Şimdi Ara

Adı sanı bilinmeyen receiverlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiçbir yerde adı geçmeyen receiverların hangi receiverlar veya keylerle uyumlu olabileceğini veya bordunu tespit eden bir yazılım yok mu? Veya bunun bir yolu var mı? Mesela yu-ma-tu falan da bir marka değil ama emu falan yükleniyor bunlara.

• Yu-Ma-Tu yine diğerlerine göre biliniyor yane kötülerin iisi
  • Yani bir tek program yok mu şimdi cihaza uygun benzer başka bir cihazın emu sunu yükleyebileceğim? Bunu tesbit edecek ve sen bu markanın da emu sunu kullanabilirsin diyecek? Yok mu? (çokonat)
  • Bir program var. Ama senin dediğin gibi değil. Sen elindeki cihazın markasını modelini tam doğru olarak söyliyorsun ben sana bilgi veriyorum.
  • beğenmediğin yumatu bence öok kaliteli.diğerleri sanki kuş konduruyo next felan.

eniştede var ve adam 2 senedir kullanıyo tuk demedi alet.
  • Ben yu-ma-tu yu beğenmediğimi söylemedim ki! Benim uydumun da adı sanı duyulmamış bir marka. En ucuza bunu buldum aldım. Gayet de memnunum gerek kanal geçişi gerekse görüntü kalitesi. Hiç bir fark yok. Marka takıntım yok benim.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

beğenmediğin yumatu bence öok kaliteli.diğerleri sanki kuş konduruyo next felan.

eniştede var ve adam 2 senedir kullanıyo tuk demedi alet.
  • Markası MEDİON MD24021a. Ben çok aradım ama bir şey bulamadım. Belki emu atılamıyordur ne biliim

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Bir program var. Ama senin dediğin gibi değil. Sen elindeki cihazın markasını modelini tam doğru olarak söyliyorsun ben sana bilgi veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbilici -- 22 Şubat 2006 12:31:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zbilici

Markası MEDİON MD24021a. Ben çok aradım ama bir şey bulamadım. Belki emu atılamıyordur ne biliim

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Bir program var. Ama senin dediğin gibi değil. Sen elindeki cihazın markasını modelini tam doğru olarak söyliyorsun ben sana bilgi veriyorum.

Medion bir Alman markası olması lazım. Resmi siteleri Almancahttp://www.medion.de/
    Almanca bilmediğim için burada pek bi şey bulamadım. Online satış sitesi gibi bir yer. Neyse konuya dönelim. Aşağıdaki cihazlar birbirinin eşdeğeri cihazlar.

Chess DSR-4500: DVB-S, 4500 Ch., FTA
    Medion MD-24021a: DVB-S, 4500 Ch., FTA
    Globo SL S 1006: DVB-S, 4500 Ch., FTA

Fakat bunlar da adı sanı duyulmuş markalar değil. Medion'un başka modelleri için emu buldum ama bu modeline rastlamadım. Ben rastlamadım demek yok demek değildir. Bilmiyorum belki de yoktur. Başka bir modelin emu yazılımını yükleme cihazın arızalanır.

• Yardımların için teşekkür ederim DoubleDragon. Kardeşime verdiğin diğer modellerin adını vereyim o baksın o zaman. Belki oralardan bir şeyler çıkar. İlgin için çok sağol
  • Bu adı yeni duyulan cihazların hepsi dandik beyler en güzeli bilinmiş markalı bi cihaz almak yoksa baş ağrıtır.. Kimisinse CI girşi yok kimisinde var ama yazılım atılmıyor fln saçma sapan şeyler yaww
  • Arkadaşım iyi tamam hoş güzel en iyisi bilinmiş markalar almak ama 50 YTL ye dijital izliyorum daha ne olsun? Görüntü de gayet güzel, kanal geçişi next ten sunny den daha hızlı. Ama emu sunu bulamıyorum o başka. Ama zaten tek çanak var şimdilik o kadar da lazım değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.