Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ayakkabıyla dağa taşa gidilir mi?(araba alır gibi soruyorum )

http://shop.adidas.com.tr/erkek-daroga-mid-leather-ayakkabi_72509?d=8347
  • Ben Şirinevler'de oturuyorum, bilen bilir trafiğe kapalı caddede akşam pazarı olur, ayakkabılar satılır.. Sahte Adidas'lar 35 TL'ye o da ancak pazarlıkla alırsınız. Adamlar orijinal Adidas'ları 65 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor, burada gerçekten güzel bir indirim mevcut. %50 değil de %60 %65 olsaydı indirim, alacak numara bulamazdınız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaldenAnlayanAdam

Bu ayakkabıyla dağa taşa gidilir mi?(araba alır gibi soruyorum )

http://shop.adidas.com.tr/erkek-daroga-mid-leather-ayakkabi_72509?d=8347

Gidilir. Bu bot modeli ben de düz modeli var taş gibi ayakkabı olur kendisi, outdoor olarak geçer zaten bu model. Bir ara n11 indirimleriyle 95'e kapatmıştım.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, sağolun
  • 3 hafta önce boynerden 110-120tl ye aldığım halı saha ayakkabısı
    http://shop.adidas.com.tr/erkek-predito-lz-turf-ayakkabi_72431?d=8608
  • Çok güzel ayakkabı, çok rahat 'gidilir'

Adidas'ın 10 sene önce aldığım bir botu var, beğendiğiniz botla aynı tarzda, uzuun uzuun kullanmıştım. Şimdiden hayırlı olsun
  • Zx serisinden kapmak lazım 1 tane fiyatlar uygun gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheGuardian kullanıcısına yanıt
    öğleye doğru AVM'ye gidip siyah ve kahverengiyi deneyim hangisi yakışırsa onu alayım o zaman

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: murty_

Avantajix üzerinden markafoniye girin. Sonra markafoni sayfasını kapatıp hesabım sayfanızdan yardım kısmına girip oradan para iadesi sorgusuna tıklayıp mağazalar listesinden markafoniyi seçin ve ilerle tuşuna basınca biraz önce girdiğiniz zamanı gösterecek. Oradan ilerleyip tutar, e-mail, sipariş numarası bilgilerini doldurun. Hesabınıza yansır yine.

Markafoni konusunda bana verilen cevap ben böyle yapmıştım. Ona göre uyarlarsınız.

Olmadı usta

Bende unutmuştum bi daha sipariş verdim. isin kotusu digerini iptal edemiyorum.sipariş nerden iptalediliyor burda

İptal edilmiyor malesef bende baktıydım

• quote:

Orijinalden alıntı: Miroğlu.

Ulan bir ayakkabı alıcaz hiç birinde numara kalmamış. Nasıl bir kafa yapısı anlamadım yine indirimi gören 4-5 tane aldı değilmi.

Aynen. Ne ara bitirdiniz. Bırakın da ihtiyacı olan alsın. El insaf ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maneul onay için bankanızı arayın nedir ? 2 tane ayakkabı bulduk onuda alamıyoruz.
  • 47.5- 48 - 48.5
    hiç ayakkabı görmediniz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroğlu.

Maneul onay için bankanızı arayın nedir ? 2 tane ayakkabı bulduk onuda alamıyoruz.

ben dun gece alışveriş yaptım kredi kartı ile taksit aldım sabah maili actım baktım odeme bekleniyor diye mail gelmiş aradım sordum müşteri hizmetlerine sorun yok yanlış gelmiş mail dedi
  • önce bindirim sonra indirim ne anladım ben ondann
  • bu halısahayı 130 liraya almıştım boynerden gerçekten mükemmel aykkabı 64 liraya düşmüşhttp://shop.adidas.com.tr/erkek-goletto-turf-ayakkabi_71250?arama=
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

koca sitede bir sürü ürün var. gittmişsiniz bi ürün bulmuşsunuz fiyat aynı olan sanki alcanız onu konuşuyosunuz. onun da minimum ederi oymuş ki o fiyata çekmişler. diğerlerine bak bakalım karşılaştır daha ucuzunu bulabilcen mi. adidas benim olsa size 1 lira bile indirim yapmam.

• İndirim olunca 150 lik mal lur 200 sonra %50 etiketle kakala tabi yersen bu Allahsız firma sanıyor milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 12 Şubat 2015; 10:35:17 >
  • Ben indirim goremedim adidas su paralari haketmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece linki gördüm.Dedim sabah mont alırım,ama dh imha tim affetmemiş 1 tane mont kalmamış
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.