1- Saf olmamama rağmen 5 kez soyuldum. 2-Bugün Antares keserken 50 levele kastığım priestim partye disband çekip scorpion bowu aldı. 3-İtem karşılığında ally almıştım 1 gün sonra ally'yi bozdular. 4-Atilla kestim gene partymdeki mageler ve priestler partyden(Yani herkes) çıktı.
İtemlerin ne ki bu bossları kestin.Soyulduğun için üzülüyosun derseniz:
saf olmamama rağmen yazmışsın ama hala yaptığın şeylere bak.para,item vs. verip ally alınmaz.bossdan item düşünce eğer partydeki arkadaşın değilse disband yapılır.
yazık ne kadar priest varsa Kınıyorum bende Eslant'ta Snaqe Quuen kestım S... ç... Dis etti patiyi itemi Alıp kaçtı.
genelde o işi boss kesenler yapar ama nası olduysa yapmıs
quote:
Orjinalden alıntı: gizemlibirdost
yazık ne kadar priest varsa Kınıyorum bende Eslant'ta Snaqe Quuen kestım S... ç... Dis etti patiyi itemi Alıp kaçtı.
quote:
Orjinalden alıntı: 4everBp
Nick:DevilHasan Server:Pathos Level:51
1- Saf olmamama rağmen 5 kez soyuldum. 2-Bugün Antares keserken 50 levele kastığım priestim partye disband çekip scorpion bowu aldı. 3-İtem karşılığında ally almıştım 1 gün sonra ally'yi bozdular. 4-Atilla kestim gene partymdeki mageler ve priestler partyden(Yani herkes) çıktı.
İtemlerin ne ki bu bossları kestin.Soyulduğun için üzülüyosun derseniz:
bence ya çok safsın ya çok dürüstsün yada çok yalancısın.dünyanın her yerinde bu böle.oyun bu oyun oynuyorsan katlanman lazım.giden 2-3 item olsun.canını sıkmaya değermi.sen sokağa çık şerefsizler var.okula git yine şerefsizler.üzüldüğüne değermi.ya anan baban ölseydi.life is beautiful.