Şimdi Ara

adc tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solo top mid supp jungle hepsini uzun zaman oynadım fakat hiç adc gereksinimi duymadım (sadece haftalık champ rotasyonuna gelenlerle oynadım) bu zamana kadar vayne hariç bana tavsiye edeceğiniz latede düşmeyen bi adc var mı aklımda quinn ve draaaaveen var quinni solo toptada görmüştüm fakat late gamede sıkıntısı var sanırım

Edit:vayne latede iyi ben kötü demedim sanki öyle bi izlenim bırakmışım gibi yorum atmışlar fakat heroyu sevmiyorum bende başka championlara yöneliyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 13 Eylül 2013; 20:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Latede düşmeyen demişsin Vayne hariç demişsin

Neyse soruna gelirsek Cait olabilir Draven olabilir.Birde twitch öneririm harika bir adc.
  • Draven Twitch
  • Twitch.
  • Ashe
  • Twitch

• Twitch İyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ashe - ultisi ve slowu ile takıma faydan dokunur, e skilli ile de haritada görüş sağlarsın
    Cait - late de düşüyor diyorlar ama bence pek de düşmüyor. Uzun menzili ile lanede ve tf lerde rahat edersin ayrıca ultisi tf ye girmeden önce can azaltmak veya kaçanları yakalamak için bire bir.
    Twitch- late de çok güçleniyor görünmezliği sayesinde split push yapabilir ayrıca ultisi op
  • Draven değil Drrrraaavvveennnnn

Soul Reaver olmadan Draven oynarsan oyun kendini siliyormuş.

• Cait latede düşer. late düşmeyen Twitch Tristana var. Draven da 2 falan atıyor latede ama bi tris veya twitch değil tabiki (late gamede)
  • cait ashe twitch
  • Vayne early-late her zaman akar
  • Vayne

• Twitch,Caitlyn,Draven
  • Twitch, ashe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Latede düşmeyen demişsin Vayne hariç demişsin

Neyse soruna gelirsek Cait olabilir Draven olabilir.Birde twitch öneririm harika bir adc.

Evet latede en iyilerden biri vayne earlyde ezilirse ezilsin late gameye kadar farmı iyi yaparsa genede oyunu taşır ama sevmediğim bi heroyu kullanmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

Cait latede düşer. late düşmeyen Twitch Tristana var. Draven da 2 falan atıyor latede ama bi tris veya twitch değil tabiki (late gamede)

Tristina ad kasıldıgında latede çok iyi fakat genede draven alacak gibiyim ama neden bu champı ben turnuvalarda hiç göremedim nerf yedi sanırım pasifi bu yüzden mi bilmiyorum

Edit:dravenin skinleri çok hoşuma gidiyor almak için saçma bi neden mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 13 Eylül 2013; 20:45:19 >
  • late de düşmeyen en iyi adc bana göre Graves'tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

late de düşmeyen en iyi adc bana göre Graves'tir.

Teşekkür ederim seçeneklere çok iyi bi adc daha eklendi onu tamamiyle unutmuşum konu açarken en iyisi hepsini tek tek denicem ona göre karar vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

Cait latede düşer. late düşmeyen Twitch Tristana var. Draven da 2 falan atıyor latede ama bi tris veya twitch değil tabiki (late gamede)

Tristina ad kasıldıgında latede çok iyi fakat genede draven alacak gibiyim ama neden bu champı ben turnuvalarda hiç göremedim nerf yedi sanırım pasifi bu yüzden mi bilmiyorum

Edit:dravenin skinleri çok hoşuma gidiyor almak için saçma bi neden mi bilmiyorum

kaçış skilli pek yok aslında lanede üstünlük kuruyor 2 atıyor IE çıkınca. pasifi nerflendi evet ama nerfli halinde bile çok güçlü.
    trde bir sürü draven oyuncusu var iyi oynarım diyorsan al yoksa ben quinn öneriyorum veya twitch ya da tristana. bunlar favori adclerim. Graves de çok güvenli bir pick o da hoş bir adc

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.