46 buçuğu bana da vermedi ben de vakit kaybetmeden 46 sipariş verdim. Sanırım yurt dışından geliyor... |
Bildirim
46 buçuğu bana da vermedi ben de vakit kaybetmeden 46 sipariş verdim. Sanırım yurt dışından geliyor... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
mobilden kolay alınıyor site bozuk |
LİNBK NASIL ACTINIZ ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ürünü kapatmışlar yayından. Sepete ekledim kart bilgilerimi girdirmeden ürünü kaldırdılar :) |
Masaüstü Bilgisayardan ve Chrome ile sipariş geçtim. Posta kodunda sürekli hata veriyordu, rastgele sıfır ve 1 yazdım sipariş oluştu. Şimdi Adidas' dan "Siparişin alındı" sms' i geldi... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 29 Kasım 2023; 11:3:17 > |
aldık bakalım ama ne çıkacak bilemiyorum. 'adidas response fonu' diye haber olmayız inşlh. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m47r1x -- 29 Kasım 2023; 11:4:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ilk üyeliğe %15 indiriminden yararlanabilen oldu mu? |
izdiham vardı zor onu görmek 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
saçma salak ödeme aşamasından dolayı alamadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 29 Kasım 2023; 11:8:7 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam bu yabancı firmalar bazı şeyleri böyle çatı firmalarla anlaşıp hallediyorlar mesela amazon +44 lü numarayla arıyor gibi düşünün bu da öyle bişey |