Merhaba arakdaşalr wow içinde addons dosyasını bulamıyorum. Wowu wow install programı ile indirdim bundna dolayı olabilirmi bilmiyorum. sürüm 3.0.9. Addosn dosyasını manual olarak oluşturmayı denedim ama içine attığım addosnlar wow addosn bölümünde gözükmüyor.
Bu iki yerede addons klasörü oluşturdum ama fayda etmedi. Belki böyle bir durumla karışılaşmış olanlar vardır. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Oyuna girince(yani servera bağlanıp karakterinle enter world diyince) oluşur klasörler merak etme.
Hayır eğer bozulursa oluşmuyor. Benim başıma daha önce gelmişti sorun devam ederse upload ederiz oyun içine atar repair yaparsın böylece repair orjinal interface>addons klasörünü oluşturur.
Evet oyuna karakterinle girince oluşacak interface in içinde tabi başka sorun yoksa.
1 haftadır oynuyorum :) ama oluşmamış...
Mareşal_T® arkadaşın dediği yöntemi yapacağız galiba... boş bir addons klasörü oluşuturup rapiar yapsak olurmu acaba ?
Ben sana upload edeyim oyunun içine at repair yap. Benim addonslar var bir sürü öyle oynamak istemezsin herhalde repair yapınca benimkine repair tarihi girerek kendisi yeni normal kurulmuş Interface klasörü yaratır.
Interface dosyası upload ettim kaspersky ile tarattım güncel veritabanı ile.
upload için teşekürler... Interface içindeki addonsu Interface içine attım sonra repair yaptım oyuna girdim enter world yazan bölümdeki addons butonu gözükmüyor
Repair yaparsan yeni bir interface dosyası oluşturur onun içine kendi addonslarını attınmı?
interfacei sildim komple oyunumu oynuyorum hiç bir sorun yok Sizce bu ilgiç değilmi ?
Hayır değil interface oyun içi sorun yaratacak bir etkiye tamamen sahip değil.
çalıştırdım en sonunda sildiğim interface yerine senin upload ettiğini yükledim çalıştı :D addoslar birbirine girdi ne çok adddons varmış sende öyle :D ama bne onalrı kendime göre ayarlarım.. Çok teşekkürler ederim Mareşal_T® ve diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara.
Önemli değil işine yaradığına sevindim, iyi oyunlar...
ya bndede aynı sorun var bnde addons klasörü yok ama oyunda karakter bölümünde addons gözüküyor :D bn bu klasörü nasıl bulucam xD
aynı olay bendede war blizzardın AddOnsKit dosyasını indirdim kurdum ama yine olmadı =/
Interface klasörü aç bir tane o resmin içinde sonra kapat tekrar aç içine gir Addons gelmiş olacak
Yav bende de gözükmüyor napmak gerekir
curse client kullanın çok büyük rahatlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme