Şimdi Ara

Adc Nişancı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar adc hero su almak istiyorum bir önceki konumda mid ve solo için öneri istemiştim şimdi ise adc. benim aklımda jinx var arkadaşımın hesabından deneme fırsatım oldu cok kısa süreliğinede olsa eğlenceli ve güçlü aslında bakarsanız hemen hemen bütün adcleri zamanında denemişliğim var tek tük hariç...

BENDE OLAN VE EĞLENEBİLDİKLERİMİ YAZAYIM ;

Ashe (zevkli değil)
    Vayne (oyun başı fazla olmasada oyun sonu zevkli)
    Caitlyn (eğlenebildiğim hero ama eksileri fazla benim için)
    Tristana (kusursuz diyebildiğim bi adc)
    Corki (denemedim)
    Twitch (denemedim)

fakat her ne kadar adc listem orta derece olsada 6300 ler yok diyebiliriz

lucian, jinx, kalista, graves, miss fortune (bu olmaz gibi ama) bide koridor olarak değişebilen quinn ve varus

bende olmayanlar aralarında kalista, jinx, lucian, quinn denemiştim kalista ve jinx arasında kaldım 2 side eğlendiğim herolardı detaylı olarak bilmiyorum elbette ki. bunların arasından tavsiyelerinizi bekliyorum bende olmayan saydığım hepsi olur sadece jinx ve kalista ön planda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneytunes -- 29 Aralık 2015; 13:54:13 >

• Lucian ve mf al kesinlikle. Ardından kalista ve jinx alabilirsin.

Lucian çok zevkli ve güçlü şuan. Pasifini iyi kullanırsan çok op.

Mf keza çok güçlü şuan. Ultideki crit özelliği çok fazla oldu. Bi nerf bekliyorum. Sona-mf yapıyorlar. Double ult double kill.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu uzun zamandır oynasam da adc beceremeyen birisi olarak ve oynadığım 2 adc olan Tristina ve Ashe üzerine bir şeyler söyleyecek olursam, Tristana yorumuna katılıp Ashe yorumuna katılmıyorum :) Asheyi çok eğlenceli buluyorum özellikle Kraliçe Ashe ile oynamak bana büyük keyif veriyor . Sanki o bembeyaz oklar o kostüm için tasarlanmış :) (Tabi bir tane daha beyazlı kostümü var ama ondan daha çok yakıştığını düşünüyorum Kraliçeye.) Skill seti ise bence görüntü açısından hoş ve wave temizlemek, düşmanı dürtmek vs gibi açıdan çok yararlı. E'si maalesef benim içinde her zaman bir hayal kırıklığı olmuştur ancak işe yaradığı zamanlarda yok değil. Q'sunun değişikliğe uğraması beni üzdü açıkçası eski halini ben daha çok seviyorum. Ultisi ise çok işlevli Jinx gibi son vuruştan ziyade takımına uzakta da olsan doğru bir açıyla attığın da 2,5-3 saniye rakibi sersemletebiliyorsun. Gereksiz ve fazla yazdım ama Ok-Yay teması olsun görüntüsü olsun, kendine has havası olsun. Oynarken en çok eğlendiğim adcdir. Biraz zordur malum kaçış mekanizması yok ama zevk almayı bildikten sonra kendini oynatan ve oyunda bir şeyleri değiştirebilen bir herodur kendisi :)

• Kesinlikle Lucian almanı öneririm. Nedeni ise pasifi , e yeteneği ile skillshot lardan kaçması , ultisinin tank eritme özelliği ve daha birçok sayabileceğim iyi özellikleri var. Kötü özellikleri ise oyun başında camp yerse geriye düşerse toparlanması biraz zor kalıyor . Söylediklerim bu şuan Canbiçen statik hayalet ayakkabı diğer itemleri duruma göre alabilirsin.
  • Lucian al 45 cd ile kaymak cok zevkli

• SOLO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

SOLO

ADC NİŞANCI TAVSİYESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lucian al arkana yaslan

• Lucian al çok zevkli ultisini aşırı beğeniyorum sırf onun için oynuyorum denebilir tavsiye build imse canbiçen bombardıman kanasusamış üçlü veya dominik son eşya koruyucu veya qss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caitlyn dışında başka bir şeye ihtiyacın yok.

• Lucian baya güçlü ve zevkli tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinoard

Oyunu uzun zamandır oynasam da adc beceremeyen birisi olarak ve oynadığım 2 adc olan Tristina ve Ashe üzerine bir şeyler söyleyecek olursam, Tristana yorumuna katılıp Ashe yorumuna katılmıyorum :) Asheyi çok eğlenceli buluyorum özellikle Kraliçe Ashe ile oynamak bana büyük keyif veriyor . Sanki o bembeyaz oklar o kostüm için tasarlanmış :) (Tabi bir tane daha beyazlı kostümü var ama ondan daha çok yakıştığını düşünüyorum Kraliçeye.) Skill seti ise bence görüntü açısından hoş ve wave temizlemek, düşmanı dürtmek vs gibi açıdan çok yararlı. E'si maalesef benim içinde her zaman bir hayal kırıklığı olmuştur ancak işe yaradığı zamanlarda yok değil. Q'sunun değişikliğe uğraması beni üzdü açıkçası eski halini ben daha çok seviyorum. Ultisi ise çok işlevli Jinx gibi son vuruştan ziyade takımına uzakta da olsan doğru bir açıyla attığın da 2,5-3 saniye rakibi sersemletebiliyorsun. Gereksiz ve fazla yazdım ama Ok-Yay teması olsun görüntüsü olsun, kendine has havası olsun. Oynarken en çok eğlendiğim adcdir. Biraz zordur malum kaçış mekanizması yok ama zevk almayı bildikten sonra kendini oynatan ve oyunda bir şeyleri değiştirebilen bir herodur kendisi :)

yok hayır aslında gereksiz yada fazla değil hoşuma gitti uğraşıp yazmış olmanız bende var ashe fakat eğlenceli değil dediğim için üzgünüm denemedim diyeyim ama kesinlikle deneyeceğim tsekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Samedck

Kesinlikle Lucian almanı öneririm. Nedeni ise pasifi , e yeteneği ile skillshot lardan kaçması , ultisinin tank eritme özelliği ve daha birçok sayabileceğim iyi özellikleri var. Kötü özellikleri ise oyun başında camp yerse geriye düşerse toparlanması biraz zor kalıyor . Söylediklerim bu şuan Canbiçen statik hayalet ayakkabı diğer itemleri duruma göre alabilirsin.

lucian ben 1 kere oynamıştım fakat pre halinde oynadığımız arkadaşlarda oynayan var yanlış anlamayın kesinlikle ama o 1 oynayışımda baya bir saçma gelmişti arkadaşın hesabından cok kısa bi oyun olmuştu skilleri özellikle kaçması harici pek beğenmiyorum ama arkadaşım oynarken cok rahat bi şekilde oyunu taşıdığı oluyordu ki early de kötü gitmiş olmasına rağmen şöyle birşey sorabilirim neden lucian yani skillerindenmidir sağ tık vuruşmu daha kuvvetli bu arada pasifi demişsiniz pasifi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneytunes -- 30 Aralık 2015; 5:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Caitlyn dışında başka bir şeye ihtiyacın yok.

caitlyn eskidende cok severdim şimdide severek oynuyorum adc oynadığımda hep vayne ile kıyaslarım bayada benzetirim fakat bana göre vayne den daha ileri seviye daha eğlenceli hero benim fikrim tabiiki bu ama dediğim gibi vayne ye görede olsun genel adc olarak ta olsun eksileri biraz fazla bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Lucian ve mf al kesinlikle. Ardından kalista ve jinx alabilirsin.

Lucian çok zevkli ve güçlü şuan. Pasifini iyi kullanırsan çok op.

Mf keza çok güçlü şuan. Ultideki crit özelliği çok fazla oldu. Bi nerf bekliyorum. Sona-mf yapıyorlar. Double ult double kill.

Miss Fortune sihirdar vadisinde değilde 3 - 4 kez oynamışlığım vardı onlarda ARAM da oldu hep dediğiniz gibi güçlüydü en azından ultisini sevıyorum ve tutturabilmiştim ama eğlenememiştim oyüzden üstte bu olmaz gibi yazdım gerçekten sıkılmıştım, lucian özellikle bu sürümde hemen hemen her adc nin seçimi bana herşeyiyle saçma geliyo olsada çok iyi iş yapanlar var jinx favori dememin sebebi ise bikaç kez arkadaşımın hesabından normal maçlara girmiştik ve yeni jinx oyuncusu olmama rağmen baya iyi gidiyordum ozellıkle w ve r sini baya sevdim artıları bunlar oldu eksileri ise kaçamıyordum hiç birşeyden e üzerine gelirlerse kaçıyordum oda tabii hep olacak bişey değil kalista bı kez denedim 7 - 2 gitmiştim 18.dk da falan ama tf ler gelince o skor sabit 7 de kaldı adamlar feedlenmiş durumdaydı onun etkisi vardır gene ama o skor adamlar oyunu bitirirken 7 8 olarak bitti sağ tıkı çok güçlü değil gibi q-e si güzel birde her vuruş yaptığında hareket etmek onuda ayarlaması ozellıkle pozisyonu baya önemli bunu ayarlayanakadar bi rengar gibi hero üstüne atladığı zaman kalıyorsun öyle

• Kalista jinx luci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Kalista jinx luci

sizde 3 üde varmı ve earlyde hangisi iyidir tfde hangisi iyidir ve hangisi en çok eğlenceli olabilir acaba
  • Lucian sonra jinx

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinoard

Oyunu uzun zamandır oynasam da adc beceremeyen birisi olarak ve oynadığım 2 adc olan Tristina ve Ashe üzerine bir şeyler söyleyecek olursam, Tristana yorumuna katılıp Ashe yorumuna katılmıyorum :) Asheyi çok eğlenceli buluyorum özellikle Kraliçe Ashe ile oynamak bana büyük keyif veriyor . Sanki o bembeyaz oklar o kostüm için tasarlanmış :) (Tabi bir tane daha beyazlı kostümü var ama ondan daha çok yakıştığını düşünüyorum Kraliçeye.) Skill seti ise bence görüntü açısından hoş ve wave temizlemek, düşmanı dürtmek vs gibi açıdan çok yararlı. E'si maalesef benim içinde her zaman bir hayal kırıklığı olmuştur ancak işe yaradığı zamanlarda yok değil. Q'sunun değişikliğe uğraması beni üzdü açıkçası eski halini ben daha çok seviyorum. Ultisi ise çok işlevli Jinx gibi son vuruştan ziyade takımına uzakta da olsan doğru bir açıyla attığın da 2,5-3 saniye rakibi sersemletebiliyorsun. Gereksiz ve fazla yazdım ama Ok-Yay teması olsun görüntüsü olsun, kendine has havası olsun. Oynarken en çok eğlendiğim adcdir. Biraz zordur malum kaçış mekanizması yok ama zevk almayı bildikten sonra kendini oynatan ve oyunda bir şeyleri değiştirebilen bir herodur kendisi :)

Kesinlikle katılıyorum. Hele yeni q yeteneği gücünü artırdı.

• Guclu oldugu su goturmez bir gercek ancak bence eski hali cok daha guzeldi tabi itemlerin degismesi de bunun uzerinde etkili ama %100 crit ile baslamak cok hosuma gidiyordu. Onlar degisecegine pasif dolum suresi kisalsaydi daha guzel olurdu..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.