Şimdi Ara

Simülasyon İçin PC Tavsiyesi (50.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sim için kendime pc toplayacağım. Yüksek grafik detaylı oyun oynamayı severim. Tüm ayarları sonuna kadar köklerim. 2k da beni 2 sene üzmeyecek. Bir Pc ye ihtiyacım var. Pivot özellikli IPS 27" 2k monitör de bu bütçeye dahil olmalı. Önerilerinizi bekliyorum.

1-Sessiz bir kasa istiyorum. Genelde işten vakit ayırdığımda gece saatlerinde oyun oynarım. Fan sesi duymaktan hoşlanmıyorum bundan dolayı minimum ses max soğutma kombinine ihtiyacım var.

Bu denklemde sizce ucuz kasa-harici kaliteli kasa fanı kombinasyonu mu yoksa ortalama bir kasa ve üzerinde gelen fan mı? Artık çok fazla Type-C cihaz olduğundan ön panelde Type-C girişi olması da benim için önemli. Bu denklemde bir tavsiyede bulunursanız memnun olurum.

2-Anakartın güncel wi-fi/BT teknolojilerini destekliyor olması şart ( Müzik dinlerken BT kulaklık kullanıyorum yada harici taşınabilir hoparlör bağlıyorum)

3- SSD nin gen 4 min 1TB olması gerekiyor. Power tuşuna bastım mı ekran şak diye gelecek  

4-Ram ddr5 olmalı min 16gb tek slot ilk etapta işimi görecektir. İleride arttırabilirim. Bütçe yetiyorsa 32GB a da hayır demem.

• Simulasyondan kasit simracing mi hocam?

• n201 kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler.

7500F stock fan ile soğumuyor diye çok fazla yorum okudum. Herkes undervolt yapıyor yada sıvı soğutmaya geçiyor. Bu konuda öneriniz nedir?

Kasa fanları soğutma ses konusunda nasıldır?

Asusun şu modeli de hoşuma gitti ama ekstra kasa için fan almam gerekecek;

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-asus-prime-ap201-1-fanli-siyah-matx-fiyati,19491731.html

SSD nin hızı düşük geldi biraz daha iyi bir şey ne önerirsiniz?

Ekran kartı üreticisi olarak bilindik markaları tercih ediyorum (Asus,Msi,Zotac,Gigabyte gibi). AMD vs Nvidia arasında ki 4000tl farkı ödemeye değer mi?

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

Yok hocam henüz o aşamaya gelemedik  

ETS2,MFS,Forza bu tarz oyunlar oynuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.