< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
support rolüne adcsine hiçbir şekilde faydası olmayan, minyon calmadan para kasamayan ve bu yüzden sadece exp böldüğü için adcsini lande 1-3 oynatan insanlar buraya video atmış. İyi bir ikili seni yaşatırmıydı sanıyorsun ? W harcadığın an dive yersin. dakika 20 8-3 vladimire karşı yeni cellat almış adamlar. Birde platım diye yazmış :D
Konu sahibine cevabım; 1 ay öncesine kadar yasuo,vlad,jayce etc bu tür heroların oynanması normaldi çünkü adc itemlerinin fiyatları aşırı yüksekti 3 itemde aldığın güç artışını swainle sadece asırlık sopa ile alıyorsun. Bu yüzden insanlar oynuyor. Adclerin biraz güçlenmesiyle tekrar geleneksel nişancılar alınabilir ancak yinede sıcak bakmıyor insanlar. Hala çoğu karakterden tek yedikleri için. 5-0 gidiyorum, tabii var buna rağmen sadece drakthar ve jungle itemi çıkmış wukong bana tek atıyor ulti atmadan. üstelik benden 1 lwl geri adam. Niye adc seçeyim ki ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıkalımmı -- 9 Ağustos 2018; 17:9:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |