Raid yapan birinde olması gereken addonlara ihtiyacım var... Kulanıpta menun kalan arkadaşlar lütfen addon ismlerini wep siteyle beraber paylaşırsanız çok memnun olurum.. şimdiden teşkürler...
Deadly Boss Mods ve Omen raid için yeterlidir ama ben x-perl'i de tavsiye ederim.
Arkadaşlar biraz araştırma lütfen, forumdan aramaya sadece "addon" yazdığında inanılmaz kaynaklara ulaşacaksın, gerek açıklamaları gerekse önizlemeli resimleri avantajları dezavantajları..
http://wow.curse.com/downloads/details/4575/ Buna bi bak istersen download ettiginde wtf klasörünü kendi wtf klasöründe anlattigi gibi degistir güzel bi uiye sahip olucaksin bi raid icinde gereken hersey fazlasi var icinde...
ya arkadaşlar bu addons lar da tehlike varmı bizim bi arkadaş bu addons lar yuzunden charını hackletti...Bne de korkuyorumki addons kullanim
pitbull omen yada ktm dbm mutlaka olası gerekenler
ama class verirsen ona göre yardımcı olacak arkadaşlar da çıkacaktır elbette
teşkürler arkadaşlar.. karekterimde undeat rough yazmam gerek yok diye düşnmüştüm.. paylaşım için teşkürler...
pitbull omen yada ktm dbm mutlaka olası gerekenler
ama class verirsen ona göre yardımcı olacak arkadaşlar da çıkacaktır elbette
Pitbull tam olarak ne işe yarıyor? Thereat meter 'mı?
pitbull tam bilmiyorum ama çok vahşi bi addons sanırım
Bildiğiniz Unitframes addonu yani Xperl gibi brşey ag_unitframes temelli fakat daha gelişmişi.
Raid için classa göre değişir Standart healer addonları Grid - Healbot - Decursive Druide özel HoTCandy-Lifebloomer gibi addonalr.
Standart ise Omen veya KTM - Recount veya Damagemeters yada SWstats - PerfectRaid - Xperl yada Perl Classic - Bongos2 veya TirinityBars - Mutlaka Deadly Boss Mods...
Warlock için Önerebileceğim en iyi Addon Necrosis ve DoTimer.
Mage için Crylosis - AZ Castbar - TankAssist ve SheepWatch
Warrior için bilemeyeceğin ama standart olanlar yeterlidir sanırım veya bildiğim kadarıyla TankHelper.
Rogue için Stunwatch iş yapabilir Sap time için.
Hunter için herhangi bir addon lazım değil bana göre.
Bildiklerim bunlar extra olarak çok şeyler var daha...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme