Şimdi Ara

ADDON İSTEĞİ YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,genelde pvpde priest oynuyorum ve en büyük sıkıntılarımdan birisi party de canı azalan oyuncuyu görüp tam olarak nerede oldugunu görememek.Üzerine tıkladığında mini map veya normal mapte nerede oldugunu gosteren bir addon varsa cok iyi olacak.
    sımdıden tesekkurler.

• ADDON İSTEĞİ YARDIM LÜTFEN!

minimap'te target'ini gösterme seçeneğini aktif edebilirsin.
  • Klasik ui de de var, addon ile de oluyor.

BG de girdiğin zaman can barı hafif parlaksa adam yanında, hafif sönükse adam uzakta demek. arena da da bu oluyor bunun için arena ui girerken interface den 2v2 ayarlarında raid profil ayarlaman lazım.
    bunlar klasik ui için, healbot addon kullanırsan adamın yerini ok ile gösteriyor yakınsa ok kapanıyor.

arena için klasik ui, bg için addon tavsiye ederim. arena da ui boyutunu büyültüp hem oyuna hem de healt bar'a odaklanmanı tavsiye ederim, diğer türlü sadece canına odaklanırsan oyundan düşersin. tersi durumda da hps düşebilir. interface den nametable açarsan da bu durumu bir nebze engelleyebilirsin, nametable üzerine mouse over macro da yazabilirsin, yanındaki adama tıklayarak buff atma gibi vs. bunun için klasik mouse tavsiye etmem.
    Ekleme: yanındaki adamı macro olarak atarsan, skill bar kırmızıya döndüğü vakit o skill yard(mesaefesinden) uzakta yani atılamaz demek. bu şekilde de anlayabilirsin.
    target macro yazmanı tavsiye derim, aynı şekilde cc atarken arena1 arena2 gibi macro atmanı tavsiye ederim. tepkilerin hızlanır.
    not: yukarıdaki mesaja ekleme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 17 Temmuz 2017; 20:9:14 >

• Vuhdo da bu önceden vardı. Örneğin range dışında olan kişi hem soluk olur hemde üzerine mouseu getirdiğinde okla hangi yönde olduğunu gösterirdi. Sende o tarafa koşar rangeine girer dispelini healini atardın (sinestra fightını o olmasa dispelleyemezdim) Ancak artık ya kaldırdılar ya da bir ayarını değiştirdim bulamıyorum. İstersen bir indir dene belki default ayarlarında hala vardır vuhdonun.

Fight sırasında sürekli haritaya bakmak zaman kaybettirir. Heal addonunun içinde olması en iyisi bir healer için.

Edit;

Şimdi biraz baktımda 7.1 patchi ile kaldırılmış oklar. Mecburen haritadan bakmak lazım.

"-- Patch 7.1 disabled retrieval of unit facing and position in instances
    -- This was an intentional breaking change by Blizzard
    -- This breaks AOE Advice, Clusters and out-of-range direction arrow
    -- At this time there is no way to fix or renable these features"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 18 Temmuz 2017; 10:34:55 >
  • hepinize teşekkür ederim arkadaslar cok sağolsun yeni oldugum için cok soru soruyorum kusura bakmayın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.