Şimdi Ara

Adem Ljajic Nasıl Bu Kadar Ucuza Geldi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Fenerbahçe taraftarı olarak gerçekten tebrik ederim.Adem Ljajic gerçekten büyük bir yetenek.Benzia yerine alsak takımın çehresi bile değişebilirdi.Neyse konumuz o değil.

Torino nasıl oluyorda Adem Ljajic gibi İtalya liginin en iyi 10 numaralarından birini sadece 6.5 Milyon Euro gibi satın alma opsiyonuna kiralıyor.Üstelik daha 26 yaşındayken.Hemde adamın CV'sinde Roma ve İnter varken.

Ve asıl önemli olan geçen sezon ligde 27 maçta tam 6 gol 10 asistlik bir performans sergilemişken hatta ondan önceki sezonda 33 maçta tam tamın 10 gol 9 asistlik performansı varken.

Ne biliyim helal olsun Fikret Ormana.Ligimizde böyle topçuları izlemek zevk verir.Ama gerçekten Torino tam salakmış.Büyük ihtimal satış işinden anlamıyorlar.

Sizce nasıl oldu bu olay ?

Dipnot: Cidden merak ettiğim için açtım konuyu.Hala anlam veremiyorum.

• Bana da garip geldi. Geçen sezon 10 asistle 4. sıradaymış asist sıralamasında. Demek ki isteyeni yoktu diyeceğim ama böyle bir adamın isteyenin olmaması garip. Tabi bjk nin adamı bu kadar ucuza almasında bizim de etkimiz var biz de istiyorduk bu adamı, ali koç herhalde bjk ile atışmamak için ellemedi yoksa bu kadar ucuza alamazdı bjk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen Torino'nun teknik direktör değişikliğinden kaynaklanıyor. Önceki teknik direktörün atak oyun sisteminde Adem ilk 11'de oynarken, şimdiki teknik direktörün sistemi çok defansif ve 3 ön libero ile oynuyorlar. Adem'in de defansif özellikleri iyi olmadığı için ilk 11'de forma giyemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Tamamen Torino'nun teknik direktör değişikliğinden kaynaklanıyor. Önceki teknik direktörün atak oyun sisteminde Adem ilk 11'de oynarken, şimdiki teknik direktörün sistemi çok defansif ve 3 ön libero ile oynuyorlar. Adem'in de defansif özellikleri iyi olmadığı için ilk 11'de forma giyemiyor.
    Tamamda Adem İtalya Liginde bu istatistikleri yapıyorsa Almanyada , İspanyada içinden geçer.Kirala o liglere eğer satamıyorsan zaten oradada patlama yapar yine büyük paralara satarsın.Piyasa bu kadar uçmuşken 6 Milyon Euro nedir :) Harbiden şaka gibi gerçi bunlar Belottiyide satmadılar bu sezon 10 gol atınca ellerinde kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Segefendi

Tamamda Adem İtalya Liginde bu istatistikleri yapıyorsa Almanyada , İspanyada içinden geçer.Kirala o liglere eğer satamıyorsan zaten oradada patlama yapar yine büyük paralara satarsın.Piyasa bu kadar uçmuşken 6 Milyon Euro nedir :) Harbiden şaka gibi gerçi bunlar Belottiyide satmadılar bu sezon 10 gol atınca ellerinde kaldı.

Alıntıları Göster
    Satış konusunda da beceriksizler demek ki

Şeyde olabilir, şimdi bizim takımda banko oynayacak, onun yerinde oynayacak futbolcumuz yok. Bastırıp ben Beşiktaş'a gitmek istiyorum demiş olabilir. E adam Boşnak Müslüman, onun da etkisi olmuş olabilir. Yani bir çok şey etkili bu transferde

• quote:

Orijinalden alıntı: Segefendi

Alıntıları Göster
    İlla içinden geçecek diye bir şey yok, biz zamanında Immobile almıştık mesela sonra yaka paça gönderdik Herif sadece İtalya Ligi'nde oynuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

İlla içinden geçecek diye bir şey yok, biz zamanında Immobile almıştık mesela sonra yaka paça gönderdik Herif sadece İtalya Ligi'nde oynuyor.

Alıntıları Göster
    Vallaha ne biliyim Souzanın 12 ettiği yerde Ljajic 6 ediyorsa demekki adamlar transferde baya beceriksizmis :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam müzmin sakat
  • Son gün gelmesinin sebebi pazarlık, kapıyı 14 den açtılar diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

adam müzmin sakat

Şaka yapiyorum de lütfen çünkü adam tam tersi sakatlanmıyor

Adamın tüm kariyerinde yaşadığı toplam sakatlık süresi 3,5 ay felan
    Haklısin baya müzmin sakatmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023te açıklanacak özel maddeler varmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar cok futbol cahili var.. adam bi baltaya sap olamamis iste Inter ve Romada tutunamamis

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Ne kadar cok futbol cahili var.. adam bi baltaya sap olamamis iste Inter ve Romada tutunamamis

Kimlerle futbol konuşuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Eylül 2018; 12:52:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• müzmin demedi mümin dedi.

• İlk sezon performansıyla göz boyayacak sonra alıp pişman olacağınız elinizde patlayacak bir futbolcu olacak
  • bundan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

müzmin demedi mümin dedi.
    Bence bir daha oku mümin
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

o değilde reyiz ne güzel yatıyor adem'in üstüne değil mi?

şenol ile 2-3 sene birlikte olurlarsa bunun beterini yapar ademe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

adam müzmin sakat
    1 kere izlemediğini düşünüyorum bu adama müzmin sakat diyebilmen için?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.