Şimdi Ara

ADC'lerde kite hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar a' tuşu ile kite yapıyorum ama düşman minyonların olduğu ortamda kite yaparken rakipten daha yakın minyon varsa direk minyona vuruyor ve mal oluyorum bu durumda bunu kapatma var mı yoksa minyonlu ortamda kite yapamıcaz mı ? çok büyük bir sıkıntı bence adcler için

• O kadarini da yapiver istersen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73E678180

O kadarini da yapiver istersen ?
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: streiter1

up

Alıntıları Göster
    up
  • Bende minyona vurup sucu riota atiyorum zaten kite a devam edersen minyonlarin arasindan cikarsin uzun surmez ama hep minyonlarin icinde olacaksan sag klikle denemen lazim , ben hep missclick yapip minyona vururum o yuzden shift iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Bende minyona vurup sucu riota atiyorum zaten kite a devam edersen minyonlarin arasindan cikarsin uzun surmez ama hep minyonlarin icinde olacaksan sag klikle denemen lazim , ben hep missclick yapip minyona vururum o yuzden shift iyidir
    oldu ver pc ye oynasın. Sen yorulma
  • quote:

Orijinalden alıntı: PPoCuKK

oldu ver pc ye oynasın. Sen yorulma

Alıntıları Göster
    UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

UP

Alıntıları Göster
    olacak o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

olacak o kadar

Alıntıları Göster
    Adamın üstüne tıklamayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Adamın üstüne tıklamayı deneyebilirsin.

Alıntıları Göster
    sadece şampiyonları hedefle diye bi seçenek var onu rahat basabileceğin bir tuşa atarsan default olarak esc'nin altındaki é tuşunda istediğin bir tuşa atarsan minyonlar hedeflenemez hale gelir ve şampiyona rahatça atak yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SleepyPanda

sadece şampiyonları hedefle diye bi seçenek var onu rahat basabileceğin bir tuşa atarsan default olarak esc'nin altındaki é tuşunda istediğin bir tuşa atarsan minyonlar hedeflenemez hale gelir ve şampiyona rahatça atak yapabilirsin

Alıntıları Göster
    Ben sadece sağ clickle kiteliyorum. Alıştırma yapınca biraz missclick olmuyor, çoğu pro adc de sağ click kullanıyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 8 Haziran 2015; 2:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Ben sadece sağ clickle kiteliyorum. Alıştırma yapınca biraz missclick olmuyor, çoğu pro adc de sağ click kullanıyor genelde.

Alıntıları Göster
    Kite için minyon yok ise shift var ise mouse kullanın. Hatta mümkünse hep mouse kullanın refleksleriniz daha iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Kite için minyon yok ise shift var ise mouse kullanın. Hatta mümkünse hep mouse kullanın refleksleriniz daha iyi oluyor.

Alıntıları Göster
    riot ayarlara yeni bir şey ekledi bunun için. orayı kontrol et bulursun. 5,8 ya da 5.7 yama notlarında olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

riot ayarlara yeni bir şey ekledi bunun için. orayı kontrol et bulursun. 5,8 ya da 5.7 yama notlarında olması lazım

5.8 ve 5.7de bulamadım ayarlarda ne olarak geçiyor ?
  • Space e bas yeter

:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

5.8 ve 5.7de bulamadım ayarlarda ne olarak geçiyor ?

kite yaparken öncelik rakip şampiyon
  • quote:

Arkadaşlar a' tuşu ile kite yapıyorum ama düşman minyonların olduğu ortamda kite yaparken rakipten daha yakın minyon varsa direk minyona vuruyor ve mal oluyorum bu durumda bunu kapatma var mı yoksa minyonlu ortamda kite yapamıcaz mı ? çok büyük bir sıkıntı bence adcler için

Yazan var mı bakmadım minionlar varken esc tuşuna basılı tut o zaman miniona oıdaklanmaz
  • Onun bir tuşu vardi...
    Sadece sampiyonlara hedef alabipiyordun.
    Ayarlardan bakiver
  • streiter1 S kullanıcısına yanıt
    Eğer A tuşunu kullanıyorsan A'ya bastığın zaman ekranda beliren baklava dilimini yere tıklamak yerine rakibin üzerine tıklayabilirsin. Bu şekilde minyonlara vurma olasılığını biraz daha azaltabilirsin.
    Diğer yöntem ise sağ tık kullanmak. Sağ tıkın riski de miss click yapma oranının biraz fazla olması. Şöyle ki; rakibe sağ tıklayacağım diye yanına bir yere tıklarsan rakibe doğru yürürsün. Bu da senin için dezavantaj oluşturur. Ama sağ tıka bayağı alışırsan bunu yapma oranın baya da azalır.
    Birde yukarıdaki arkadaşların dediği olay var ona bakmanı tavsiye ederim. O ayarı yapınca sadece şampiyonları hedef alıyor.
    Ha unutmadan Shift tuşu da bildiğin gibi kite için kullanılan bir tuş ama farkı A'ya bastığında çıkan baklava diliminin çıkmaması. Fakat bilmeyenler olabilir onu da belirteyim Shift'e bastığınız sırada mouse imleci rakibin üstündeyse yine en yakındakine vurmak yerine mouse imlecinin olduğu rakibe atak yapar. Onun dışında Shift'e basıp yere tıkladığımızda bildiğimiz gibi en yakındakine vuruyor.
    Şu finallerim bitse geniş bir kite rehberi hazırlamayı düşünüyorum kısmet olursa. Bakalım yaparım inşallah.

• 5.10 da sanırım yardımcı olacak bir düzenleme getirdiler. Shift+sağ tuş yaptığında eğer rakip şampiyon menzilinin içindeyse minyonları görmezden gelip ona saldırıyor diye biliyorum.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boun1631 -- 8 Haziran 2015; 12:54:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.