Şimdi Ara

Oynaması aşırı zor olmayan top ve mid heroları önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akali alabilirsin hem top hem mid gider, rahat taşır.
  • Hocam ust koridor için konuşacağım sadece; öncelikle erken oyunda öne geçersen şampiyonunda da belli miktarda kitle kontrol uygun miktarda da hasar varsa taşıyabilecek biri misin ? Eğer böyleysen o zaman oyunun şu anki yamalarında önerebileceğim en iyi iki şampiyon Sion ve Poppy. Çok önde olmasan da yine iş yapabilecek tercihler olarak göruyorum bunları ayrıca. Onun dışında Cho'Gath tercih edilebilir; kötu durumda olsan bile baron etrafında belli bir baskı kurup belki de ulti yeteneğinle çalabilirsin bu da işleri lehine çevirecektir. Çok zor olmayan şampiyonlar dediğin için bunları önerdim fakat yine de burada bulunsun daha zor ve guzel seçimlerden ustlerde de bahsedilmiş ben de katılıyorum Camille, Gangplank (Biraz daha zor durumda olabilir şu an ama) tercihlerine. Fiora da bana sorarsan iyi bir durumda şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vindicateee -- 4 Mart 2018; 22:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinim99

Topta ornn midde ise talon

Bir talon main olarak soruyorum; Talon'a nasıl basit bir hero diyebiliyorsunuz? Oyundaki oynaması en zor karakterlerden biri Talon. Çok ciddi refleks ve hızlı düşünüp karar verme becerisi istiyor her suikastçi gibi ama hepsinden daha hızlı karar vermek zorundasınız ve refleksleriniz yeterince güçlü değilse anında patates oluyosun yakalandığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hero patates şuan yakalandığında ? Bir de talonla alakası yok çoğu suikastçı refleks ve ani karar yeteneği ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasmaya gerek yok garen le jax dk 20 ye kadar kasarsan iyi bir şekilde kazanırsın büyük ihtimal çok kanser hero 2 side

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordimus -- 6 Mart 2018; 23:43:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş toplane için kolay şampiyon istiyorum yazmış. Ornn demişsiniz.
    Kaç kere Ornn oynadınız da adama kolay şampiyon diyorsunuz.
  • Top için illaoi mantığını 2 3 oyunda çözersin zaten fazla da oynanmıyor senin levelinde karşına bilen gelmez.
    Herkes all mid fight atalım kafasında olduğu için illaoiyle rahat taşırsın.

Mid içinse ziggs sadece pushla oyun kazandırıyor zaten.

Gerçi çoktan almışşındırda aklında bulunsun gene.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.