Arkadaşlar geçen adidas mağazasında geçerken Adidas´ın F50 modelli bi ayakkabısına rastladım ama ayakkabıya hasta oldum ya neyse görevliyi çağırdım bu ayakkabıdan istiyorum ama krampon olmayacak dedim.Adamda bu sadece krampon normal yok demesin mi beynimden vurulmuşa döndüm ..
Size bir sorum olacak..Bu ayakkabıyı alıp altındaki deliği kapatmak için içine bir taban yerleştirsem olur mu ne kadar sağlıklı olur yani ???
hacı bu gibi orjinal ve şekil ayakkabılarda hiçbir şekilde değişiklik yapmamanı tavsiye ederim acayip sırıtıyo benden demesi nike snake denedikte bişeyler maf ettik canım ayakkabıyı
quote:
Orijinalden alıntı: ardagame
hacı bu gibi orjinal ve şekil ayakkabılarda hiçbir şekilde değişiklik yapmamanı tavsiye ederim acayip sırıtıyo benden demesi nike snake denedikte bişeyler maf ettik canım ayakkabıyı
Ama ayakkabı çoook güzel yaaaaaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
güzelmiiiii neeee DEHŞET bişey yaaa manyak ötesi bi ayakkabı
quote:
Orijinalden alıntı: guest543543
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EuroAsia
du ben kardeşime sorayım o bilir böle şeyleri, döncem ben sana döncem ...
Bekliyorum walla hemen sor gell...İnşallah bi oluru vardır bu işinnnn
quote:
Orijinalden alıntı: ardagame
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
güzelmiiiii neeee DEHŞET bişey yaaa manyak ötesi bi ayakkabı
sen altına taban koysanda o delikleri kapatamazsın kapatsanda aynı ergonomiyi alamazsın.O ayakkabı çivilerin yere basışına göre tasarlanmış bir ayakkabıdır.Aksi takdirde pek birşey anlayamazsın.bir süre sonra dağılır zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
sen altına taban koysanda o delikleri kapatamazsın kapatsanda aynı ergonomiyi alamazsın.O ayakkabı çivilerin yere basışına göre tasarlanmış bir ayakkabıdır.Aksi takdirde pek birşey anlayamazsın.bir süre sonra dağılır zaten
Alıntıları Göster
bunların çimsaha değil de halı saha olan modelleri var onlardan al..
quote:
Orijinalden alıntı: marquin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
O aynı güzellikte değil halı saha modelinin tabanını hiç mi hiç beğenmedim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
O aynı güzellikte değil halı saha modelinin tabanını hiç mi hiç beğenmedim.
Alıntıları Göster
hem normal yok sadace krampon var demişsin hem de halı saha modelini hiç beğenmedim demişsin nasıl oluyor o?
ayakkabının aynısı bende de var ama maç yapmadığımız için uzun zamandır süs diye yatıyor..halı saha var bende tabi krampon güzel ama kramponu alsam o tam süs olacaktı o yüzden halı sahaları da güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Empyrium
hem normal yok sadace krampon var demişsin hem de halı saha modelini hiç beğenmedim demişsin nasıl oluyor o?
ayakkabının aynısı bende de var ama maç yapmadığımız için uzun zamandır süs diye yatıyor..halı saha var bende tabi krampon güzel ama kramponu alsam o tam süs olacaktı o yüzden halı sahaları da güzel
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Empyrium
Yani Normal yok derken spor ayakkabı havasında olacak HALI saha değil halı sahayı alsam bile yani alternatif olsa onuda hiç beğenmedim..Aynısı olacak ama altında delikleri olmicak ben öyle istiyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Empyrium
Yani Normal yok derken spor ayakkabı havasında olacak HALI saha değil halı sahayı alsam bile yani alternatif olsa onuda hiç beğenmedim..Aynısı olacak ama altında delikleri olmicak ben öyle istiyorum
Alıntıları Göster
çok şey istiyosun
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
ayakkabı dimi bu?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
ayakkabı dimi bu?
kırkayak
quote:
Orijinalden alıntı: Empyrium
çok şey istiyosun
Alıntıları Göster
Biliyorum ama parası ne olursa vericem yaa istiyorum ben o ayakkabıyııı
Adidas´a mail göndersem işe yarar mı ?
quote:
Biliyorum ama parası ne olursa vericem yaa istiyorum ben o ayakkabıyııı
Adidas´a mail göndersem işe yarar mı ?
Alıntıları Göster
Adidas kişilere özel ayakkabı üretir mi yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Adidas kişilere özel ayakkabı üretir mi yaw
Alıntıları Göster
Kendime özel istemiyorum ben zaten böyle bi seri çıksın çok tutar ayakkabı süper değil mi ?