Şimdi Ara

Silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
14
Favori
7.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende merak ediyorum

Android de DNS sini kullanıyorum bunun yerine APK sini kursam ne farkı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube reklamini engeller mi modeme kursak

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Dns den memnunsan bence gerek yok uygulama bataryayı sömürüyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece dns aracılığı ile tarayıcıdan girdiğim youtubede ben de reklamları engelleyemedim. mobil chrome ve masaüstü chrome ile denedim. ancak eklenti kurarsam engelleniyor video başlangıcındaki reklamlar. dns ile youtube reklamları engelliyor diyen arkadaşlar acaba ayrıyeten eklenti mi kullanıyor? bi de telefondan tarayıcı üzerinden deneyebilir misiniz?

• cycIone kullanıcısına yanıt
    Filitre olarak adguard yada farklı bir filitre deneye bilirsiniz. Bende routerda kurulu sorunsuz çalışıyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nextdns kullananlar için nextdns filtrelerinde bulduğum güzel bi anlatım var Türkçe filtre oluşturan birinden bence yararlı bakmak isteyenler bakabilirler.
    link1
    link2

• Sizin istediğiniz için eklenti kurmalı ve boşluk ögelerini engellenmelisiniz evet. Ama kullanım amacı farklı olabiliyor mesela benim için önemli olan telefon ve tvbox uygulamalarındaki reklamları engellemek istiyorum bu sebeple DNS kullanıyorum. Masaüstünde eklenti ile her türlü çözülüyor ve DNS gibi değil reklamları silince boşluk filan da kalmıyor daha güzel bir görüntü veriyor. Eklenti konusunda ublock kullanıyorum zaten çoğu adblock filtresini kullanıyor. DNS için ping MS değeri de önemli o yüzden adguard yerine nextdns daha mantıklı bana göre. Zaten incelemede de adguard eklenti olarak kullanımı öneriyor DNS olarak nextdns önerisinde bulunuyor. İkisini birlikte kullanmak en temizi aslında. Dediğim gibi kullanışa göre değişir. Tek püf nokta çok fazla filtre ekleyip reklamları engellemek istersen sayfaları bozmamak 1-2 temel filtreler eklense yeterli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.