliyorsun. Aradığın hero annie bro

• Topta ornn midde ise talon
  • Ceks tek yeter ceks oyna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.