Bildirim
hala cehapeci olan kaldı mı
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
E kime oy verelim o zaman demezler mi bir de bunlar... Kafalarına taşla vuracaksın.
-
Ya dolar 7 lira oldu, gençlerin çoğu işsiz, her yere torpilliler dolmuş bunların sorumlusu kim. Gılışdar ve cehape tabiki. O yüzden cehape ye oy yok aktrol kardeşim -
Ağlamak kolay, bağırmak kolay. Ülkeyi tanıyın, toplumu tanıyın, gerçekçi düşünelim. Bize lazım. -
Hala AKp liyim diye yazmadan AKP lilik yapan var. Yazın da herkes net bilsin.
Edit: ülkeyi baştan uca satıp aile şirketi gibi yöneten hatta yönetmeyen birilerini tutanlar hala varmış. -
Seçimlerde sandıklara bile sahip çıkamayan bir parti CHP.
Kocaman parti binalarında oturacaklarına teşkilat kursunlar, satsınlar o binaları gerekiyorsa.
Neyse biz biraz biyoloji öğrenelim;
https://www.youtube.com/watch?v=s4MQ31B3efo&feature=youtu.be -
Cehape söylemi akp ağzı
Senin ne mal olduğun da ortada. -
benim mi -
Yok abuzittin
-
yan charla yazanlar gibi
-
türkiyenin geldiği içler acısı nokta sizi üzmüyorsa bir türk vatandaşı olarak benim diyecek bir lafım yok.
-
Tüh ya kömür makarna vermiyorlar diye mi bunca tantana
-
ben türkiyenin geldigi noktaya üzülüyorım ama chp iyi bir muhalefet değil sadece farklı alternatiflerin ortaya çıkması siyasetin dilinin değişmesini umut ediyorum hemen akp li diye yaftaladınız akp li de chp li diyo harbiii ayrısmısız
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ya dolar 7 lira oldu, gençlerin çoğu işsiz, her yere torpilliler dolmuş bunların sorumlusu kim. Gılışdar ve cehape tabiki. O yüzden cehape ye oy yok aktrol kardeşim
|
Hala AKp liyim diye yazmadan AKP lilik yapan var. Yazın da herkes net bilsin.
Edit: ülkeyi baştan uca satıp aile şirketi gibi yöneten hatta yönetmeyen birilerini tutanlar hala varmış. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X