< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Adidas response ayakkabı sepette 452 TL (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Az önce bir arkadaşımda "iade isteği" gözükmesine rağmen teslim edilmiş.
-
Ben ürünü 11:30 sularında teslim aldım. Ek olarak 14:00 sularında da bir arkadaşım teslim aldı. Cidden değişik bir durum. Umarım herkes gerekli itirazları yapar ve bu konunun peşini bırakmazlar.
-
Sormayın hocam ya bütün sisteme iade olarak girmişler belki yüzlerce kargo Adidas kendi kendine karalama kampanyası başlattı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan kargonun durumuna bakayım dedim iade gözüküyor. İlk anlamadım durumu, yurtiçi kargoyu aradım firma iade istediği için şubeden de alamazsınız dediler. Daha sonra Adidas'ı aradım. Bu durum hakkında sizi bilgilendireceğiz demekten başka bir şey demediler. Şimdi görüyorum ki herkese aynısı olmuş. THH yolu gözüktü. Memlekette herkes çakal olmuş.
-
Çok saçma hocam çok saçma
Bir kaç gün bekleyelim bakalım ne diyecekler. Toplu hareket edelim THH için.
-
Mağdur olanlar için başlık açtım hocam altınıza bir yorumunuzu beklerim yukarıda link var
İki siparişte iki ayakkabı almıştım. İlk aldığım iade isteğine geçmeden teslim edildi, diğeri teslim edilmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet tecrübeli arkadaşlar nasıl bir yol izliyoruz şubeden teslim edilmeden geri çektiler kargoyu adidas aradığımda araştıracağız demekten başka birşey söylemiyorlar en fazla para iadesi yapılır diye söylendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaşın başına gelmiş olay.
"Yurtiçi geldi," kodu ver güvenliğe bırakayım paketi" dedi, sonra "abi bunu teslim edemem geri çekilmiş" dedi.
Çok üzücü,
Ben sohbet sekmesinden sordum 3 kere,
Hala kargoya verilmeyen ürünüm için ürününüz hazırlanıyor kargoya verilecek dedi.
Sanmıyorum ama paketleniyor olarak bekliyor.
-
THH yolu gözüktü...
-
-
Çok garip, 2-3 sene once yine adidas pahalı modellerini 100 tl ye vermişti. Konusu vardı, hatta sınırlı sayıda üretilen hu nmd modelleriydi. Onlar sorunsuz bir sekilde gonderildi. Bu modelde niye sıkıntı yaptılar anlamadım. Benim ki 11 den beri dagitimda gözüküyor simdilik iade de yazmiyor bakalım gelecek mi.
İade yazmıyorsa geliyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimki de teslim edilemedi oldu, dağıtımdan geri çektiler kargoyu
Çağrı merkezini aradım. Konudan haberdarlar ama bilgilerini olmadığını söyledi . Kayıt açtı..
Benim kapıma kadar geldi kargocu arayıp kodu istedi, 5 dk sonra geri aradı ben bunu teslim edildi gösteremiyorum mecbur geri alacağım diye. Bilseydim evde beklerdim kargoyu açtığımı söyleyince zorla geri alacak hali yoktu ya…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X