Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 14dkdır müzik dinliyorum Telefonu açan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    normalde buraya konu açılmasa eminim bu kadar yoğunluk olmazdı şoka olmuşlardır hazırlıksız yakalnadılar
  • KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    Bu kadar indirim yaptık diye bas bas reklam yapıyorlar Düşünmeleri lazımdı

• Harbi teknik servisi çok ağır çalışıyor ya

• umarım bu kargo olayında bir sıkıntı çıkmaz hala takip noları girmemişler yurtiçi kargoda öyle bir gönderi yok diyor

• Aynı şarkıyı kaçıncı kez dinliyorum sayamadım Halen online satış kısmındakilere ulaşamadım
  • Ben bu kadar başvuru yaptım mı ya yanlış bu :D

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏

Edit: Sonunda bağlandı biri. Baktı ve ödemem bu sefer görünüyormuş fakat ürün var mı yok mu diye bakıyorlarmış. Gün içinde aracaklar (dediklerine göre).

Edit2:
    8 tane daha aynı mailden geldi n'oluyo len

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 16 Şubat 2015; 15:01:49 >

• Mutlu son mu yaklaşıyor yoksa

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏
  • şiparişiniz kargoya verilmiştir diye mail geliyor ne takip no var ne bişey yurtiçiyi arıyorum adınıza kargo ok diyor kaç gün oldu rezalet resmen
  • perşembe günü verdiğim2 ürün siparişinden bende yırttım 2 ürünüde kargoya vermişler takipte var umarım hepiniz sorunsuz halledersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Şubat 2015; 15:23:55 >
  • Perşembe günü verdiğim siparişi, dün mail attılar kargoya teslim edildi diye. Kargo takipte İstanbul/Kağıthane Biriminde gönderi için belge düzenlendi yazıyor, beklemedeyiz

• Arkadaşlar benimde kargo no hirilmiş sistemem yavaş yavaş girdiler heralde bakmanızda fayda var

• Benim takip no da girilmiş. Yanlış renk veya numara da verilmediyse tamamdır kardayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma verdiğim sipariş hala hazırlanıyor.

çarşamba verdiğim sipariş de kargoya perşembe günü verildi ama at kafalı yurtiçi yüzünden hala ulaşmadı.
  • KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    Avantajix olayi netlesince pm den dönersin bana

• Sabah geldi daroga mid leater ayakkabım, çok rahat ve şık bir ayakkabı.
  • bu yurtiçi nin yaptığını Okul Çocukları yapar tam. 4 gündür zaman yetmedi diye getirmiyorlar kargomu. ilçede, köyde olsam neyse, ulan şehrin tam merkezindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 16 Şubat 2015; 18:20:13 >
  • Ayakkabı geldi bugün güzel baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Aynısını İstanbul Fatih'te de yaptılar bana çok kez. Yurtiçi kargoya şikayet maili atıyorum "kapıma kadar gelsin diye kargo parası verdim gidip şubeden almayacağım" diyorum ertesi gün getiriyorlar. Şubeler sanırım bayilik gibi çalışıyor kiminin elemanı ya da aracı yetersiz olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

bu yurtiçi nin yaptığını Okul Çocukları yapar tam. 4 gündür zaman yetmedi diye getirmiyorlar kargomu. ilçede, köyde olsam neyse, ulan şehrin tam merkezindeyim.

ya sormayın yurt içi kargo iyice bozdu kendini hep aynı yalan süre yetmedi ama yalan çünkü bana en yakın yerde şubeleri. eskiden hep bu kargoyu tercih ederdim ama artık mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum. kesin yine yarın kargo gelecek ama getirmeyecekler üstelik çoğunu tanıyorum yıllardır ama yinede getirmeyip ayıp ediyorlar neyse kendileri kaybeder
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.