Ajet bugün saat 00.00'da yeni kampanya başlatmış. 31 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için biletler 1 dolar/euro +vergiler şeklinde ücretlendiriliyor. Hızlı olmak lazım. Detaylar burada: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 22 Mart 2024; 0:51:30 > |
Ajet (AnadoluJet) yurt dışına 1 dolara uçak bileti kampanyası başladı
-
-
Roma için gidiş-dönüş baktım:
Baz Ücret: TRY 64,78
Vergi ve Diğer Harçlar: TRY 1.959,02
Ek Ücretler: TRY 2.591,04
1 yolcu için toplam tutar: TRY 4.614,84
Bakü için de baktım, daha bile pahalıya geliyor. Başlığı okuyunca yaşanılan heyecana değecek bir kampanya olmamış. Dönemde bile daha ucuza bilet denk gelir.
-
Ucuz bir bilet bulamadım,belki ileri saatlerde çıkar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 22 Mart 2024; 1:12:43 > -
Çok detaya bakmadan alel acele Belgrad aktarmasız git gel aldım 2 kişi 13kya gece gece iyi mi yaptık kötü mü bilemedim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
1$/€ ya bilet gören oldu mu?
-
-
Normal zamanda da bu fiyatlar hayırlı olsun yine de :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ramstein konseri tarihleri hocam bide. Onun için aldım.
bunun ara yüzü pgs gibiydi, yukarda farklı günlerin fiyatlarını da kolaylıkla görebiliyordun ne demeye değiştirmişler, her seferinde en başa dönüp bakmak gerekiyor
-
İğrenç gerçekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım bir önceki kampanyadan zarar ettiler onun parasını çıkarmaya çalışıyorlar
-
Geçen kampanyada bu şekildeydi, dün değişmiş ve dediğiniz gibi olmuştu. Yukarıda fiyatlar görünüyordu bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takvim görünü görme imkanımız yok mu gerçekten? ucuz bilet arıyorum, tüm yaz boyu tek tek aramak gerekiyor.
-
Yalan dolanla kardeşim 1 Euro 4000 e geliyor
baküye var baz bilet 32 lira toplam 2000 lira geri kalan ücret vergi ve akaryakıt harcı
-
Tek yön fiyatı mı gidiş donüş mü 2000 e buldunuz
tek yön bulmuştum.
hatta 1600 küsürdü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 22 Mart 2024; 15:25:52 > -
dubai aldım ama dubai hakkında bişey bilmiyorum. böyle bir konu var mı forumda yönlendirecek var mıdır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Roma için gidiş-dönüş baktım: Baz Ücret: TRY 64,78 Vergi ve Diğer Harçlar: TRY 1.959,02 Ek Ücretler: TRY 2.591,04 1 yolcu için toplam tutar: TRY 4.614,84 Bakü için de baktım, daha bile pahalıya geliyor. Başlığı okuyunca yaşanılan heyecana değecek bir kampanya olmamış. Dönemde bile daha ucuza bilet denk gelir. |
Anadolu Jet ismi oturmuştu... Adamlar gereksiz yere isimlerini Ajet yaptılar. Hangi akla hizmet? Tamamen boşuna israf. Uçakların hepsi yeniden boyandı, bütün kurumsal malzemeler yeni logolu olanlardan yeniden alındı. Daha doğru düzgün bir site,doğru düzgün bir kampanya bile yapamıyorlar.... 1 dolarmış...yersen..... o vergilerle 2500 tl oluyor. Tam ortadoğu kafası. |
Benzer içerikler
- tutaste parfüm
- disney 3 ay 45 tl
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- doğum gününde hediye veren markalar
- bargello 561 orjinali
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X