Bu sorunu paylaştığım 4. forum burası, umuyorum bu sefer sonuç bulabilirim. Şimdiden teşekkür ederim sorunuma yardımcı olan/olmaya çalışan arkadaşlara...
WoW - Holy Paladin oyuncusuyum. Çok fazla add-on kullanmıyorum. Sadece DBM ve Decursive kullanıyorum.
Raid'lerde, bazı Boss Fightlar'da Glyph'lerden bazılarını değiştirmem gerekiyor. Ancak her denemede Decursive hata veriyor. Ya Glyph değiştirme tercihimi ignore ya da Add-on'u disable etmem gerekiyor. Glyph değiştirmezsem Fight'lar da sorun yaşıyorum. Değiştirirsem de her seferinde Add-on'u disable edip Relog + Enable Add-on yapmak zorunda kalıyorum. Bu da ciddi boyutlarda zaman kaybı yaratıyor ve beni sinir ediyor.
Birde Paladin olduğum için genelde tank heal'liyorum ki bunun içinde ilgili tanka Set Focus yapma ihtiyacı duyuyorum. Bu seçenek de DBM için aynı hatayı veriyor. Yine ya Disable ya da Ignore seçeneklerinden birine mecbur kalıyorum.
Daha önce birde Omen Threat Meter kullanıyordum. Bu Add-on'u da benzer bir sebeple kaldırdım. Sorunumun kaynağı nedir bilmiyorum.
Add-on'ları değiştirmeyi denedim, ancak DBM'in alternatifi yok ne yazık ki. Decursive yerine X-pearl denedim ama pek hoşlanmadım. Zaten raidlerde denemek gibi bir lüksüm de olmadı.
Eğer sorunuma çözümünüz varsa minnettar olacağım.
İyi günler dilerim.
add on control panel - addonlari log out olmadan acip kapatabilirsin ( UI resetliyorsadece 2-3 sn max) ( /acp yazarak addonlara ulasirsin, istedigini kapatir istedigini acarsin ) gylph degistirmekten kastini anlamadim, talent mi degisitiryorsun? heal addonlari kullanirsan daha rahat edersin, healbot, vuhdu v.b - click cast addonlaridir mouse click'e atadigin spelli cast ederi, ( sol click holy shock gibi ) ben holy priest icin, healbot dcursive, dmb, omen, recount hepsini kullaniyorum. heal addonlari talent/spec degistirdiginde atadigin speller gider. yani holy spec de iken atadingin spell prot veya retriye gectiginde degisir.
Aynı olayları bende yaşıyorum ama hiç bir zaman add on disable etmedim. Glyphler için /reload ya da relog yetiyor (oyun bi tek ilk acıldığında duzgun calısıyor sanırım) set focus da ise ilkinde olmuyosada 2 veya 3de mutlaka focusa alıyor. Her seferinde farklı bi add on hata veriyor. Tamamiyle oyun bugı diye dusunuyorum
Sorun oyundan kaynaklı değil, add-on'dan kaynaklı. Bende DBM kullanıyorum ama Glyph değistirirken relog olmak zorunda kalmıyorum. Demekki Decursive ile sorun var. Bu add-on'u güncelle yada değistir. Decursive'in yaptığı işi healbot ilede yapabilirsin. Mouse'un 1. skilline Cleanse'ı atarsan decursive'den farkı kalmaz.
Nadir rastlanabilecek tarzda sorunlardan birisi olduğu için bu tarz forumlarda çözüm bulamaman normal. Senin yerinde olsam kendi guildinin ayarında hardcore takılan bir guildin palasına oyun içinden w atar yada mail atardım.Üç beş kişiden birisi illaki umursar ve cevap verir. Belki addon alternatifi verirler. Sonuçta 10/25 hardcore yapan bir sürü guild ve holy paladin var. İlla derdine derman olucak birileri çıkar onların içinden.
Benim demek istediğim o progressleri yapan bir sürü adam var, raid içinde glyph değiştirmek istediği için interface bugı alıpta her seferinde relog yapmak zorunda kalan kaç holy paladin vardır?? Bence çoktur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme