quote:Orijinalden alıntı: ShoyoHinata Turkleri boşver imaqtpie izle arkadaş o da çok gevşek konuşuyor ya. sakız çiğner gibi. ama refleksleri çok iyi. Boşuna yılda 1m USD kazanmıyor adam yayınlardan.
quote:Orijinalden alıntı: acheron34 quote:Orijinalden alıntı: ShoyoHinata Turkleri boşver imaqtpie izle arkadaş o da çok gevşek konuşuyor ya. sakız çiğner gibi. ama refleksleri çok iyi. Boşuna yılda 1m USD kazanmıyor adam yayınlardan. Cidden oyle konusuyor ama adam eğlendirmesini biliyor. Dakika 4ten sonra gordugum en efsane yayinlardan birini yaptı https://m.youtube.com/watch?v=uAUn59H6jsk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Zamanında açtığımda destek olsaydınız hala devam ediyor olurduk peh. kalın şimdi afroya falan trip çekin tüm yayın hehe
quote:Orijinalden alıntı: Krethuss Zamanında açtığımda destek olsaydınız hala devam ediyor olurduk peh. kalın şimdi afroya falan trip çekin tüm yayın hehe seni tanımıyorum. Nasıl oynadığını bilmediğim için bişey diyemiyecem. şüphesis iyisindir. Linus'de iyidir ama. En azından olgun çocuk
quote:Orijinalden alıntı: acheron34 quote:Orijinalden alıntı: Krethuss Zamanında açtığımda destek olsaydınız hala devam ediyor olurduk peh. kalın şimdi afroya falan trip çekin tüm yayın hehe seni tanımıyorum. Nasıl oynadığını bilmediğim için bişey diyemiyecem. şüphesis iyisindir. Linus'de iyidir ama. En azından olgun çocuk hocam ben çok eskiyim ya.geçti artık benden o işler sezon 3-4 de çok uğraştım da olmadı yani
quote:Orijinalden alıntı: Krethuss quote:Orijinalden alıntı: acheron34 quote:Orijinalden alıntı: Krethuss Zamanında açtığımda destek olsaydınız hala devam ediyor olurduk peh. kalın şimdi afroya falan trip çekin tüm yayın hehe seni tanımıyorum. Nasıl oynadığını bilmediğim için bişey diyemiyecem. şüphesis iyisindir. Linus'de iyidir ama. En azından olgun çocuk hocam ben çok eskiyim ya.geçti artık benden o işler sezon 3-4 de çok uğraştım da olmadı yani Ben 35 yaşındayım benden eski olmazsın bence :D
quote:Orijinalden alıntı: acheron34 quote:Orijinalden alıntı: Krethuss quote:Orijinalden alıntı: acheron34 quote:Orijinalden alıntı: Krethuss Zamanında açtığımda destek olsaydınız hala devam ediyor olurduk peh. kalın şimdi afroya falan trip çekin tüm yayın hehe seni tanımıyorum. Nasıl oynadığını bilmediğim için bişey diyemiyecem. şüphesis iyisindir. Linus'de iyidir ama. En azından olgun çocuk hocam ben çok eskiyim ya.geçti artık benden o işler sezon 3-4 de çok uğraştım da olmadı yani Ben 35 yaşındayım benden eski olmazsın bence :D yok hocam o kadar değil yaşım da 1. sezonun başından beri oynuyorum. o manada demiştim :D
quote:Orijinalden alıntı: Krethuss quote:Orijinalden alıntı: acheron34 quote:Orijinalden alıntı: Krethuss quote:Orijinalden alıntı: acheron34 quote:Orijinalden alıntı: Krethuss Zamanında açtığımda destek olsaydınız hala devam ediyor olurduk peh. kalın şimdi afroya falan trip çekin tüm yayın hehe seni tanımıyorum. Nasıl oynadığını bilmediğim için bişey diyemiyecem. şüphesis iyisindir. Linus'de iyidir ama. En azından olgun çocuk hocam ben çok eskiyim ya.geçti artık benden o işler sezon 3-4 de çok uğraştım da olmadı yani Ben 35 yaşındayım benden eski olmazsın bence :D yok hocam o kadar değil yaşım da 1. sezonun başından beri oynuyorum. o manada demiştim :D onu anladım onu :D