Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde ayakkabı yarım numara küçük geldi üstten çok sıktı ne güzel almıştım iade ettim bakalım kargo yarın ulaşacak ellerine aynı ayakkabıyının numarasını istedim stok kalmadığı için para iadesi olur dediler yada başka ayakkabı seçip ücret farkını ödemem gerekmilş artık şansım yokmuş ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler yarım numara büyük geldi gibi ayakkabı değişim için mesaj atanlar ne cevap aldılar ? sitede yardım kısmında değişim yapılabilcegi yazıyor.

ellerinde varsa değiştirirler.
  • arkadaşlar ilginç bi olay yaşadım merak ediyorum başka başına gelen var mı?
    bu indirimden 1 tane güneş şapkası almıştım bu sabah geldi kargo, baya büyük bi paketle geldi, dedim küçücük şapkayı kocaman paketlemişler bi açtım paketi içinden aldığım şapka ve 2 adet siyah eşofman altı çıktı öyle bişey almadım hatta kendimden şüphe edip kontrol ettim ama yok sadece şapka almıştım, hediye gönderdiler desem neden 2 tane göndersinler, kargonun karışması ihtimali geliyor aklıma ama oda mantıklı gelmiyor anlamadım gitti en iyisi bi mail atayım adidasa anlatayım durumu

• Arkadaşlar kargo şirketi işini adam gibi yapmıyor eve teslimatları berbat gidip şubeden aldım.
    Siteden ayakkabı ve şort almıştım sadece şortu yolladılar , ayakkabı stokta kalmadı demişlerdi. demin mail geldi ayakkabının parası iade edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipokratales -- 18 Şubat 2015; 14:08:43 >
  • Adamlar 3 gündür şubede bekletiyorlar getirecekleri yer 20dk sürmez yurtiçiyle kolay kolay birşey sipariş etmem artık

Arasla bunlardan 3 gün sonra sipariş vermiştim o daha önce gelecek gibi ptt bile daha hızlı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 18 Şubat 2015; 17:05:58 >
  • bugün ben işyerinde iken gelmiş kargo fakat geç çıktım işyerinden kargo şirketide kapanmıştı alamadım bakalım yarın almaya çalışacam merak ediyorum nasıl gelcek banada yarım numara küçük gelebilir
  • benimki de hemen iade edilmedi geçen pazar günü şort kargoya verildi o zaman anladım ayakkabı stokta yok , o günden beri iade ile uğraştılar demekki .
  • MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargonun internet sitesinden veya çağrı merkezine şikayet edin. Benim paketim de dağıtıma çıkarken şube de unutulmuş aradığımda gelip alın denildi. Şikayet bıraktım gerekli uyarı yapılacağı söylendi en son.

• hipokratales kullanıcısına yanıt
    Sizden de kargoyu şikayet etmenizi rica ederim. Çünkü işlerini bundan sonra düzgün yapmalarını sağlar bir ihtimal

• benim daroga da geldi 44-44,5 giyorum 45,5 ancak oldu ayakkabılar mağazada defalarca denenmiş sanırım bir ay kullanılmış kadar yıpranmış ve bir tekinin önü yamulmuş değişim yaparlarmı bilemiyorum deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 19 Şubat 2015; 0:24:51 >
  • vallahi aldıgıma bende pişman oldum tam 1 hafta oldu ve ödeme bekliyor yazıyor arıyorum onaylamayı biz yapacagız diyorlar ee neden bekliyorsunuz daha daha yeni tekrar mail attım 2 mail olcak 4 aramam olcak bakalım ne olcak
  • Yurtiçi Kargoda 2 farklı kargo bekliyorum 1 tanesi geldi şubede bekliyor diğeri muhtemelen yarın gelecek şubeye Bakalım şubeden eve ne zaman gelecek kargolar

Edit: 2 kargoda gelmiş şubede bekliyor İstanbul'da malum bayağı kar var Bizim oradalar da 20cm yer yer kar var Gidip kendim mi alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 19 Şubat 2015; 11:51:04 >
  • yurtiçi hep lafta.

şikayetim dikkate alınmışmış, tekrarlanmaması için şubeye gerekli işlemler yapılmışmış...

şikayet ettim, ettiğimin ertesi günü sabah kargo geldi. aynı gün bir kargom daha gelmesi gerekiyordu, o yoktu. şikayetim üzerine aradı bir kadın, özür dileriz, tekrarlanmayacak, bunun için önlemleri aldık falan filan salladı. dedim "ne önlemi aldın sen, bugün gelmesi gereken kargo ortada yok, demek ki önlem falan almamışsın, sallıyorsun". "başka bir şikayetiniz varsa 444 bilmem kaç'ı arayın lütfen" dedi, "he" dedim kapattım.

piyasada adamakıllı kargo şirketi açığı var. büyük bir şirket bu olaya el atıp şubelerini de kendisi açıp veya şubelere sıkı denetim yapıp şu işi halletse ya.
  • Ulan arkadaş ayın 17 sinden beri kargo şubeye ulaşmış hala getirmediler... Dün güya zaman yetmemiş şimdi baktım saat 10 gibi dağıtıma çıkmış tekrar... Bakalım gelecek mi... Bir daha Yurtiçi Kargo mu hayatta işim olmaz...
  • Dogu-E kullanıcısına yanıt
    Hocam seninkisi hiç degilse kargo 1 hafta oldu daha ödeme onaylanmadı bende adidasa mail atıyom onaylıcagız en kısa zamanda diye cevap atıyorlar
  • Ben gittim az önce kendim aldım şubeden

• Daha önce üç modelini giymiştim ondan dolayı aynı numara sipariş verdim 44,5 numara ayağıma büyük geldi sl 72 isteyen olursa mesaj atabilir yoksa iade etmek zorundayım...
  • Benim aldığım ayakkabıda sipariş iade sürecinde yazıyor.
    Ayakkabıları almak için ne yapabilirim : (
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengineer06

Yurtiçi kargonun internet sitesinden veya çağrı merkezine şikayet edin. Benim paketim de dağıtıma çıkarken şube de unutulmuş aradığımda gelip alın denildi. Şikayet bıraktım gerekli uyarı yapılacağı söylendi en son.

şikayet etsende artık bir şey değişmiyor yurt içi kargo kendini bitirmeye uğraşıyor böyle giderse de başaracak ben 6 yıldır bu kargoyla çalışırdım ama 1 yıldır iyice saçmaladılar eve kargo getirmemeye başladılar bende sonunda bıraktım artık aras kargoyu seçiyorum sipariş verirken yani mecbur kalmadıkça artık yurt içi kargoyu seçmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.