Şimdi Ara

Addon Önerisi Lütfeğn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdik can sıkıntısı biraz takılayım dedim 2 ay şeysini aldım. 0 dan bi pandaren monk kasıcam oyş pandalar yerim ortamlarıda cok hoş zaten Monk da cok cix class woco kuciyo hiyo böyle bi class ehm neyse şimdi ben unuttum baya oldu, güncel şöyle yardımı dokunan bir kaç addon önerisinde bulunurmusunuz? Mesela harita cok odun gibi böyle daha detaylı ne bileyim görevlerin yerini güzel gösteren yumusak bi harita istiyorum vardır sanırım. Bide şu çantalarımızı birleştiren addon vardı ismini unuttum, böyle bir kaç yardımıcı dokunan daha addon varsa lütfen paylaşınız benimle

• çantacı addonu bagnon sanırım, gerisi için ben de takipteyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Map için Carbonite falan deneyebilirsin en detaylı addon o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Map için Carbonite falan deneyebilirsin en detaylı addon o

Teşekkürler, başka aklında böyle yardımcı olabilcek addon varmıdır ?
  • Zygor Guide questler için bana sorarsan en iyisi. Onun dışında 90 olana kadar pek bir addon ihtiyacın olacağını sanmıyorum.
  • Addon packleri oluyor, ne bileyim haritayı değiştirirsin barlarla uyumlu olmaz. Packlerde hepsi uyumlu olur öyle kullan istersen.
  • Çok laubali cümleler. Ehm neyse, ne ekmek ne de su.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    5 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    mmorpg önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mareşal_T® kullanıcısına yanıt
    Öyle deme üzülüyorum

@Evribadi teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Çok laubali cümleler. Ehm neyse, ne ekmek ne de su.

Adam burada resmi makama yazı yazmıyor, içinden geldiği gibi yazmış işte.Bi garip valla şu WoW forumu...

Benim için olmazsa olmaz; MikScrollingBattleText, DBM, OmniCC, TidyPlates ve Lose control.
  • Zygoru kaçak yollardan indir. Görevlerde çok yardımcı olur.
    Backpack için bagnon
    Harita için mapster
    Actionbarlar için bartender4
    Raid dungeon bildirimleri için deadly boss mod ve big wigs
    Dmg yazıları için mik scrolling battle text

• Teşekkürler arkadaşlar öpüyorum gözlerinizden
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Aga bizde içimizden geldiği gibi yazarız merak etme, önemli olan cümleleri doğru sırada düzgün anlatabilmek. Şimdi ben 5 kelimede çok anlaşılır anlatabileceksem 10 kelimeye laubali diyebilirim. Ayrıca ehm - mehm - kemküm çok gereksiz.

Bu arada aynen wow bölümü çok garip 10 kişiden 9'u avukat.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şimdik can sıkıntısı biraz takılayım dedim 2 ay şeysini aldım. 0 dan bi pandaren monk kasıcam oyş pandalar yerim ortamlarıda cok hoş zaten Monk da cok cix class woco kuciyo hiyo böyle bi class ehm neyse şimdi ben unuttum baya oldu, güncel şöyle yardımı dokunan bir kaç addon önerisinde bulunurmusunuz? Mesela harita cok odun gibi böyle daha detaylı ne bileyim görevlerin yerini güzel gösteren yumusak bi harita istiyorum vardır sanırım. Bide şu çantalarımızı birleştiren addon vardı ismini unuttum, böyle bir kaç yardımıcı dokunan daha addon varsa lütfen paylaşınız benimle

ekşi sözlük yazarı mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şimdik can sıkıntısı biraz takılayım dedim 2 ay şeysini aldım. 0 dan bi pandaren monk kasıcam oyş pandalar yerim ortamlarıda cok hoş zaten Monk da cok cix class woco kuciyo hiyo böyle bi class ehm neyse şimdi ben unuttum baya oldu, güncel şöyle yardımı dokunan bir kaç addon önerisinde bulunurmusunuz? Mesela harita cok odun gibi böyle daha detaylı ne bileyim görevlerin yerini güzel gösteren yumusak bi harita istiyorum vardır sanırım. Bide şu çantalarımızı birleştiren addon vardı ismini unuttum, böyle bir kaç yardımıcı dokunan daha addon varsa lütfen paylaşınız benimle

ekşi sözlük yazarı mısın?

Ov yo, DH den baska forum kullanmıyorum sözlük de dahil

Neyse arkadaşlar cevabı aldım ben tartışmayın istediğim gibi yazarım rahatsız olan bloklayabilir. Herkese iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim kullandığım addonler

bagnon ve bartenere gerek kalmadan kullabilirsiniz

http://www.curse.com/addons/wow/gui-v3

--------------------------------------------------------
    skillerin tekrar kullanma saniyesi gösteren addon :
    http://www.curse.com/addons/wow/cooldowns
    -----------------------------------------------------------
    yeni başlayan oyucuların skilleri tam olarak(rotasyon) kullanmasına yardımcı olan addon

not: önce Bitten Spellflash indirip sonra karakterinizi (char hangi türde) seçip indiriyorsunuz

http://www.curse.com/search?type=addons&search=%22Bitten%27s+SpellFlash%22

--------------------------------------------------------
    Son olarak raidler ve dungeonlarda yer almak için Oquene addonu:

http://solidice.com/downloads/world-of-warcraft/oqueue

Ui görüşü

Addon Önerisi Lütfeğn

Addon Önerisi Lütfeğn

Addon Önerisi Lütfeğn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fethisagol -- 4 Ağustos 2014; 20:22:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.