Şimdi Ara

adidas online da 50saatlik %50 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan bu üründe %50 indirim olmuş halimi yoksa saat 22.00da fiyatta değişiklik olurmu ?

https://shop.adidas.com.tr/adidas-kasane-polo-tisort_77196?d=8830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campolist -- 3 Ağustos 2016; 21:07:36 >
  • adidas'ın kişisel verilerimi Almanya'da bulunan merkezi veritabanına göndermesine izin veriyorum. Daha fazla bilgi için burayı tıklayınız.

Şaka mı?
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Ayakkabısına göre değişiyor, dört tane 41.5 ayakkabım var hepsi oluyor ama bazısı dar bazısı geniş geliyor... Deriler genelde dar, kumaşlar geniş geliyor bana... Nike lar tamamen şans işi, hem 41 hem de 42.5 ayakkabım var :)
    Ekleme : bu indirim yeterli gelmiyor ise outlet e ara sıra bakın, güzel ayakkabılar düşüyor bazen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 3 Ağustos 2016; 21:12:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Stan smith için pusuya yatalım bakalım

stan smithler sıkıntılı, ön dikiş kısmı kalın, ayağı mahfediyor. açılır diye sürekli giydim ayak paralandı, ayakkabı düzelmedi. Bundan öncesi stanlarla alakası yok
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    O zaman kalsin. Netten ayakkabi gelmez bana bu durumda. Kim bilir kac numara olacak.

Aslinda durumum biraz karisik. 6 ay once flodan nike downshifter aldim severek. Ama yanlardan kumas kisimlardan patladi. Ikisininde ayni yerden. Yarin floya verecegim. Ne cikar sonucu bilemiyorum artik. Bir yanda da ucuz olursa diye bakiyorum konuya iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanta da İndirim olur mu?

• bu site için indirim kodu veya kupon vs var mı acaba ??
  • Sroete ekleyince yuzde 50 indirim oluyor başlamış

• Pi kullanıcısına yanıt
    Bilmediğiniz kalıba sahipse hiç bulaşmamak en iyisi, ben de ucuz yollu bir şey düşürürüm diye baktım göremedim ya kendime ya da babama alacaktım düzgün bir şeyler... Geçen sene de almamıştım, bu sene de kısmet olmadı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ustam kismet derler ya. Aynen oyle. O kadar ayakkabıci gezdim gezdim. En son floya ugradim. Bir baktim 180den mi ne dusmus. En sonunda oradan aldim. Yani gelip seni buluyor illaki. Hic sorun etme

• hali hazırda indirimli olan üründen indirimi kaldırıp öyle indirim uygulamışlar. indirimin olmadığı ürünlere de hiç dokunmamışlar.
  • saat 22 siteyi çökertin
  • https://shop.adidas.com.tr/adidas-3s-sirt-cantasi_78040?d=8830

linkteki çanta boyut olarak çok küçükmüdür fiyatı iyi gibi.seyahatlerde falan kullanmak istiyorum.aşırı büyük olsun istemiyorum kullanan varmı? (S) kalıbında sanırım 40x27x13 boyutlarındaymış
  • bu koşu ayakkabılarının kalıpları adidasın normal günlük ayakkabılarına göre dar mı
  • Mavi dragon dan baska alacak ayakkabi bulamadim

• Arkadaşlar benim aldığım sweat'in xl ındanda 1 adet kaldı bedeni o civarda olan bence yapıştırsın üzülmeyiz gibi duruyor en kötü iade edilir.

1 adet kırmızılı tişörtüm bende önce alındı :( Ona göre hızlı olun adidas online da 50saatlik %50 indirim

Edit: siparişi ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devyedzoko -- 3 Ağustos 2016; 22:07:23 >

• Site gitti bende

• quote:

Orijinalden alıntı: zyveli

https://shop.adidas.com.tr/adidas-3s-sirt-cantasi_78040?d=8830

linkteki çanta boyut olarak çok küçükmüdür fiyatı iyi gibi.seyahatlerde falan kullanmak istiyorum.aşırı büyük olsun istemiyorum kullanan varmı? (S) kalıbında sanırım 40x27x13 boyutlarındaymış

Şöyle bir örnek vereyim. Nike'ın var ben de large, 16x30x51 cm, gayet ideak büyüklükte bir çanta, ancak adidasın vermiş olduğunuz boyuttaki çantasının küçük olacağını tahmin ediyorum. Genişlik ve yükseklik önemli. Ben de almayı planlıyordum, indirim olur mu diye bekledim Large modellerinde, fakat indirim yapmadılar. Hüsran...

• site şoka girmiş
  • Eşime stan smith alacaktım indirmediler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.