windows programını kullanıyorum 2 makinemde, 3 cihaz ömür boyu lisans ama ne zaman kaça aldım fikrim yok. güzel bir programa benziyor sanmam bir şey çaldıklarını. |
Silinebilir (2. sayfa)
-
-
mesajımız dursun
-
hocam banka uygulamaları, web sitelerinde sorun oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evdeki modemin dns ayarlarında adguard'ın ip adreslerini kullanıyorum reklam engellemek için. ben android, eşim ios kullanıyor. aynı zamanda bilgisayarı da kullanıyorum. 4 yıldır hiçbir problem yaşamadım
-
dns olarak wan ayarlarından ayarladım ancak youtube reklamlarını halen engellemiyor normal midir?quote:
Orijinalden alıntı: mitya karamazovevdeki modemin dns ayarlarında adguard'ın ip adreslerini kullanıyorum reklam engellemek için. ben android, eşim ios kullanıyor. aynı zamanda bilgisayarı da kullanıyorum. 4 yıldır hiçbir problem yaşamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bende engelliyor, bilemedim.
-
Server settings sekmesinden Connected devices altındaki cihazın ayarlarına girip oradan Link IP address demeniz gerekiyor.
-
Bunu yaptım ama hala reklam görüyorum. dns leak yapınca cogent görünüyor. adguard-dns sitesinde 670/39 engellemiş gösteriyor.
-
Youtube reklamlarını engellemek istiyorsanız opera kullanın. %100 engelliyor.
AdGuard dns i zamanında ev router'ına girmiştim. Bende de youtube'u engellememişti ama başka bir sürü banner reklamı engellemişti (DH ninkiler dahil). Ancak neden bilmiyorum ipad deki Bundle da yazılar çıkmasına rağmen resimler gitmişti. Bir şekilde onu da reklam gibi anlamıştı. Sonra OpenDNS'e döndüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebony -- 19 Ocak 2023; 19:29:56 > -
Deneyeceğim hocam sağolun
Filtrelerinizde AdGuardDNS Filter açık mı?
-
Evet aynı sizinki gibi default. İlginize teşekkürler.
Normalde reklam filtresini kullanmıyordum size cevap yazmadan önce bilgisayardan denedim videodaki reklamları kaldırdı. Sizdeki sorunu bilemedim. Rica ederim.
-
Ben bunu sadece İphone YouTube için kullanacaktım onda da olmadı. dnsleak ten baktım ISP ve DNS adresleri değişmiyor.
Ddns ile kullanabilen var mi? Port yönlendirme kısmını detaylı anlatırsa sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, kesinlikle katılıyorum.
Küçük bir pi bilgisayar veya benim gibi Odroid N2 Plus alabilirsiniz (vakti zmaanında 400 lira vermiştim.)
ip adresini sabitleyin (örneğin: 192.168.1.2) ,
Üstüne ubuntu kurun,
Ardından adguard home kurun.
Modem arayüzünüze girerek DNS1 alanına adguard home server ip adresinizi girin örneğin, 192.168.1.2
Böylelikle reklamlarınızı ve filrelerinizi localde yaparsınız.
Datanızı bir başkasına işletmeden.
-
Keenetic modem veya router da Adguard ve benzeri filtreleme yapabilen oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Openwrt kurduğum router'da kullanabileceğim güzel bir adblock eklentisi var mıdır bildiğiniz. Eğer böyle bir eklenti varsa ayrı bir cihazla filan uğraşmadan kökten çözeriz reklam engellemeyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu sorunun cevabını ben de arıyorum. Ddns ayarlarını karıştırdım modem üzerinden noip.com dan üyelik falan açtım da beceremedim sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X