Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence hazırlanan ürünler kargoya verildi olarak görünüyor ama yurtiçi kargodan fatura kesilmediği için gönderi bilgileri görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qulf -- 16 Şubat 2015; 0:08:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala odeme bekleniyor koskoca adidas paraların uzerine yatmaz insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranumut

hocam nasıl öğrendiniz yurtiçi kargo da tel numarası ile sorguluyorum kargonuz bulunmamaktadır diyor sitedede kargo bilgisi bekleniyor diyor

Hocam pazar teslim edildiğinden kargo bugün ne sisteme işledi(yurtiçinin) ne de yola çıktı. Yarın takip no girilir yola çıkar kargolar.

• bana pek inandırıcı gelmedi pazar teslimatı, pazar günü kargolar kapalı çünkü. pazartesi de kargoya vermezlerse iyice canım sıkılacak bakalım sonucu bekliyorum ona göre şikayete başlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Şubat 2015; 1:27:22 >
  • takip numarasi var sitesinde orda yaziyor

• Kargoya verilmis takip no daha girmemis

• Ben ödeme yaptığım halde siparişim iptal edilmiş

• ödeme yaptığım halde siparişim iptal oldu
  • Telefonla arıyorum kaç dk'dır bekletiyorlar halen bir tane boş müşteri temsilcisi olmadı en sonunda arama kesildi

• 43.5 numara Oracle ayakkabim geldi, bedeni olmadi. İade edeceğim fakat aldığım modelin farklı renkleri var ve fiyatlar %50 artmış. Telefonda bana "aynı model ama farklı renk olduğu için kartınıza iade yapılır, fakat değişim yapamayız" dediler.

Ne saçma yahu. 2 farklı renk var, aynı model. Numaraları da var istediğim. Ama neymiş farklı renk farklı modelmiş bık bık bık.. Ücretsiz iade yapacağım ama fırsattan istifade edememiş olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Telefonla arıyorum kaç dk'dır bekletiyorlar halen bir tane boş müşteri temsilcisi olmadı en sonunda arama kesildi

Hocam iletişim kısmından mesaj atın bugün dönmezlerse şikayetvara konu açmayı düşünüyorum havale ücretini bile alıcam donlarına kadar

• Sonunda açtılardan az önce Ödemem görünmüyormuş Dekont istediler yolladım bakalım ses soluk yok şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 16 Şubat 2015; 12:09:12 >
  • şimdi aradım müşteri hizmetlerini siparişimi onayladılar sipariş hazırlanıyor yazıyor sitede bu iştende kazasız belasız yırttık
  • 44.5 ayakkabi alipta olmayan varsa iadeyle ugrasmam diyenler modele gore talibim

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Mh de sadece bir kisi çalışıyor. Her aramamda ayni kisinin cikmasi ve artik ismimle hitap etmesi bunun kaniti

• Aynı kız/kadın heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Sicak firsatlar bolumunun en overrated konusudur.

3.mesajdan sonra kitlenmesi gereken konu 40 sayfa konusulmus.

Gs store konusunu gormediniz sanirim

Siz taksitle.net'i duymadınız sanırım :)

Bu arada bu siteye sıcak fırsatlar ahalisinin bu kadar ilgi göstermesine çok şaşırdım. Kim yaptıysa bu işi helal olsun valla iyi yedirdiler millete.

Yedirme olayı ürüne göre değişiyor hocam. Yazın 140tl ye alsamm mi almasam mi diye uzun düşünüp bıraktığım ayakkabıyı 60 a getirdim. Bu yaz giyerim. Bence mantıklı bi alışveriş oldu.

• Ben de arayıp kargo takip numaralarının ne zaman girileceğini sordum yetkiliye aktarıyorum dedi ama 20 dakika sonunda baktım bağlanan yok kapattım. Dün kargolanıp takip nosu girilen olursa bir haber verirse sevinirim.

• İndirimi 50 adet kol saatinde sanarak sayfaya hiç bakma gereği duymayan sadece ben miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

İndirimi 50 adet kol saatinde sanarak sayfaya hiç bakma gereği duymayan sadece ben miyim?

Boşver iyi ki yanlış okumuşsun Biz aldık da ne oldu Para gitti ortada ürün yok Şimdi uğraş dur

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.