Bildirim
Addmefast çalışan bot programı #Kendi yapımım
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: imparative
Arkadaşlar kendi yapımım elimde addmefast çalışan bot programı vardır.
Satın almak isteyenler özel mesaj atabilirler.
Araştırıp baktığımda şuanda tam anlamıyla verim verebilen bot programları yoktur.Bu program kendi yapımımdır referans vs. mevcuttur.
ücretsiz olaydı -
likeall gibi ücretsiz hizmet veren siteler varken ne satışı hocam -
Bırakın addmefast 'ı beğeni yaparsınız sonra geri düşer en iyisi likeall.org. -
hocam ne kadar süre sonra düşüyor bununla ilgili kanıtınız var mı?quote:
Orijinalden alıntı: xMajestic
Bırakın addmefast 'ı beğeni yaparsınız sonra geri düşer en iyisi likeall.org.
+ olarak likeall pagerank değeri 0 addmefast'ın 3 yani demek istedigim addmefast daha aktif bir sayfadır.
ayrıca mantık olarak addmefasttan eklediginiz begeniler siliniyosa likeall'dan da silinir bunlar zaten face ile alakalı siteler le değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Rabelisa
likeall gibi ücretsiz hizmet veren siteler varken ne satışı hocam
hocam bunlar bu sitelerde otomatik olarak point kasmanıza yarıyor zaten.
yani kendiniz zorlanmıyorsunuz bot otomatik olarak 1000 yapıyor pointi mesela örnek veriyorum -
addmefastı okadar savunan var ama hiç bir verim alamadım kredi kasması zor beğeni yavaş geliyo ve kesinlikle bot almanızı önermem bu adamlar bu kredi işinden ekmek yiyosa hertürlü açığı kapatmıştır sayfanıza zrr verilebilir bence ayrıca kredi kasmak okadar büyük bi sorun değil like all ile ben çok seri kasabiliyorum ... -
quote:
Orijinalden alıntı: imparative
hocam ne kadar süre sonra düşüyor bununla ilgili kanıtınız var mı?quote:
Orijinalden alıntı: xMajestic
Bırakın addmefast 'ı beğeni yaparsınız sonra geri düşer en iyisi likeall.org.
+ olarak likeall pagerank değeri 0 addmefast'ın 3 yani demek istedigim addmefast daha aktif bir sayfadır.
ayrıca mantık olarak addmefasttan eklediginiz begeniler siliniyosa likeall'dan da silinir bunlar zaten face ile alakalı siteler le değil
Addmefast'ta beğenenler hep yabancı oluyor ayarlardan sadece türk yapsan beğeni gelmiyor e tabi beğenenler yabancı olunca da like geri alınıyor likeall.org da genelde türkler beğeniyor o yüzden beğeni çok düşmüyor.
-
-
-
Birde paralıymış.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- facebook ekran görüntüsü almayı engelleme
- top eleven hilesi programsız
- messenger da beni engelleyen kişiye nasıl mesaj atarım
- facebook arama motorunda çıkan isimler
- façan yansın ne demek
- facebook dondurma
- facebook video indirme
- messenger ekli olmayan kişiden gelen mesaj
- facebook hesap silme linki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X