omo voros koporsom olorom 2025 yolono kodor doyonmoloyom |
Hala yasaklara uyan enayiler var mı? (3. sayfa)
-
-
imbecile -
ben sana yakın oturuyorum, tc ni, adını, soyadını yaz özelden, memur arkadaşları yönlendireyim. malum devlete para lazım
-
Mitingler yapılırken virüs yok oluyor. Ben sokağa çıkınca virüs var ceza. Umrumda değil ben de aynı şekilde yapıyorum kimse umrumda değil. -
Sen boğaziçi mezunu muydun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: nucroBu başlığı açan arkadaşı da yasaklara uydururlar merak etmeyin.
Siyasi parti toplantıları, yemekleri , otellerde zenginlerin hali ortada : bunların fotoğrafları çıktı. Bunlara karşı bişi yapamayanlar, kendilerinden ( halktan ) biri olduğunu anladığım arkadaşa tepki göstermiş :)
İnsanların anlamadığı şu : eğer siz elit bir gruptan değilseniz sizin, dışarı çıkmaya, toplanmaya ve/veya rahat rahat gezmeye hakkınız yok.
Bunu yavaş yavaş milletin kafasına oturtacaklar.
Bakın şaka değil : hava yollarından birinin kararı : business uçanlar maskelerini çıkarabiliyor..
Business değilseniz, hiç bişisiniz...
Haberin devamını da versene
"A spokesperson also told the travel outlet that Cathay’s aircraft are loaded with filtration systems that can filter “99.9999 percent of dust particles, including virus and bacteria.”
“Seats in first and business class are more spacious with partitions, and passengers are exempted when lying flat for sleep,” the spokesperson said."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Madem haberi tartışmak istiyorsun ya da haberdekilere inanıyorsun soru:
filtre özelliği olarak bol 99'lu rakamın virüsleri değil "dust particle" yani toz parçacıkları yazdığının farkında mısın?
Virüslerin yüzde kaçını filtre ediyormuş? Hadi o da %99.999 olsun, olamaz ya, yanındaki insanların ağzına bağlı olmadıktan sonra havalandırmadaki filtre neye yarayacak? Yanındaki insanların ağızlarından her saniye nefes çıkıyor, uçağın içindeki havalandırmanın hızı ne? 1 saniyede uçağın içindeki bütün havayı filtre edebiliyor mu?
Haberleri sorgulama alışkanlığı olmayan, her sunulan haberi afiyetle yiyenlerin bu soruları sormak aklına gelmez tabi..
-
Şimdiden el Fatiha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X