Şimdi Ara

Adidas 50 saate özel %25 + %30 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
17.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duramo 9 alacak olan varsa dikkkatli olsun jilet gibi tam bagcik yeri ince corapla giyilmiyor ve baglarken elimi kac kere kanatttim gerzkalo herifler sacma sapan plastikten yapmislar bagcik taklan plastigi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami61off -- 30 Ocak 2023; 12:39:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Superstar'lara bak 2750 TL. Tek numara kalanlarını 100 liraya alıyordun. Kur artarsa artsın, ne olacak ki. Al bu olacak işte. Merkez bankası faizini düşürem, enflasyon düşecek. Bi bekleyin. Superstar 3000 TL. Herkes komedyen ülkede. Bu ülkenin komedyene ihtiyacı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 30 Ocak 2023; 13:37:43 >
  • En son superstar 150tlye almistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terrex mid gtx dışında hiçbir bağım kalmadı adidasla. Eskidikçe yenisini alıyorum. Onun da bağcığını salomondan alıyorum. Çok geride kaldı. Ayakkabıda asics, tekstilde under armour ve nike (abd serileri) adidas’ı bitirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 30 Ocak 2023; 14:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaç yokken masrafa girdik durduk yere :D Hanıma kapüşonlu, kendime advantage court lifestyle ayakkabı aldım.

• Arph kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde, hanım kapüşonlu istedi. Ben de birini iade etmek üzere 2 tane yürüyüş için ayakkabı aldım.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• Nike la devam

• Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

• Ayakkabı alacaktım iyi denk geldi, indirimler iyi gibi.
    Düz taban olduğumdan her ayakkabı ve tabanlıkla da rahat edemiyorum.
    2000 TL'ye kadar önerdiğiniz ayakkabı var mı? Fiyat lütfen 2000 TL'yi geçmesin, daha düşük olursa daha iyi olur.
    Adidas dışında başka marka ayakkabı da alabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HYPERTURF AYAKKABI Bunu buldum indirim de düşmedi. 2300 lirada kalıyor.

• Harika oldu eline sağlık haber veren arkadaşın

• ucuz dayanikli spor/training eldiveni var mi? baska sitede de olabilir? bugunku sporumla birlikte benimksi yirtildi.

• gbzlim kullanıcısına yanıt

Seçtiğiniz ürün bu linkte var mı?

https://www.adidas.com.tr/tr/sezon_sonu_indirimi

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Evet oradan buldum.

• gbzlim kullanıcısına yanıt
    Bazı modellerde + indirimi dahil etmemişler ultraboost’da bunlardan biri,sizin seçtiğiniz modelde öyle

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Bizde şans olsa zaten

• Adidas'ın sezon mağazalarında 2350 lira olan ayakkabı 1200 lere düşüyor ama uzun zamandır beden yok. Online'da neden bu kadar az stok var anlamıyorum. O fiyatı gördükten sonra ... gidip mağazadan almam içime oturur daha fazla verir Nike alırım. Basketbol ayakkabısı lüks oldu ya indirim kovalıyorum.

2 gündür stok eklenmiyor baktığım ayakkabılara, eklenebilir yazıyor ama gün içerisinde 7-8 defa baktım yok eklenmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Hocam eşofman takım bana da ihtiyaç linkini atar mısın kaçaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 30 Ocak 2023; 22:52:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Ben sepet yapmadan ne gerek var dedim  

• %30 indirim sepette niye düşmüyor? Sepetindeki ürün %30 ek indirim dahilinde demesine rağmen düşmüyor..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.