Şimdi Ara

hala cehapeci olan kaldı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim için Atatürkün ilkelerini ihlal eden bir parti hayır 16 seçim kaybedip hala neden o koltuktasın... bu ülkede tabi ki her sey kk ın sucu adam gibi muhalefet yok

• E kime oy verelim o zaman demezler mi bir de bunlar... Kafalarına taşla vuracaksın.

• Ya dolar 7 lira oldu, gençlerin çoğu işsiz, her yere torpilliler dolmuş bunların sorumlusu kim. Gılışdar ve cehape tabiki. O yüzden cehape ye oy yok aktrol kardeşim
  • Ağlamak kolay, bağırmak kolay. Ülkeyi tanıyın, toplumu tanıyın, gerçekçi düşünelim. Bize lazım.
  • Hala AKp liyim diye yazmadan AKP lilik yapan var. Yazın da herkes net bilsin.

Edit: ülkeyi baştan uca satıp aile şirketi gibi yöneten hatta yönetmeyen birilerini tutanlar hala varmış.
  • Seçimlerde sandıklara bile sahip çıkamayan bir parti CHP.
    Kocaman parti binalarında oturacaklarına teşkilat kursunlar, satsınlar o binaları gerekiyorsa.

Neyse biz biraz biyoloji öğrenelim;

https://www.youtube.com/watch?v=s4MQ31B3efo&feature=youtu.be
  • Cehape söylemi akp ağzı
    Senin ne mal olduğun da ortada.
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    benim mi
  • kendinemezun kullanıcısına yanıt

Yok abuzittin

• yan charla yazanlar gibi

• türkiyenin geldiği içler acısı nokta sizi üzmüyorsa bir türk vatandaşı olarak benim diyecek bir lafım yok.

• Tüh ya kömür makarna vermiyorlar diye mi bunca tantana

• ben türkiyenin geldigi noktaya üzülüyorım ama chp iyi bir muhalefet değil sadece farklı alternatiflerin ortaya çıkması siyasetin dilinin değişmesini umut ediyorum hemen akp li diye yaftaladınız akp li de chp li diyo harbiii ayrısmısız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.