Amd 7500F vs 8700F
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir araştırıyorum ve neden herkesin 7500f tavsiye ettiğini anlamıyorum. Sürekli yüksek ekran kartları kullanarak 7500f in ön bellek miktarından dolayı fps farkı yarattığını paylaşıyorlar ama bu ekran kartını kullanan kişilerin bu işlemcileri kullanmadığını kimse paylaşmıyor. Hazır sistemlere de baktığımda hep 7500f paylaşılıyor. Şuan fiyatlara baktığımda 8700f, 7500f den daha ucuza satılıyor ve işlem gücü olarak daha güçlü.
Sizlerin bu konu hakkında ki yorumlarını merak ediyorum.
Simülasyon İçin PC Tavsiyesi (50.000 TL)
Merhaba dostlar,
Sim için kendime pc toplayacağım. Yüksek grafik detaylı oyun oynamayı severim. Tüm ayarları sonuna kadar köklerim. 2k da beni 2 sene üzmeyecek. Bir Pc ye ihtiyacım var. Pivot özellikli IPS 27" 2k monitör de bu bütçeye dahil olmalı. Önerilerinizi bekliyorum.
1-Sessiz bir kasa istiyorum. Genelde işten vakit ayırdığımda gece saatlerinde oyun oynarım. Fan sesi duymaktan hoşlanmıyorum bundan dolayı minimum ses max soğutma kombinine ihtiyacım var.
Bu denklemde sizce ucuz kasa-harici kaliteli kasa fanı kombinasyonu mu yoksa ortalama bir kasa ve üzerinde gelen fan mı? Artık çok fazla Type-C cihaz olduğundan ön panelde Type-C girişi olması da benim için önemli. Bu denklemde bir tavsiyede bulunursanız memnun olurum.
2-Anakartın güncel wi-fi/BT teknolojilerini destekliyor olması şart ( Müzik dinlerken BT kulaklık kullanıyorum yada harici taşınabilir hoparlör bağlıyorum)
3- SSD nin gen 4 min 1TB olması gerekiyor. Power tuşuna bastım mı ekran şak diye gelecek
4-Ram ddr5 olmalı min 16gb tek slot ilk etapta işimi görecektir. İleride arttırabilirim. Bütçe yetiyorsa 32GB a da hayır demem.
Merhaba dostlar. Evde wifi üzerinden çok fazla kullanıcı bağlanmakta ve mevcut modemim (w9970 V1) bu yükü son zamanlarda kaldıramamakta. İnternet alt yapıp Türknet, ilk atapta alt yapıdan olduğunu düşündüm ama defalarca müdahale edilmesine rağmen sorunum çözülmedi.
Wifi olarak toplamda 10-12 cihazın aynı anda bağlandığı durumlar oluyor. Bu senaryoda internet bağlantısı olduğu halde bağlantıda gidip gelmeler oluşabiliyor.
Bur sorunu yaşamayacağım yeni bir modem almak istiyorum. Almışkende mevcut standartları da karşılayan iyi bir modem olması benim için önemli. Bu tarz sorunlar yaşamayacağım wifi menzil sıkıntısı olmayan bir modem önerebilirseniz memnun olurum.
2k Monitörlü Oyun Sistemi Tavsiyesi
|
|
|
Canon 50mm Belası
|
Anakart+CPU önerisi
|
Gezi İçin Lens Tavsiyesi
|
Harddisk Işığım Sürekli Yanıyor
Referanslar: sevindi42 (V-moda Vibe II)-dragonstory (ipod touch 4G)-Eastwood1981 (sony Ex300sl)-digitaldelisi (Cx300-ep630)-qontak0 (rapid premium)-zagzirus (7600gt ekran kartı) |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.686
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 24.685 (Bu ay: 315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar