Şimdi Ara

Adc Nişancı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Lucian sonra jinx

neden peki lucian öncelik veriyorsunuz yada veriliyor çok net bir sebebi varmı acaba düz vuruşları pasifiyle alakalı sanıyorsam çiftmi ne vuruyormuş başka bir sebebi varmıdır yanlış anlamayın bilmek istiyorum jinx e göre daha iyi denilebilecek kaçış mekanizmasından başka ne var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: loneytunes

quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Lucian sonra jinx

neden peki lucian öncelik veriyorsunuz yada veriliyor çok net bir sebebi varmı acaba düz vuruşları pasifiyle alakalı sanıyorsam çiftmi ne vuruyormuş başka bir sebebi varmıdır yanlış anlamayın bilmek istiyorum jinx e göre daha iyi denilebilecek kaçış mekanizmasından başka ne var acaba

Canbicen ile güzel hasarı var ve %45 cdr olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    şuan orta koridorda suikastçi metasındayız buda küçük gördüğün kaçış mekanizmasını çok önemli bi konuma getiriyor.Lucian ile kite daha kolay ultisi jinxin ultisinden ortalama 3-4 kat daha fazla damage vuruyor full ulti yedirirsen.Pozisyon alman kolay.Lanede aşırı güçlü olduğu için domine etmesi çok kolay ve öne geçincede oyun sonuna kadar bi daha geri düşmüyor.
  • birisi ben adc oynuyorum diyecekse lucian vayne kalista oynayacak arkadaş. el becerisi isteyen pozisyon bilgisi isteyen heroları oynamadıktan sonra sağ tıkla birşey oynanmaz.
    Sag tuşu güclü degil ne demek oluyor tam olarak ? Adc dedigin zaten duz vurusla hasar cikarir,cogununda ultisi belirli bir oranda hasar birakir fakat farkli islevleri vardir.Jinx baya zevkledir,hele pasifi devredeye girdiginde ulastigi hizla seri q hasari muthis oluyor.Rengar konusuna gelirsek,rengar feedlenmediyse yapacagin sey altina e acip rengarin atlamasini beklemek,hizli refleks gosterirsen atladigi anda yakalanir ve flash atar w kullanir q acip verirsin hasarini.Flashsiz durumlarda işş destegine kalmistir.Uzayan oyunda koruyucu melek care olabilir.
    Benim acimdan en zevkli adc luciandir,skill pasiferi gercekten op,manasini kullanmayi ogren yeterli.Ondan sonra sirayla ezreal,vayne,jinx.

• Solo degil top top top

TOOOOOOOOPPPP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    ez bende var cok iyi hero aynen bide o rengar olayını kalista için yazmıştım jinx için değil feedlenmediyse zaten kolay olur ama yukarda olsun yada zed gibi bi suikastçı 2 side suikastçı zaten farklı türlerde de olsa kasıldığı zaman skilleri boşa atmadıkları sürece kalista gibi bir heronun o tfden kaçışı yada kill alması neredeyse imkansız olur vayne olayı ise şöyle sadece bikaç maç lık deneme aşamasında olduğum jinx'i de kalistayıda vayne' e göre daha iyi oynuyorum ve daha çok eğleniyorum s4 de iyiydim fakat kısa bir ara verdim döndüğümde hiç eski pozisyonları oyunu falan yakalayamadığımı gördüm lucian ise hiç şüphesiz herkes tavsiye ediyor ben jinx i daha eğlenceli buluyorken ve herkese danışıyorken lucian ı kategoriye almadan sorduğumda bile lucian tavsiye geliyor son 1 haftadır
    kalista picklediysen destek bc ya da alistar olmali ki rengari tutabilesin,ultini kullanmasan bile bu 2 destek durdurur rengari.Feedlendiyse care kirmizi totem ya da tarayici,anlayacagin kalista biraz destek oyuncusuna bagli.
    En cok oynadigim adc jinx zaten ama luci bana kalirsa daha eglenceli,%45 cdli luci cok daha eglenceli :D
    Bu arada ap mfde cok eglenceli,hele rylai alip e atiyorsun ya adamlar sanki stun yemis,oyle bir kanser durum yok.

anladım elbette onuda deneyeceğim ama ben önce jinx alıyorum zaten rp ile alıcam onu ip ise 3000 civarı var birikincede artık lucian şimdi hep beraber luci dedik neden kararın jinx oldu derseniz bilmem eğlenemedim gitti luci ile deneyebileceğim hesap vardı arkadaşımın deniyorum deniyorum yok feedlemek denmez yeterince iyi olduğumu dusunuyorum kill almakta iyi ama eglenemedim jinx de de yeni olmama rağmen baya eğlendiriyo ve farm yapması olsun oyun başında biraz dikkat gerektiren hero olsun severim
    cok lazimsa vereyim hesabimi gir dene

sağolun tesekkürler :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.