Şimdi Ara

Yeni tüfeğim Baikal MP155

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tüfeğim 12 kalibre 76mm fişek yatağına 71cm namlu boyu ceviz dipcik ve el Kundağına sahip. 4+1 fişek kapasiteli.
    Tercihim hakkında değerli görüşlerinizi ve kullanım bakımından tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Saygılarımla
     Yeni tüfeğim Baikal MP155 Yeni tüfeğim Baikal MP155 Yeni tüfeğim Baikal MP155

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Baikal MP155: Rus Kalitesinde Bir Otomatik Av Tüfeği

Baikal, güvenilir ve dayanıklı av tüfekleriyle tanınan saygın bir Rus silah üreticisidir. Baikal MP155, en popüler otomatik av tüfeklerinden biridir ve dünya çapında avcılar tarafından beğenilmektedir.

Özellikler ve Avantajlar:

• Yarı otomatik çalışma: Hızlı ve güvenilir takip atışlarına olanak tanır.
    • 12 kalibre: Çeşitli av hayvanları için geniş bir fişek yelpazesiyle uyumludur.
    • 5+1 mermi kapasitesi: Yeterli ateş gücü sağlar ve sık sık yeniden doldurma ihtiyacını azaltır.
    • Çıkarılabilir şarjör: Hızlı şarjör değiştirmeleri sağlar.
    • Ayarlanabilir popo: Farklı vücut tiplerine uyacak şekilde ayarlanabilir ve atış konforunu artırır.
    • Dayanıklı yapı: Zorlu av koşullarına dayanabilecek dayanıklı malzemelerden üretilmiştir.

Yorumlar:

Baikal MP155, avcılar arasında olumlu yorumlar almıştır. Güvenilirliği, dayanıklılığı ve mükemmel fiyat-performans oranıyla övülmektedir. Kullanıcılar, hızlı takip atışlarına izin vermesi ve çeşitli av hayvanları için çok yönlülüğünden memnun kalmıştır.

Fiyatlandırma:

Baikal MP155, özellikleri ve kalitesi göz önüne alındığında uygun fiyatlıdır. Fiyatlar, tüfeklerin konfigürasyonlarına ve perakendecilere göre değişmektedir.

Baikal MP155, güvenilirlik, dayanıklılık ve çok yönlülük arayan avcılar için mükemmel bir otomatik av tüfeğidir. Geniş fişek yelpazesiyle uyumluluğu ve uygun fiyatı, onu yeni başlayanlar, deneyimli avcılar ve herkes arasında popüler bir seçim haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nereden ne kadara aldınız?
    Dünyanın en iyi otomatik tüfeği, berettası winchesterı browning'i halt yemiş. Torununun torununa kadar durmadan fişek atar tıkanmaz bu rus panzeri.
  • Sn Halleluja
    Umarım dediğiniz gibidir. Ateşli silahlar çocukluk hayalimdi ve MP155 ile ilki gerçekleşti.
    Tüfeği Bursa da bir av bayinden aldım. 1700tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milanarve

Sn Halleluja
    Umarım dediğiniz gibidir. Ateşli silahlar çocukluk hayalimdi ve MP155 ile ilki gerçekleşti.

Bir hafta olmuş durumda, yorumlarınız neler, öneriyormusunuz, hangi fişekleri kullandınız, saçma dağılımları nasıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Milanarve

Sn Halleluja

Bir hafta olmuş durumda, yorumlarınız neler, öneriyormusunuz, hangi fişekleri kullandınız, saçma dağılımları nasıldı

Değerli dostum
    Ne yazıkki malum Havaların durumundan ve Yaşadığım Şehirde 1 tane bile poligonunda olmamasından Bahsettiğiniz gibi bir çalışma yapamadım. Havaların düzelmesiyle artık dağ Bayır gezip bir çalışma yapacağım.
    Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.