AdGuard VPN: 5-Yr Subscription | StackSocial Az önce kendim aldım sorunsuz hesabıma işledim 1130 TL çekildi. 15 saat sonra bitiyor fırsat, aylık 18 TL geliyor. Uzun süreli vpn hizmeti düşünenler değerlendirebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 15 Ekim 2023; 18:45:3 > |
AdGuard VPN + AdGuard DNS 5 Yıl $40 (~1100TL)
-
-
vpn'si çok yavaş gibi geldi bana free olanı denedin premium olan hız testi atma şansınız var mı? tr sunucu ile
-
evet dediğiniz şekilde oldu TR sunucusunda belli ki kısıtlama var garip, yurtdışını denedim 100mbit kablonet hattımla 95 mbit aldım berlinde.
İstanbul Sunucusu
New York
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 16 Ekim 2023; 12:19:11 >
-
SurfShark google play üzerinden alırsanız 289 TL / Yıllık
Edit: sanırım bu açığı farketmişler 1700 lira olmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoft -- 25 Aralık 2023; 9:31:8 > -
PC de dl / ul nasıl hocam, iyi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VPN alacaklara tavsiyem 1 seneden fazla üyelik almayın. Hükümet engelletiyor sırayla vpn leri, veridiğiniz parayı geri alamazsınız.
-
Uygulamayı indirdim ama senelik 1699 çıkıyor, aylık da 425 görünüyor. Nasıl yapabiliriz bunu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen dediğiniz gibi. Proton VPN bile engellendi. Lanet olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım bu açığı farketmişler :)
Bende denediğimde çıkmadı şimdi
-
Mullvad bu konuda en iyisi süre ekleyerek çalışıyor.
surfshark ben de engelli daha bir buçuk senelik üyeliğim vardı 3 seneden fazladır da kullanıyordum. Sonrasında bulut servera kendi Vpn imi kurdum amsterdam'a attım 2 ay oldu hala kullanıyorum bir sorun yok. Çok uzun süreli vpn alımı yapmayın lütfen zaten pahalı tr fiyatlarına göre elinizde patlamasın.
-
Vpn'e bağlantıyı nasıl sağlıyorsunuz? Windows ve androidlerin kendi bağlantılarında kill switch modu yok bildiğim kadarıyla.
Halen aktif kullanmaktayım. Sadece ilk bağlanması 1.5dk falan sürüyor.
-
adguard dns icin degerdi bu paraya. kacirdigima uzuldum gercekten
-
dns'in ücretli sürümü de mi var ki? Herkese açık dns leri var. Adguard reklam engelleyiciden mi bahsediyorsunuz?
-
Ne kadar iyi bilmiyorum ama bende Avast’ın VPN hizmetini 3 senelik 150-170 TL arasına aldım bir kaç ay önce. Hız olarak gayet iyi. 2026 Eylül’e kadar kafam rahat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet denetim daha fazla
Ben de AVG vpn almıştım, 3 yillik gayet yeterli,şimdi buraya yazdık diye engellenirse şaşırmam.
Hocam gerçi 5 ay geçti siz bu yazıyı yazdığınızdan beri ama nasıl avast vpn den memnun musunuz? Çok komik bir fiyata yıllık 50 küsür lira üstelik 5 cihaz için. Android tv de kullanmak için satın almayı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- epson l3260 yorumlar
- a101 canon yazıcı
- ofis koltuğu önerisi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X