Şimdi Ara

Add Me Fast Kullanımı & Add Me Fast Bot Yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hepinizi teker teker selamlıyorum. Bir süredir kayıt alamyorum işlerimden dolayı, tekrar gündem yaratacak bir konu ile birlikteyiz.
    Sosyal medya ve platformları, artık yaşamımızın neredeyse vazgeçilmez bir parçası haline geldi diyebiliriz. Tabi sosyal medyadan kasıt sadece Facebook, Twitter olarak anlaşılmasın, halka açık her türlü paylaşım alanı/sitesi sosyal medyadır.
    Yaşam da bu sosyal medya üzerine döküldüğü için, gençlerin önem verdiği "popülerlik" adlı kavram, artık sosyal medya platformlarındaki "popülerlik"le bağdaşıyor. Ne kadar beğeni, takipçi, abone vs. varsa kişi sosyal medyada o kadar popüler ve güçlü oluyor. Tabi sadece "popülerlik" adı altında bakmayalım, ne kadar beğenimiz vs. varsa o kadar üst sıralarda oluyoruz. (Misal; SEO ve Youtube)
    Peki bu popülerliğin artması veya yüksek seviyede olması için genelde ne yapmak veya olmak gerekir? İnceleyelim:

- Ünlü biri olmak (şarkıcı vs.)
    - Bir alanda gerçekten yetenekli olmak
    - Güzel veya çekici bir bayan olmak
    - Gerçek hayatta da popüler olmak
    - Yakışıklı ve çekici bir erkek olmak

diye uzar..
    Lakin bizde bunların hiçbiri yok ise şansımıza mı küsmeliyiz? Tabii ki hayır. "Kasma" denilen kavram ortaya çıktığından beri piyasada onlarca Abone, beğeni kasma adlı program var. Hepsinin virüs olduğu ve hiçbirinin de çalışmadığı ortadadır.
    Size çözümü sunuyorum, AddMeFast! Peki nedir bu AddMeFast?
    "Takip edeni takip ederim" felsefesiyle yola çıkan AddMeFast, işin özünde takipçi havuzu oluşturuyor. Siz çeşitli platformlarda ister video beğenerek, durum paylaşarak vs. puan kazanıyorsunuz. Başkaları da durum beğenirken mesela, sizin durumunuz çıkıyor. İşte onun kazandığı puan da sizden gidiyor, aynı şekilde siz de aslında puan kazanırken diğer kullanıcının puanından alıyorsunuz. Gayet adil, yasal ve mantıklı öyle değil mi?
    Lakin vakit nakittir. AddMeFast bile uğraştırıyor. O yüzden yine uyanıklar "AddMeFast Bot" adı altında virüs programları paylaşıyorlar. Oysaki birisi size AddMeFast botunun sadece Firefox'un iMacros adlı eklentisiyle yapılacağının mümkün olduğunu söylese, bütün bu merhaleye girmenize gerek kalmayacak ki!
    iMacros, sadece Mozilla Firefox tarayıcısında çalışan bir eklentidir. Tarayıcıda yaptığınız işlemleri kaydeder, ve bu işlemleri kaydedip istediğiniz müddetçe tekrarlayabilirsiniz. İşte bizim AddMeFast botu mantığımız da budur arkadaşlar.
    THT'ye özel AddMeFast Bot için iMacros scriptlerini yazdım ve sizlerle paylaştım. Bu sayede iMacros'un 30 günlük deneme süresinden de kurtulacaksınız.
    Kısaca adımları tekrarlayalım arkadaşlar;

1- AddMeFast hesabı açılır.
    2- İstenilen sosyal medya platformu ile ilişkilendirilir.
    3- Firefox tarayıcısına iMacros eklentisi kurulur.
    4- Belgeler/iMacros/Downloads/Demo-Firefox klasörünün içine indirdiğiniz bot scriptleri atılır.
    ardından istenilen script seçilerek Play Loop'u 9999 yaparak işleme başlanır.
    Ve gelsin hit'ler
     Add Me Fast Kullanımı & Add Me Fast Bot Yapımı

Birlikteliğimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız arkadaşlar, bir sonraki konuda görüşmek üzere, umarım sizlere yararım dokunmuştur.

Linkler:

AddMeFast Scriptleri 8. Sıradadır:
    http://ouo.io/tDiOj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musileno -- 23 Mayıs 2015; 16:14:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    No Rest For The Wicked {PC ANA KONU}
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.