Şimdi Ara

ADCye defansif olarak zhonya çıkılır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla pro abilerimiz zhonya çıkmıyor diye, sende çıkmayacan diye birşey yok, mesela ben Kogmaw'a çıkmıştım bir kere Zed vardı karşıda hem armor hem ultiyi engelleme ve üzerine ap skillshotına üzerine de ap daha ne olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Tüm skilleri ad olan heroya sadece aktifi için zhonya almak mantıksız ama ezreal tris gibi en az 1-2 skillde AP varsa kasılabilir hem focustan kurtulur hem de iten boş olmamiş olur

Yav sonuçta saldırı amaçlı değil savunma amaçlı alıyoruz.Koruyucu melek yerine zhonya almış oluyoruz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlwxys

quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Tüm skilleri ad olan heroya sadece aktifi için zhonya almak mantıksız ama ezreal tris gibi en az 1-2 skillde AP varsa kasılabilir hem focustan kurtulur hem de iten boş olmamiş olur

Yav sonuçta saldırı amaçlı değil savunma amaçlı alıyoruz.Koruyucu melek yerine zhonya almış oluyoruz sadece.

İyi de koruyucunun pasifi var armoru var mr i var item alıp 120 apnin boşa gitmesi her türlü saçma focus yemek istemiyorsan sup ve tank yaninda dolaşcaksın hele yanında lulu varsa sana kimse focus atamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın iyiyse olabilir ama SoloQ'da öldürsen çıkmam. Çünkü biliyorum ki kimse o Rengar'ı iplemeyecek ve 2 saniye bittiğinde kaldığı yerden teqh atmaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

Ezreale mükemmel iyi gidebilir.Aynı şekil corki,tris ve gravesede.
    Ama ghost angel bekleme süresindeyken satıp alınmalı bence.

Yeni item gelmiş beyler.
  • Koruyucu melek daha iyi bir seçim olabilir
  • zhonya yerıne koruyucu cıkın son ıtemı . 2 defansıf ıtemı napcaksınız. Hem koruyucu hem zhonya olmaz. O yuzden en buyuk cımbom

• Hedef kişi halindeyse eğer warmog ve randuin çıkılabilir karşı tarafıda şaşırtıyor denemişliğim var Twitch ile 5 kişi focus olup kurtulmak gibisi yok.
  • Ben MFye alıyorum

• quote:

Hayalet melek

• quote:

Ghost angel'ın güzelmiş. Güle güle kullan.

• Puahahaaha

Banshee OP
  • alınabilir niye alınmasın hele ap değerlerine sahip bir adc isen (corki falan) damage de artırır gideri var yani
  • ezreal corki tristana kogmaw ap scale yüksek karakterler alınabilir.
  • kendini korumak için banshe koruyucu zhonya hatta full tank kas sen adcye hiç ölmes XS
  • Alınır. Bir ömür süren ga pasifi cdsi yerine 90 saniyede bir hayat kurtarabilecek item niye olmasın ? Ayrıca verdiği armor da kullanışlı olabilir. Şayet ezreal oynasam kesinlikle ga yerine çıkardım.
  • Çıkılır ve çıkıyorum. Karşıda direk kitlenen herolar varsa ve qss yetmeyecekse zhonya harika bir seçim olabiliyor ancak sadece aktifi için alınıyor. Eğer çok lazımsa alınabilir.
  • Varusa aldığımı bilirim.

• cıva yatağan
  • Trise tercih ediyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.