Şimdi Ara

ADHD-OKB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bende psikoz olmasa da okb var hocam.2 aydır hem ilaç hem de terapi olacak şekilde tedavi görüyorum.ilaç olarak da zedprex kullanıyorum.Açıkçası şuana kadar takıntılarım da gözle görülür bir azalma olmadı.Tabi daha erken olduğu için de olabilir ama bakalım.Siz doktora gittiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 19 Mayıs 2023; 22:36:55 >
  • faydası oldu mu

• anladım hocam

tekrardan geçmiş olsun.

• iki hastalıktan da muzdaripim 11. sınıfta concerta kullanmayı denemiştim. etkisi biraz olsa da yan etkileri çok daha kuvvetliydi bende. özellikle ciddi oranda aptallaştırmıştı beni, matematik sorularını genelde kafadan yapardım kullandığım 2 günde sayıları bile zor anlamaya başlamıştım. öyle böyle ilaçsız gitmek daha mantıklı bana sorarsan.

• Dmitritch kullanıcısına yanıt

hocam ben concerta yerine zedprex kullanıyorum fakat bu ilacın şuana kadar çok bir yan etkisini görmedim gibi ama iyi anlamda da çok bir etkisini(belki birazcık daha sakin olmak dışında) görmedim gibi.Umarım işe yarar yoksa ne yapacam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 20 Mayıs 2023; 9:18:35 >
  • Dmitritch kullanıcısına yanıt

Adhd olmayabilirsiniz. Bu rahatsızlığa sahip olup da bu şekilde etkisi oldu diyen tanımadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç aydır kullanıyorsunuz bilmiyorum ama antidepresanlar sedatif özellik gösteriyor. Bunun dışında faydası yoksa doktorunuzla görüşün.

• Dsm-5 kriterlerine bakabilirsiniz. Başka bir rahatsızlıktan da kaynaklanıyor olabilir, aşırı dehb tanılama krizi var. Durumunuz varsa özele gitmenizi tavsiye ederim. Devlet hastanesine gideceksiniz eğer doktoru iyi araştırın.

• evet yks hazırlanıyorum ders çalışamıyorum çok iyi bir şekilde

• bu durumun düzelmesi en az 3 sene

• en iyisini doktor bilir internetten tanılara bakıp kendinize tanı koymayın bambaşka şeyler çıkabiliyor benim öyle oldu mesela.

• sorunu da sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.