Bir aydır akşam eve 10'dan önce girmiyorum, geçen haftasonu Bahçelievler'den Kağıthane'ye otobüsle gidip özel araçla döndüm. Sokakta yürürken hep maskesiz geziyorum, hatta yanımda kimse yoksa otobüste ve metrobüste de çıkarıyorum. Bugün de çıktım yeğenimle kar topu oynadım 2.5 saat. 60 yaş üstü, ensesi kalın, hayatı boyunca ilgi görmemiş Bilim Kurulu kendisini tatmin etsin diye mal gibi eve kapanacak değilim. Bunlar yüzünden kafeler ve restoranlar açılınca yüzde 50 zam gelecek her şeye. Ben ölmeyi göze alan ve düzenli sigorta primi ödeyen biri olarak istediğim gibi çıkıp gezmeye devam edeceğim. Ölmekten korkanlar varsa otursun evinde. |
Hala yasaklara uyan enayiler var mı?
-
-
"hatta yanımda kimse yoksa otobüste ve metrobüste de çıkarıyorum"
Bi gün ailenizden çok yakın olduğunuz birisi rastgele birinin maske takmaması yüzünden hasta olur ve hayatını kaybederse, yukarıdaki cümlenize bakıp bakıp düşünürsünüz artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
otobüste metrobüste kamera var lan ceza yeme
-
egmye bildirdim
-
Çok iyi bir marifet sergiliyormuş gibi bir de gelmiş yazmış buraya.
-
vücudumdaki bir yerin kafası senden daha iyi çalışıyor hatta kafası seninkinden bile büyük olabilir.
-
Ben saglikciyim istanbulda olaydim covid bulastirip bobreginin birini alirdim yada organlarindan birini -
Adam king yaaaa -
Milleti uyuz etme konusu bariz -
Bunları yaparak bir halt yediğini mi zannediyorsun ?
Marifet gibi burada ballandıra ballandıra anlatmış birde.
Alıntı
metni:Bi gün ailenizden çok yakın olduğunuz birisi rastgele birinin maske takmaması yüzünden hasta olur ve hayatını kaybederse, yukarıdaki cümlenize bakıp bakıp düşünürsünüz artık Böyle birşey söylemek istemem ama bir sevdiğini kendi ihmallerin yüzünden kaybedersen yüzündeki o ifadeyi görmeyi çok isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 14 Şubat 2021; 16:50:8 > -
Bu yaptığın iyi bir şey değil hocam , ciddiyeti bozmadan devam et lütfen kurallara uymaya -
-
Tipik kör cahil
-
quote:
Orijinalden alıntı: iamburakTipik kör cahil
-
istesem suan 10 milyin insani 1 ayda covid yaparimda iste vebali cok -
-
Millet sarayburnunda denize giriyor,bizde havadan nem kapıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gücümü Üfler bisküvilerinden almaktayım. Üfler besler, Üfler güçlendirir, Üfler, Üfler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam doğru söylüyor lan, zenginlere kısıtlama yok Uludağda eğleniyor adamlar, siz de ezik ezik "baban ölürse görürsün" filan diyin. Sülaledeki neredeyse tüm yaşlılar yakalandı ve ölmediler. Ölürse canları sağolsun, kazık çakacak değillerdi ya. 3 gün önce babaannem öldü. Çok yaşlı ve hastaydı. Bir anlamda kurtuldu bu dünyadan. Severdim ama, o kadar üzücü bir olay değilmiş. Yaşamayı çok seven yaşlı da görmedim ben bir yerde, böyle mahpusluk yaşamaktansa onlar da ölmeyi tercih eder. Ne lan bu, 1 den sonra çıkmak yasakmış yaşlılara.
Bir ay değil 2 ay değil. 2 sene olacak. 2 senede zaten bir yaşlı ölebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 15 Şubat 2021; 0:50:50 >
vücudumdaki bir yerin kafası senden daha iyi çalışıyor hatta kafası seninkinden bile büyük olabilir. |
"hatta yanımda kimse yoksa otobüste ve metrobüste de çıkarıyorum"
Bi gün ailenizden çok yakın olduğunuz birisi rastgele birinin maske takmaması yüzünden hasta olur ve hayatını kaybederse, yukarıdaki cümlenize bakıp bakıp düşünürsünüz artık |
egmye bildirdim |
Adam doğru söylüyor lan, zenginlere kısıtlama yok Uludağda eğleniyor adamlar, siz de ezik ezik "baban ölürse görürsün" filan diyin. Sülaledeki neredeyse tüm yaşlılar yakalandı ve ölmediler. Ölürse canları sağolsun, kazık çakacak değillerdi ya. 3 gün önce babaannem öldü. Çok yaşlı ve hastaydı. Bir anlamda kurtuldu bu dünyadan. Severdim ama, o kadar üzücü bir olay değilmiş. Yaşamayı çok seven yaşlı da görmedim ben bir yerde, böyle mahpusluk yaşamaktansa onlar da ölmeyi tercih eder. Ne lan bu, 1 den sonra çıkmak yasakmış yaşlılara. Bir ay değil 2 ay değil. 2 sene olacak. 2 senede zaten bir yaşlı ölebilir. |
SJW'ler toplanmış... Siyasiler, zenginler sizin paralarınızla keyif çatıyor eğleniyor onlara hiçbir yasak kısıtlama yok, ama konu fakir olunca her türlü yasak ve kısıtlama var. Sabah 9 akşam 6 çalışan birisi işten çıkıp eve yetişmesi yemek yemesi falan zaten 8-9 ediyor. Haftasonu da yasak zaten, ne yapacak bu adam 1 yılını sadece ev-iş arasında mı geçirecek? hiçbir sosyal hayatı olmasın mı gerek arkadaşıyla gerek eşiyle gerek çocuğuyla hiçbir aktivite yapamasın mı? Yasak herkese uygulanacaksa sorun yok her türlüsü gelsin. Ama burada bana yasak varken ünlüler restoranlardan otellerden maskesiz mesafesiz fotoğraflar paylaşıyor, zenginler uludağdan kartaltepeden fotoğraflar paylaşıyor. Onlara virüs yok galiba? Bu durumu körü körüne kabullenenler empati yoksunlarıdır. Esnaf borç batağı içinde kara kara düşünüyor ne yapacaklarını, kafeler restorantlar aylardır kapalı ve açıldıklarında büyük zamlarla açılacaklar zararlarını kapatabilmek için. Giren her türlü halka girecek. Madem bu yasaklar bu kadar şart, İsveçte İngilterede ne bileyim Danimarkada neden böyle yasaklar yok? Maske takma zorunluluğu bile yok bırakın kafeleri falan kapatmayı. Açık havada herkes maskesiz dolaşıyor özgürce. Sabah koşusu yaparken bi polis gelip uyarmıştı maske tak diye, tek başımayım ve koşuyorum nefes almam gerek dedim, İstanbul maratonunu örnek gösterdim orada da maskesiz koştular dedim birden adam hiddetlendi, ceza yazmasın diye taktım mecbur. İnsanlarda düşünebilme yetisi yok, kendisine ait tarlada tek başına çalışan teyzeye bile maske yok diye ceza yazdılar, intihar eden adamı kurtarıp üstüne maske yok diye ceza yazdılar böyle bir memlekette yaşıyoruz. |
Çok haklısın linçlere bakma. Zaman en geri olanlara dahi hakikati anlatacaktir. 5-6 sene sonra bu konu uplanır.
Muhtemelen insanlar seni 5-6 sene sonra anlayacak. İnsanları kandirildigina inandırmak kandirmaktan daha zordur. Şu an resmen kutsallarina dokunuyorsun. Arabasinda tek başına seyahat ederken dahi çift maske takıp bunu bilgelik görenler, netflix izleyerek kendini entel zanneden şark kafalılar, yasakçı zihniyete dünden hazır olanlar... Hepsi linçleyecek baslamislar bile. Büyük resimci komplocu tayfadan filan da değilim. Ancak bu grubun antisi diğer grup var ki dünyada hiçbir küresel güç yok, dünya öylesine tamamen kendi kendine dönüyor kimsenin para için güç icin amaclari yok, bill gates kendi halinde yaşlı amca filan zannediyorlar ikisi de aynı zeka seviyesinde bu gruplarin. İsveç olsun Litvanya olsun diğer Avrupa ve Baltık ülkeleri toptan geri zekalı zaten onların profesorleri de halkları da salakmış hiçbiri bizim kadar zeki değil hatta başka şeyin kafası kadar kafaları yok bu adamların ki o yüzden maske zorunluluğu ve sokağa çıkma yasağı yok. Halbuki gelip bize sorsalar ya. Düşünsene salaklara bak ki açık havada etrafında kimse yokken bile çift maske takmiyorlar bizim gibi, hatta özel arabasında maske takmayanlar dahi varmış ki tam salak bunlar :)) Sağlıkçıları sözde bilim insanları da her bulduğu fırsatta tvye çıkıp şov yapayım insanlar bana ilgi göstersin hatta ve hatta maske takmazsaniz bah arkaniza boru sohariz haa bak yasağı da uzatiyoz cikmayin lan işe gidin hafta içi sıkış tepiş toplu tasimaya binin ama hafta sonu yasak demiyorlarmış. Ne ilginç ne low iq ülkeler ya |
Çok iyi bir marifet sergiliyormuş gibi bir de gelmiş yazmış buraya. |
|
Bu başlığı açan arkadaşı da yasaklara uydururlar merak etmeyin. Siyasi parti toplantıları, yemekleri , otellerde zenginlerin hali ortada : bunların fotoğrafları çıktı. Bunlara karşı bişi yapamayanlar, kendilerinden ( halktan ) biri olduğunu anladığım arkadaşa tepki göstermiş :) İnsanların anlamadığı şu : eğer siz elit bir gruptan değilseniz sizin, dışarı çıkmaya, toplanmaya ve/veya rahat rahat gezmeye hakkınız yok. Bunu yavaş yavaş milletin kafasına oturtacaklar. Bakın şaka değil : hava yollarından birinin kararı : business uçanlar maskelerini çıkarabiliyor.. Business değilseniz, hiç bişisiniz... |
Benzer içerikler
- kulaklık süngeri nerede satılır
- instagramda engeli kaldırıp tekrar engellediğini nasıl anlarım
- en iyi çay hangisi yorumlar
- boyunda damar damar üstüne gelmesi nasıl geçer
- mahkumlar cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X