bu sitelerden bulabilirsin istediğin veya beyendiğin addonları ve addonlar olmazsa olmazlardır oynamayı büyük ölçüde kolaylaştırırlar
pekii ben free server'larda oynuorum hatta dün oynadıım bi server'da plyar öldürdüümde bilmem ne rank add on i need die bi yazı çıkıo kafamda o derece yane free'lerdede işe yarar yane diimi
birde bunnarı indirdikten sonra nası çalışır hale getirebiliorus?
bazıları add-on la zar tutuyolar emeğe saygısızlık bence eğer o amaç için kullancaksan boss dan cıkan epiç bi itemi zar tutup alıyolar
yok kardeş ben free server'larda oynuom we pvp için char kasıom onu yapanlara bende gıcık oluorum warmı şöle genel anlatabilecek
ha ozman okey valla bende tam bilmiom biri açıklasa de öğrensek
bi addon buldum deli bişi :D indirdim 6 mb bişi modify dedim oyuna bi girdim azım acık kaldı :D etrafa koyabiliyosun spell , abilitylerini saga sola :D healt ortalamanı mana ortalamanı fln filan bi suru sey var mesajın olup olmadıgını bi sürü ismini yazarım birasdan...
baba koy link'ide download edek
abi malesek bliz ole bir oyun yapmiski add-on suz yasamanin imkani yok molten core falan gibi buyuk dungeonlarda olmazza olmazz gibi bisi malesek bole kotu yanlari war
malesek ne kardeş anlayamadım eer adamın bahsettiii warsa elinde birisi koysun link yaw acil lasım işte bide bu add on'ları nası çalıştırcas bi kısaca özet geçerseniz sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme