Şimdi Ara

ADCye defansif olarak zhonya çıkılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru başlıkta.Mesela karşıda çok kasmış bi rengar var atladığı gibi kesiyor ona karşı zhonya çıkılır mı ?

• Çıkılır bazen botu satıp g.a aldığın zamanlar oluyor g.a düştükten sonra 5 dakika uzun bir süre heleki 6 tane itemin bittiği dönemde satıp zhonya aldığım oldu 1-2 kere çokta iyi oluyor
  • Herhangi bir can takviyesi yok ve pahalı. Hayli ap veriyor kasmak gereksiz
  • Çıkılabilir. ROBERTxLEE çıkıyordu hatta karşısı çok fazla focus atıyorsa. Son maçımda dakika 60 falan olmuştu Guardian Angel'ım beklemedeydi karşıda fed Katarina ve Yasuo vardı bende tercih ettim ve bana focus aldıklarında kullandım direk oyunu aldık o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Temmuz 2014; 2:41:05 >
  • zhonyanin adc de ne isi var yav. belki tris ve kogmaw a kasilir onun disinda kimseye kasilmaz bu item
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Çıkılabilir. ROBERTxLEE çıkıyordu hatta karşısı çok fazla focus atıyorsa. Son maçımda dakika 60 falan olmuştu Guardian Angel'ım beklemedeydi karşıda fed Katarina ve Yasuo vardı bende tercih ettim ve bana focus aldıklarında kullandım direk oyunu aldık o şekilde.
    2 gün önce adc kaldı almak zorudna kaldım.Normalde hiç adc oynamam ama tristana aldım neyse yanımdaki supda iyiydi bottan 6-0-3 çıktım bottan inhi kulesine kadar açtık.Mid normaldi ama topta bizim adam rengarı acayip kastırmıştı.Rengar bana tek atıyo bildiğin oyun baya uzadı herkes full build 2 tarafında midden inhiler açık biz bottan onlar toptan açtı ekstra olarak.dakika 50 civarı son tf artık kazanan oyunu alcak ben üzerimdeki koruyucu meleği sattım yerine zhonya aldım.Ama rengar fark etmemiş üstüme atladığı gibi bastım zhonyayı mal gibi kaldı aramızda direk kestik onu sonra diğerlerinide eksip oyunu bitirdik.Yani bana olabilir gibi geldi ama yinede sizin görüşlerinizi alayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlwxys

2 gün önce adc kaldı almak zorudna kaldım.Normalde hiç adc oynamam ama tristana aldım neyse yanımdaki supda iyiydi bottan 6-0-3 çıktım bottan inhi kulesine kadar açtık.Mid normaldi ama topta bizim adam rengarı acayip kastırmıştı.Rengar bana tek atıyo bildiğin oyun baya uzadı herkes full build 2 tarafında midden inhiler açık biz bottan onlar toptan açtı ekstra olarak.dakika 50 civarı son tf artık kazanan oyunu alcak ben üzerimdeki koruyucu meleği sattım yerine zhonya aldım.Ama rengar fark etmemiş üstüme atladığı gibi bastım zhonyayı mal gibi kaldı aramızda direk kestik onu sonra diğerlerinide eksip oyunu bitirdik.Yani bana olabilir gibi geldi ama yinede sizin görüşlerinizi alayım dedim.

Alıntıları Göster
    Ezreal-Corki içinde fena bir item değil.

• tristanaya zhonya çıkıp 5 kişi arasında atlayacaksın herkes sana focus felan neyse girip deniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

zhonyanin adc de ne isi var yav. belki tris ve kogmaw a kasilir onun disinda kimseye kasilmaz bu item

Sonuçta alınan koruyucu melek banshee filanda savunma için alınıyo.Onlardan biri yerine zhonya alınamaz mı ?
  • quote:

zhonyanin adc de ne isi var yav. belki tris ve kogmaw a kasilir onun disinda kimseye kasilmaz bu item

gravese kasan da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

quote:

gravese kasan da var

Alıntıları Göster
    Çok pahalı yaw anca oyun sonunda g.a bittiğinde kasarsın
  • Tüm skilleri ad olan heroya sadece aktifi için zhonya almak mantıksız ama ezreal tris gibi en az 1-2 skillde AP varsa kasılabilir hem focustan kurtulur hem de iten boş olmamiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Çıkılır bazen botu satıp g.a aldığın zamanlar oluyor g.a düştükten sonra 5 dakika uzun bir süre heleki 6 tane itemin bittiği dönemde satıp zhonya aldığım oldu 1-2 kere çokta iyi oluyor

botu satop neden g.a alıyorsun ??

zep alınır bot satılınca hareket kabiliyeti 0 olan bi adc ne işe yarayacak tfde üstelik respawn süren min 40 second iken ????????

zhonyada adc için BENCE gereksiz bi item tonla ona benzer item var neden çok pahalı ve ap vereni alınıyor hiç bi high eloda görmedim bence fantazi içerikli
  • az miktarda zırh veriyor ama aktifi çok op olduğu için skillerinde biraz ap olan adclere gözü kapalı basilabilir bence

varus, tris, kogmaw, jinx(:P), ashe, luci, ezreal vb

bütün adcleri saydık :)
  • quote:

quote:

gravese kasan da var

Graves in w si ap den aliyor sadece? Bunun icin de zhonya cikilmaz ki.Bana gore ap mid olarak lanede oynayabilecek 3-4 adcye son item olarak cikilabilir.(kogmaw-tris-ez-corki)
    Koruyucu melek daha iyi bir secim adc icin.
  • quote:

quote:

quote:

gravese kasan da var

Graves in w si ap den aliyor sadece? Bunun icin de zhonya cikilmaz ki.Bana gore ap mid olarak lanede oynayabilecek 3-4 adcye son item olarak cikilabilir.(kogmaw-tris-ez-corki)
    Koruyucu melek daha iyi bir secim adc icin.

Alıntıları Göster
    Ezreale mükemmel iyi gidebilir.Aynı şekil corki,tris ve gravesede.
    Ama ghost angel bekleme süresindeyken satıp alınmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-268913EC2

Ezreale mükemmel iyi gidebilir.Aynı şekil corki,tris ve gravesede.
    Ama ghost angel bekleme süresindeyken satıp alınmalı bence.

Alıntıları Göster
    Ezgerçeğe çıkıyorum ben güzel oluyor ga dan daha iyi en azından damage vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Para is Everything

Ezgerçeğe çıkıyorum ben güzel oluyor ga dan daha iyi en azından damage vuruyor

Alıntıları Göster
    Oyundaki ne op ve herkese alınabilen nadir itemlardan.
  • Ap hasarı bol olan corki,kogmaw,ezreal gibi şampiyonlara çıkılabilir ama diğerlerine çok gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReveLucian -- 20 Temmuz 2014; 3:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Oyundaki ne op ve herkese alınabilen nadir itemlardan.

Alıntıları Göster
    Zamanında turnuvada cıkan bile görmüştüm sanki varusa mı ne cıkılmıstı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.