Merhaba dostlar, Sim için kendime pc toplayacağım. Yüksek grafik detaylı oyun oynamayı severim. Tüm ayarları sonuna kadar köklerim. 2k da beni 2 sene üzmeyecek. Bir Pc ye ihtiyacım var. Pivot özellikli IPS 27" 2k monitör de bu bütçeye dahil olmalı. Önerilerinizi bekliyorum. 1-Sessiz bir kasa istiyorum. Genelde işten vakit ayırdığımda gece saatlerinde oyun oynarım. Fan sesi duymaktan hoşlanmıyorum bundan dolayı minimum ses max soğutma kombinine ihtiyacım var. Bu denklemde sizce ucuz kasa-harici kaliteli kasa fanı kombinasyonu mu yoksa ortalama bir kasa ve üzerinde gelen fan mı? Artık çok fazla Type-C cihaz olduğundan ön panelde Type-C girişi olması da benim için önemli. Bu denklemde bir tavsiyede bulunursanız memnun olurum. 2-Anakartın güncel wi-fi/BT teknolojilerini destekliyor olması şart ( Müzik dinlerken BT kulaklık kullanıyorum yada harici taşınabilir hoparlör bağlıyorum) 3- SSD nin gen 4 min 1TB olması gerekiyor. Power tuşuna bastım mı ekran şak diye gelecek 4-Ram ddr5 olmalı min 16gb tek slot ilk etapta işimi görecektir. İleride arttırabilirim. Bütçe yetiyorsa 32GB a da hayır demem. |
Bildirim