Şimdi Ara

Adidas Erkek Sneaker 179.20 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
11.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayakkabının modeli kötü. Rengi siyah olsaydı en azından kurtarırdı. Tabi hoşunuza gittiyse bilemem.

Numara konusuna gelir isek ayak yapısına göre de ayakkabı yapısına göre de değişiyor. Benim 28 cm. Adidas olarak 43.5 ve ya 44 oluyor ama düz modelde 44.5 ta oluyor. Kalıbı dar tenis modellerimden birisi 44.5 numara idi. Nike 44.5, Reebok 44.

Eğer bunun kalıbı dar ise size 43.5 falan olur. Ya da 43 deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    43.5 olma ihtimali var ama biraz bol gelebilir de. Tabii bu benim tahminlerim çünkü modele göre durum değişiyor. Sadece marka bazında değil konu.
    Kısacası 27.5 için ben 43.5 alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısının siyahını almıştım. düz ayakkabılara alışık değilim başlarda garip geldi. derisi de sert geldi ama sonra alıştım. birebir numarasını alın
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    techniquest35 kullanıcısına yanıt
    43.5 alıyorum o zaman teşekkürler

• bunların altı ıslak zeminde çok pis kayıyor dikkat edin.
  • Ben bu modele baktım. Uyduruk bir şey. Hiç rahatta gelmedi bana. Zaten bu düz olan modeller berbat bence.
    Ne rahatlık var nede başka bir şey. Ha ben çok giymem falan dersen eyvallah. Yoksa uzun yürüşlere kesinlikle gelmez..

• Bende kaptım bir tane

• Bende bunun beyazi var beyler. Ayaklarim 45 numara ince uzun yapili. Biraz da duz tabanlik var.

Cok rahat bir ayakkabi degil ama modeli hos oldugu icin aldim.

Nike md runner modelini daha cok giyiyorum. Ayagimi daha iyi sariyor. Denemeden almayin.
  • Diğer markalarda 42 giyiyorum bu modelde de 42 numara tam oldu. Adidas büyük alınır algısına pek uymuyor gibi bu model.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben skerchersda 42 giyiyorum. Yazın 42 adidas aldım, olmadı. Bunu 42.5 aldım. İnşallah olur.

• İhtiyacım var aslında ama renk beni düşündürdü.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • hayret hepsi duruyor hala
  • Boynerden en uzun gece indirimi ile almıştım bir iki kere giydim daha da giymedim.
    Kesinlikle Adidas in adına yakışmayacak bir ürün.

• Çok teşekkürler hocam. Ben de böyle bir şey bakıyordum.

• Aynısının grisi var boynerden komik bir rakama almıştım.Uzun yürüyüşler yapılmaz ama günlük/casual kullanıcaklar için iyi ayakkabı

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Boynerden en uzun gece indirimi ile almıştım bir iki kere giydim daha da giymedim.
    Kesinlikle Adidas in adına yakışmayacak bir ürün.
    Aynen, nedeni apaçilerde bunların çakması sürüsüyle var. Beyazı neden ucuz değil? Çünkü etrafta pek göremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 15 Kasım 2019; 18:40:14 >
  • adidasın döviz kurunun fırlamasıyla türkiye pazarına sundugu 2. kalite ürünlerden birisi .. kaliteli originals veya diger serilerin ayakkabıları 700tlden başlayınca ayakkabı satamamaya başladı bu çeşit ürünleri cıkarmaya başladı bunu yurtdışında kolay kolay bulamazsınız sadece tr gibi yüksek kaliteli ülkelerde satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphonekullanicisi -- 15 Kasım 2019; 18:57:48 >
  • hocam bu ayakkabı adidasın %50 indiriminde 100 liraya düşmemişmiydi simdi 179 bedava gibi geliyor millete alıyorlar

• sezer11 S kullanıcısına yanıt
    Vasat hocam ne aşırı rahat ne de rahatsız ediyo 170 liraya alınır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu ayakkabıyı gerçekte gördüm çakma adidaslar bunun yanında daha gerçek görünüyor. kesinlikle bakmayın bile bu fiyatlara.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.