Şimdi Ara

adidas online da 50saatlik %50 indirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adidas'a mesaj attım siparişim hala kargoya verilmedi diye. Onlar da bana cevap verdi. İndirim dönemlerinde yoğunluktan dolayı kargolama süresi 48/72 saate çıkabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun geldi ayakkabim.42.5 aldim ama sanki biraz dar geldi gibi.43 ile degistiricem.Yalniz kutulari darmadagan geliyor,umarim kuti hasarli diye degismemezli yapmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kargoya verdiler. Geç oldu, güç olmaz inşallah
  • İndirim bitmiş galiba. Aldığım ayakkabının fiyatı artmış.

• Perşembe günü verdiğim sipariş hala hazırlanmamış bile
  • Benim sipariste hâlâ hazirlaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

2 gündür müşteri hizmetleri numarasından arıyorum kimseye ulaşamadım. Adımı telefonumu bıraktım dönüş yapan yok. Üye olmadan sipariş vermiştim şuan siparişin durumunu görebilecek bir şansımyok sanırım. Mh ye de ulaşamadım. Acaba ne zaman gönderecekler?

ben de 4ünde vermiştim sipariş hala kargolanmamış bile
  • Kaç gün oldu siparişlerde gelişme yok! Herhalde ayakkabıları yeni baştan üretiyorlar!

• Sadece benimki geldi galiba geldi de degisim icin geri gonderdim bile

• Adidas'a sert bir mesaj atın, veriyorlar kargoya :) daha gelmedi benimki de ama mesaj atınca kargoya verildi sipariş. Aslında bulunduğum yer İstanbul'a uzak. Ondan dolayı da geç geliyor.

• Benim iki ayakkabi geldi pazartesi

• https://shop.adidas.com.tr/adidas-hamburg-ayakkabi_77663?arama=Hamburg

Üstteki ayakkabı bugün geldi.174tlye mal oldu.Kesinlikle 347 TLyi haketmiyor.Eski bir adidas ayakkabım vardı.O ayakkabıyı 4 mevsim giyiyordum.Gelen ürüne bakıyorum adidasın sitesinden aldığımı bilmesem çakma galiba diyecem.İşçiliği iyi fakat malzeme kalitesi ve iç kısmın plastik kokusu hoşuma gitmedi.Yazın giysen terletir, kışın giysen beyaz taban sırıtabilir ya da kayabilir.

• benim de kargolanmış
  • hala kargolanmadı nasıl iade edicem telefonla arayınca sıra var diyor sesli not bırakın diyor kapatıyor ancak kesinlikle geri aramıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

ederi bu, ocak ayında almıştım aynısını adidas mağazasından 110-120 civarına. normal ayakkabı bi özelliği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 12 Ağustos 2016; 19:18:40 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.