Şimdi Ara

Adidas'ın Ayıbı [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ae_

Arkadaşlar merhabalar,
    Böyle bir firmanın böyle bir davranış sergilemesi müşterilerini insan yerine koymaması anlamını taşıdığı için bende bugün müşterisi olan ve müşterisi olma potansiyeli olan herkese bu firma hakkında birkaç gerçeği söylemek istedim.

Öncelikle 25.09.2012 tarihinde aldığım ayakkabı budur;

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Aldıktan yaklaşık 2 ay sonra ayakkabının topuk kısmı açıldı ve bende 2 yıl garanti olayına güvenerek garantiye gönderdim. Ama kullanıcı hatası diyerek red cevabı vermişler. Hayır bir kullanıcı bu hasarı nasıl oluşturabilir size de sormak istiyorum. Bu adamlar ayakkabıya hiç bakmadan geri mi gönderiyorlar?

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Sert bi sekilde cikisarak yollat geri gelirse almycagini soyle her defasinda tekrar yollycagini soyle alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle tipsiz ayakkabı mı olur,adidasa yakıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl
    Sert bi sekilde cikisarak yollat geri gelirse almycagini soyle her defasinda tekrar yollycagini soyle alirlar

hocam alanlarda mağaza çalışanları o yüzden pek etkili olmuyor çıkışmak falan. keşke kontrol edildiği yerin numarası vs. olsa orayı arayıp çıkışacağım da işte maalesef...
  • quote:

quote:

hocam alanlarda mağaza çalışanları o yüzden pek etkili olmuyor çıkışmak falan. keşke kontrol edildiği yerin numarası vs. olsa orayı arayıp çıkışacağım da iştemaalesef...

İki yil once ayni durum oldu aynen geri geldi ayakkabi
    Ykmde adamla boyle konustum yolladi falan iade geldi yani para iadesi geldi dene derim

Edit sikayetvar.com dan da ayni konuyu yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stkgcl -- 27 Aralık 2012; 23:29:55 >
  • onlara ufak süprizler yap
  • kardes bı sey dıyımmı 2yıl garantı dıyolarda sen fabrıkaya yolladın ayakkabı 1yılını doldurmussa hıc bakmadan gerı yolluyolarmıs benım samımı bı arkadasım calısıo barcın sporda dırek bana bole dedı. adıdasa ben bole 3ayakkabı yolladım hıcbırınınde benım yuzumden olma olasılıgı hepsını kullanıcı hatası dıyerekten gerı yolladılar ama nıke guvenıyorum taban erımesı yasandı aynı bu sekılde ayakkabıyı alalı 4ay olduydu yolladım ayakkabının degerınde urun degıstırme hakkı kazandım
  • quote:

quote:

quote:

hocam alanlarda mağaza çalışanları o yüzden pek etkili olmuyor çıkışmak falan. keşke kontrol edildiği yerin numarası vs. olsa orayı arayıp çıkışacağım da iştemaalesef...

İki yil once ayni durum oldu aynen geri geldi ayakkabi
    Ykmde adamla boyle konustum yolladi falan iade geldi yani para iadesi geldi dene derim

Edit sikayetvar.com dan da ayni konuyu yaz

şikayrtvar a da açtım konuyu hocam bakalım oradan ses gelecek mi?

• Hep bóyle yapiyor serefler tsort aldim 2 giymemde bazi dikisler atti gittim geri vermeye kullanici hatasi dediler . Faking adidas

• Aynis newbalanceta bana oldu 2 ayakkabiyida gonderdim 1 ay snra ayni magazadan istedigimi tekrar aldim.uzerine dus

• quote:

Arkadaşlar merhabalar,
    Böyle bir firmanın böyle bir davranış sergilemesi müşterilerini insan yerine koymaması anlamını taşıdığı için bende bugün müşterisi olan ve müşterisi olma potansiyeli olan herkese bu firma hakkında birkaç gerçeği söylemek istedim.

Öncelikle 25.09.2012 tarihinde aldığım ayakkabı budur;

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Aldıktan yaklaşık 2 ay sonra ayakkabının topuk kısmı açıldı ve bende 2 yıl garanti olayına güvenerek garantiye gönderdim. Ama kullanıcı hatası diyerek red cevabı vermişler. Hayır bir kullanıcı bu hasarı nasıl oluşturabilir size de sormak istiyorum. Bu adamlar ayakkabıya hiç bakmadan geri mi gönderiyorlar?

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Adidas'ın Ayıbı [SS]

Aynisi bana da oldu simdi nike

• Kullanıcı hatası yazan belge ,faturasını ve resimleriyle tüketici haklarına git.
  • Sadece Adidas değilki. Nike denilen markadan ayakkabı aldım 1.5 ay sonra orası burası açılmaya başladı. Gittim verdim ayakkabıyı 1 ay sonra tekrar geldi tabikide kullanıcı hatasıymış(!)
    1 ay boyunca bunu söylemek için mi tuttunuz o ayakkabıyı? Ayakkabı aynen verdiğim gibiydi, en azından bir silip verseydiniz.

Ama ayakkabı alacak olursam Adidas tan alırm orası ayrı, daha yırtılma gibi sorunlarla karşılaşmadım çünkü.
  • Sürekli nike kullanırım ne bir yırtılma ne bir açılma olmadı maşallah
  • Adidas a gönderdiğim her ayakkabı kullanıcı hatası diye geri çevrildi. Almayacağım diyorum ama yine de alıyorum kahretsin

• ADİdas

• Adidas dogru karar vermis ayakkabinin anasini aglat sonra garantiye gönder oldu

• Tüketici mahkmesine gidiyorsun.Adamlar tutuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

Adidas dogru karar vermis ayakkabinin anasini aglat sonra garantiye gönder oldu

Adi Dassler burdaymış beyler
  • Basima daha kotusu geldi, bi cift camper ayakkabidan sadece birinin yuzeyi gozle gorulur sekilde soyuldu. Bayiye gittim adam inceledi kullanici hatasi dedi. Dedim benim sol ayagim ameliyatli yani o ayagimi zaten kullanmadim. Siz bana kulanmadigim ayakkabiyi bu hale getirdigimi soyluyorsunuz felan diye atarlandim. Hemen geri adim atti fatura getirin yolliyim dedi.

Sonuc, evde faturayi bulamadim

• Response walk serisinden seninkine benzer bir ayakkabı kullanıyorum. Genel olarak sağlamlığından şikayetim yok ama ayakkabı aşırı bir biçimde kayıyor bazı zeminlerde. Garantiye göndermeyi düşündüm ama hiçbir sonuç alamayacağımı düşündüğüm için göndermedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.