Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

Benim aldığım ayakkabıda sipariş iade sürecinde yazıyor.
    Ayakkabıları almak için ne yapabilirim : (

Hocam bende de aynı şeyi diyordu aradım bu ne demek oluyor diye sordum elimizde ya da mağazalarımızda stokta yok yarına kadar kartınıza ücretiniz iade edilecek dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    Desene hocam bizim çocuğa başka ayakkabı bakıcaz
    Geçen harici 1tb hdd aldım kargo yapılmadı iade oldu, bu desen yine iade bir terslik var ama bakalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Hocam bende de aynı şeyi diyordu aradım bu ne demek oluyor diye sordum elimizde ya da mağazalarımızda stokta yok yarına kadar kartınıza ücretiniz iade edilecek dediler.

Bendede öyle diyor kartla almadım havale yaptım atmden nasıl alabilirim paramı geri

• quote:

Desene hocam bizim çocuğa başka ayakkabı bakıcaz
    Geçen harici 1tb hdd aldım kargo yapılmadı iade oldu, bu desen yine iade bir terslik var ama bakalım artık

Bende sinir oldum hocam elinizde ki malı kontrol edin ona göre stok koyun müşterinizi mağdur etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Bendede öyle diyor kartla almadım havale yaptım atmden nasıl alabilirim paramı geri

Size geri dönüş yaparlar hocam büyük ihtimalle hesap numarası falan isterler

• Gidip şubeden aldım bugün kargomu, evime kadar getirmek zor geldi arkadaşlara
  • Bende bugün şubeden aldım siparişi herhangi bir eksik yok ama ayakkabı biraz basit geldi bana sanki orjinal değil gibi birde yarım numara küçük fakat geri göndermekle uğraşmıcam esner diye düşünüyorum yanlardan

• Bu ne arkadaş.. Adidas in amerika merkezine yazdım. Bir daha yazacağım. Bu ne yahu. Dolandırıcılık gibi. Parayı çektiler. Sipariş kodu yok. Sipariş onayı yok. Üyeliğim bile silinmiş sanırım. Nasıl sunucuları, yazılımları ve yazilimcilari var anlamadım. Arıyorum ulaşamıyorum. Zaten indirim parasını telefona verdim. O kadar uzun bekletiyorlar ama sonuçta hiç bir yere bağlanamıyorum. Adidas bu konuda gerçekten de adi-das oldu. Bakalım amerika dan bir yanıt gelecek mi? Bir de para iadesi nasıl sonuçlanacak acaba?

• Geçen gün gidip elimle kargoyu alırken kargocu abiyle kısa bir muhabbetimiz oldu Diyor ki la internetten ayakkabı alınır mı Gidip kendin seçecen direk alıcan Normalde saçma gelebilir bu laflar ama yaşadığımız şu sorunları göz önüne alınca diyorum ki Adam haklı beyler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Geçen gün gidip elimle kargoyu alırken kargocu abiyle kısa bir muhabbetimiz oldu Diyor ki la internetten ayakkabı alınır mı Gidip kendin seçecen direk alıcan Normalde saçma gelebilir bu laflar ama yaşadığımız şu sorunları göz önüne alınca diyorum ki Adam haklı beyler :D

sana akıl vereceğine parası ödenmiş kargoları neden artık getirmediklerini açıklasın yurt içi kargo
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Valla adamlara da üzüldüm be Gördüm dükkanlarını içi ana baba günü karmakarışık

• iki adet ayakkabı aldım. Kargoyu teslim aldım. Biri ayağıma dar geldi. İade etmeye çalışacam bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

iki adet ayakkabı aldım. Kargoyu teslim aldım. Biri ayağıma dar geldi. İade etmeye çalışacam bakalım..

benim siparişim de gelmedi iade istedim halen iade yapmadılar. ürün kalmamış dediler koskoca adidas firması ürün kalmadı ne demek
  • 44,5 numara aldım normalde 44 giyiyorum sıktı. Şimdi iade edince 45 numara gönderirler mi yoksa indirimsiz fiyatı mı isterler

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.