Şimdi Ara

ADC yerine swain,vlad alan yaratiklar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • main support gold 1 im ban yemeden once plat 4 bitirmistim eski hesabimla. lole basladigimdan beri support oynadim yanima gelipte farm yapmayi bilmeyen hayatinda ilk defa adc oynayanlar oldu asla flame yapmadim olsun duzeltirsin dedim oyunuma baktim ancak lulu aliyorum adam gidip swain aliyor neden yani mantikli bir aciklamasi yok birde dalga gecer gibi lcs de gordum falan yaziyor laneden 1-5 cikiyor ayni sekilde vlad aliyorlar artik agzima ne gelirse sovuyorum gordugum an swain vlad falan banliyorum picklerlerse bozuyorum pick ekraninda.. illallah ettim ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• support rolüne adcsine hiçbir şekilde faydası olmayan, minyon calmadan para kasamayan ve bu yüzden sadece exp böldüğü için adcsini lande 1-3 oynatan insanlar buraya video atmış. İyi bir ikili seni yaşatırmıydı sanıyorsun ? W harcadığın an dive yersin. dakika 20 8-3 vladimire karşı yeni cellat almış adamlar. Birde platım diye yazmış :D

Konu sahibine cevabım;
    1 ay öncesine kadar yasuo,vlad,jayce etc bu tür heroların oynanması normaldi çünkü adc itemlerinin fiyatları aşırı yüksekti 3 itemde aldığın güç artışını swainle sadece asırlık sopa ile alıyorsun. Bu yüzden insanlar oynuyor. Adclerin biraz güçlenmesiyle tekrar geleneksel nişancılar alınabilir ancak yinede sıcak bakmıyor insanlar. Hala çoğu karakterden tek yedikleri için. 5-0 gidiyorum, tabii var buna rağmen sadece drakthar ve jungle itemi çıkmış wukong bana tek atıyor ulti atmadan. üstelik benden 1 lwl geri adam. Niye adc seçeyim ki ?
  • Evet alınıyordu swain hala strong seviyesinde adc olarak zilean al yanına

• quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

Evet alınıyordu swain hala strong seviyesinde adc olarak zilean al yanına
    okumadin galiba bozabilirsem bozuyorum yoksa sovup lanede tek birakiyorum biktim cunki lane kazanmak mumkun degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

okumadin galiba bozabilirsem bozuyorum yoksa sovup lanede tek birakiyorum biktim cunki lane kazanmak mumkun degil.

Alıntıları Göster
    Vlad supp aldım.

Senin gibi yapan bir velet vardı.

Al izle bakalım yaptığı işe yaramış mı:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Vlad supp aldım.

Senin gibi yapan bir velet vardı.

Al izle bakalım yaptığı işe yaramış mı:

Alıntıları Göster
    bos yapma silver yetenegim yok sup oynayamiyom vlad sup yapam ap kasam teq atam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıkalımmı -- 9 Ağustos 2018; 17:9:22 >

• quote:

bos yapma silver yetenegim yok sup oynayamiyom vlad sup yapam ap kasam teq atam

Alıntıları Göster
    Supp oynayabiliyorum silver değilim vlad oynamayı seviyorum
  • quote:

Supp oynayabiliyorum silver değilim vlad oynamayı seviyorum

Alıntıları Göster
    supporta vlad alip yanindaki adamin oyun keyfini baltaliyorsun. karsida guzel bir supp varsa vurur tekmeyi alirsin -20lp yi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

supporta vlad alip yanindaki adamin oyun keyfini baltaliyorsun. karsida guzel bir supp varsa vurur tekmeyi alirsin -20lp yi.

Alıntıları Göster
    Ya he he

O adam hâlâ gümüş 1 de sürünüyor.

Bense Gümüş 4 başlamıştım ikişer ikişer atladım.

Gümüş 3

Gümüş 1

Altın 5

Altın 3

Altın 1

Plat 5

Plat 3

• çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    Tipik veletsin yani

• Boş konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya he he

O adam hâlâ gümüş 1 de sürünüyor.

Bense Gümüş 4 başlamıştım ikişer ikişer atladım.

Gümüş 3

Gümüş 1

Altın 5

Altın 3

Altın 1

Plat 5

Plat 3

Alıntıları Göster
    Sen TR de plat eloyo profesyonel bişey mi sanıyorsun? Liseli misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Sen TR de plat eloyo profesyonel bişey mi sanıyorsun? Liseli misiniz?

Alıntıları Göster
    West'e geçtim orada da Plat ım.

Oyunu zaten profesyonel amaçlı oynamıyorum, sanırım sen öyle oynuyorsun ama işin zor silverda.
  • support rolüne adcsine hiçbir şekilde faydası olmayan, minyon calmadan para kasamayan ve bu yüzden sadece exp böldüğü için adcsini lande 1-3 oynatan insanlar buraya video atmış. İyi bir ikili seni yaşatırmıydı sanıyorsun ? W harcadığın an dive yersin. dakika 20 8-3 vladimire karşı yeni cellat almış adamlar. Birde platım diye yazmış :D

Konu sahibine cevabım;
    1 ay öncesine kadar yasuo,vlad,jayce etc bu tür heroların oynanması normaldi çünkü adc itemlerinin fiyatları aşırı yüksekti 3 itemde aldığın güç artışını swainle sadece asırlık sopa ile alıyorsun. Bu yüzden insanlar oynuyor. Adclerin biraz güçlenmesiyle tekrar geleneksel nişancılar alınabilir ancak yinede sıcak bakmıyor insanlar. Hala çoğu karakterden tek yedikleri için. 5-0 gidiyorum, tabii var buna rağmen sadece drakthar ve jungle itemi çıkmış wukong bana tek atıyor ulti atmadan. üstelik benden 1 lwl geri adam. Niye adc seçeyim ki ?

• Ben anlamiyorum bot lane carry olmasi icin illa ad ve ranged mi olmasi gerekiyor

mesela dotada juggernaut var pa var gyro var bunlari carry oynayabiliyorsun ve bazilari ranged bazilari yakin mesafe

• quote:

Orijinalden alıntı: Rochi

support rolüne adcsine hiçbir şekilde faydası olmayan, minyon calmadan para kasamayan ve bu yüzden sadece exp böldüğü için adcsini lande 1-3 oynatan insanlar buraya video atmış. İyi bir ikili seni yaşatırmıydı sanıyorsun ? W harcadığın an dive yersin. dakika 20 8-3 vladimire karşı yeni cellat almış adamlar. Birde platım diye yazmış :D

Konu sahibine cevabım;
    Anlamıyor ki TR plat çıkınca kendini Faker sanmış

• Aglama gold lowu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • master yi juggernaut cakmasi

• ADC yerine swain,vlad alan yaratiklar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.