Şimdi Ara

Ev savunması atıcılık ve bazen av için tüfek arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben henüz 20 yaşıma yeni girmiş ve silahlar/avcılık konuda deneyimsiz biriyim.

Ailem memlekette yaşıyor, biz de 3 kardeş İstanbul'un çokta tekin olmayan bir semtinde yaşadığımız için böyle bir arayışa girdim.

Ayriyetten ailemin yanına köye geldiğimde babamla domuz avına çıkmak ve eğlencesine tarlada vs atış yapmak için uygun, tercihen yarı otomatik bir tüfek almak istiyorum.

Öncelikli olarak yazacağım tüfeklerden birini almak istiyorum. Ve özelleştirme de yapacağım icin aklımda bunlar yatıyor (reddot-lazer benzeri).

Aklımda Benelli M4 kopyası Aksa crossfire wi extreme
    Ya da Derya MK12 AS101H ultra var

İkisi de kağıt üzerinde ağır hatta MK12 daha hafif görünüyor, yani MK12 3.4kg görünürken crossfire wi 3.8kg . İkisini de hiç elime almadım bu yüzden emin değilim. Ama şarjörlü tüfeklerin pratikte ağırlık merkezi daha önde olduğu için daha çok yordugunu duymuştum

Daha iyi alternatiflere de açığım ancak bullpup, leveraction, pumpaction tüfeklerle ilgilenmiyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?
    Ev savunması atıcılık ve bazen av için tüfek arıyorum Ev savunması atıcılık ve bazen av için tüfek arıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yerli yarı otomatikler çok tutukluk yapıyor fişek dikiyor besleme hatası vs oluyor o yüzden önermiyorum, özellikle savunma amaçlı kullanmak tam bir intihar.Zaten bunlarla doğru düzgün av falan da olmaz, av için en az 71 namlu lazım.Savunma için tüfek alacaksan pompalı öneririm, winchester sxp defender işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.