Şimdi Ara

adidas online da 50saatlik %50 indirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür müşteri hizmetleri numarasından arıyorum kimseye ulaşamadım. Adımı telefonumu bıraktım dönüş yapan yok. Üye olmadan sipariş vermiştim şuan siparişin durumunu görebilecek bir şansımyok sanırım. Mh ye de ulaşamadım. Acaba ne zaman gönderecekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

2 gündür müşteri hizmetleri numarasından arıyorum kimseye ulaşamadım. Adımı telefonumu bıraktım dönüş yapan yok. Üye olmadan sipariş vermiştim şuan siparişin durumunu görebilecek bir şansımyok sanırım. Mh ye de ulaşamadım. Acaba ne zaman gönderecekler?

bende ayın üçünde aldım müşteri hizmetleriye görüştüm beni depo bölümüne aktardı söylediklerine göre büyük yoğunluk varmış kargo şirketinde sıkıntı olmuş heralde en kısa zamanda verilecekmiş bende bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

hocam stokta yoksa ne olacak.aynı fiyattan mı değiştirecekler yoksa farkını mı isterler ne dersiniz?

Stokta yoksa para iadesi yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

İndirim var fakat %50 değil,ama yine de güzel fiyatlar.
    https://shop.adidas.com.tr/adidas-daily-ayakkabi_77569?d=8869
    linkteki ayakkabıyı aldım,diğer sitelerde 140-160 arası.
    Dayanamadım bi tanede decathlondan ekiden one plus aldım,bu koliyle kargo bedava.

ayakkabı hoşuma gitti bende alıcam da ayağıma uymaz diye korkuyorum. Aynı model de adidas ayakkabının numarasında alsam tam olur mu aceba ayakkabıdan ayakkabıya değişiyor biraz ama ikiside adidas ikiside aynı tarz tam olur heralde

Tam olur hocam,olmazsa zaten ücretsiz değişim yapabiliyorsunuz.Ben normalde adidasda 42 giyiyorum ama ayak parmaklarım ayakkabı burununa tam değiyor gibi,garanti olsun diye 42.5 aldım,bol gelirse 42 ile değiştiricem.

değiştirme değilde iade edemiyor muyuz ?

Evet yapabilirsiniz.Sitede tum detaylar mevcut.

• Siteye giriş yapamıyorum. Ürünü takipde edemiyorum. Kargoyada verildimi öldümü kaldımı bu nedir yahu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba buradan bir ürün aldığımızda ve beğenmediğimizde herhangi bir adidas mağazasından değişim yapabiliyor muyuz ? Bilgisi olan birisi hızlı bir şekilde söyleyebilirse çok makbule geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChadSmith

Arkadaşlar merhaba buradan bir ürün aldığımızda ve beğenmediğimizde herhangi bir adidas mağazasından değişim yapabiliyor muyuz ? Bilgisi olan birisi hızlı bir şekilde söyleyebilirse çok makbule geçecek.

Mağazadan değişim olmuyor. Ücretsiz kargo iade veya degisim için gönderiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba gecesi siparişler bugün geldi sorunsuz. Defalarca buradan alışveriş yaptım sorunsuz. Alan arkadaşlar merak etmesin sorun olmaz alışverişlerinde.

• Perşembe aldım hala kargolamadilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut3513

arkadaşlar hangisi iyi sizce ikisinin arasında kaldım ikiside benziyor ama önleri farklı :)

https://shop.adidas.com.tr/adidas-daily-bind-ayakkabi_77566?d=8869

https://shop.adidas.com.tr/adidas-skool-ayakkabi_77551?d=8869

adidas daily blind yani ilk link daha iyi bence

• İndirim bitti mi.

Ben süperstar hastasıyım, baktım fiyatlar aynı

• Beyler daha önce hiç giyim alışverişi yapmadım internetten ayaklarım dengesiz 43 giydiğim de var 45de iade veya değişim şartları nasıl sıkıntı yaşayan var mı?

EDİT: Daha önce sıkıntı yaşanmamış ama Taksit olayı var mı taksit olmadan almam imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImKeynes -- 6 Ağustos 2016; 1:40:38 >
  • Command.com kullanıcısına yanıt
    İndirimli normal superstar yoktu.

• sözde %50 varken 300tl idi bu ayakkabı şuan 389 tl şişirip indirim yapmak moda sanırım daha bi indirim olsa kapardım bundan 1 tane
    https://shop.adidas.com.tr/adidas-superstar-80s-prime-knit-ayakkabi_77602?d=8872
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Kargoya verildi diye bildirim geldi mi? Bende hala siparis hazirlaniyor diyor. Birde hangi kargo ile geliyor urunler? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

Kargoya verildi diye bildirim geldi mi? Bende hala siparis hazirlaniyor diyor. Birde hangi kargo ile geliyor urunler? Teşekkürler

Bildirim falan gelmedi. Evdekiler almış yurtici olması lazım.

• Teşekkür ederim kardeş çok sağol

• Benim baktigim ayakkabi da 140ti simdi baktim 180 olmus %50 değil %20 yaptilar yalan dolan

• Beyler bu yazlik ayakkabilarin cogu fileli. Yirtilma yasadiniz mi? Duydunuz mu?

• Yurticiye gelmis ama bugun dagitim yokmus. Pazartesiye kaldi🚛

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.