Kendime özel istemiyorum ben zaten böyle bi seri çıksın çok tutar ayakkabı süper değil mi ?
Değil
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Kendime özel istemiyorum ben zaten böyle bi seri çıksın çok tutar ayakkabı süper değil mi ?
Değil
yanLış cevap dızzttt
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
sen altına taban koysanda o delikleri kapatamazsın kapatsanda aynı ergonomiyi alamazsın.O ayakkabı çivilerin yere basışına göre tasarlanmış bir ayakkabıdır.Aksi takdirde pek birşey anlayamazsın.bir süre sonra dağılır zaten
+1 düşündüklerimin aynısını yazmış arkadaş
Peki sizin tavsiye ettiğiniz bu tip bi ayakakbı var mı ?
quote:
Arkadaşlar geçen adidas mağazasında geçerken Adidas´ın F50 modelli bi ayakkabısına rastladım ama ayakkabıya hasta oldum ya neyse görevliyi çağırdım bu ayakkabıdan istiyorum ama krampon olmayacak dedim.Adamda bu sadece krampon normal yok demesin mi beynimden vurulmuşa döndüm ..
Size bir sorum olacak..Bu ayakkabıyı alıp altındaki deliği kapatmak için içine bir taban yerleştirsem olur mu ne kadar sağlıklı olur yani ???
Yo bende F30 var git bak sor aynısı hemen hemen ilk önce bende üzüldüm ama sonra öğrenince doğru capitole..
Nasıl yani F30 bunun deliksizi mi ?????????????
Capitol'de Adidas var mı ??? Nike varda Adidas'a rastlayamadım.
Şimdi ben bu ayakkabıyı okul kıyafetinin altına giyebilecek miyim giyemeyecek miyim siz onu söyleyin ??
beyaz yerlerini siyaha boya ayakkabı mahvolsun o zman giyersin şaka bi yana ben bu tür ayakkabılarla çok gittim okula ama bi kere farkettiler
ya bizim okulda kızmazlar kolej olduğu için birşey demiyorlar
Benim demek istediğim yani okul kıyafetinin altına krampon gitmez buda krampon ben bunun normali varmı diye soruyorum ah
halı sahası wardır onu al benim bi arkadaşımda war süper gidio ama kramponla çok kıro gibi durursun
quote:
Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet
halı sahası wardır onu al benim bi arkadaşımda war süper gidio ama kramponla çok kıro gibi durursun
tamam persembe günü dersaneye giderken bi caraousel e uğrar bakarım halı sahasına falan olmadı başka bi ayakkabı alırım
yaa sen yeter ki nike a gir orda çok ayakkabı bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet
yaa sen yeter ki nike a gir orda çok ayakkabı bulursun
Şu zamana kadar hep nike giydim yani ayakkabılarımın çoğ Nike oldu rahatlık bakımından güzel ama adidas bence daha güzel ayakkabılar yapıyor şekil olarak Nike´ın 1 ayakkabısını çok beğendim onu alıcam..Neyse ilgin için teşekkür ederim
ist.akmerkezede bi bakıver.! ama ayakkabı harbiden 10 deği l50 numara yaaa alırsan bitanede 42 numara bana al
quote:
Peki sizin tavsiye ettiğiniz bu tip bi ayakakbı var mı ?
çarşamba pazarına bi gir bakem doluuuuuu tanesi 10 milyon fln
quote:
Orjinalden alıntı: kebabkolik
ist.akmerkezede bi bakıver.! ama ayakkabı harbiden 10 deği l50 numara yaaa alırsan bitanede 42 numara bana al
Adidas bu ayakkabının normal olanını çıkarmazsa büyük hata yapaaaarrrr !!
bence pek guzel bi ayakkabı diil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme