Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de sipariş hazırlanıyor diyor Daha bunun kargo beklemesi var
  • Burdan ucuza alıp karla satacaklar var heralde adanlar sırt çantası mont cüzdan çorapları bile yemişler, ayın 12sinde 3parça siparişim var hala hazırlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 173 e ax2 bot buyuk geldi . 44.5 numara.

44 alip kucuk gelen varsa degisim yapabilirim.

Bunun aynisi.
    http://www.korayspor.co...kabilari-ax2-gtx-m17480

Adidasin siteden kaldirmişlar tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 17 Şubat 2015; 8:54:57 >
  • 2 tane ayakkabı, 2 tane tshirt almıştım. Adidas'tan kargom bugün geldi ancak adamlar sadece tshirtleri yollamışlar, ayakkabıları yollamamışlar. Fakat tshirt'lerin bulunduğu kargo poşetinin üzerinde irsaliye vardı ve irsaliye üzerinde hem tshirtler hem de ayakkabılar yazıyordu. Ben de haliyle poşeti açmadan iade ettim kargocuya.

Ya ayakkabılar ayrı bir paketteydi ve kargoda kayboldu; ya da Adidas ayakkabıları göndermiş gibi yapıp ellerinde olmadığı için "nasıl olsa para iadesi yaparız" şeklinde davrandı.

Çünkü bu durum karşısında Adidas'ı aradım ve müşteri hizmetleri "Biz kargonuzun takibini yapacağız. Ama bunlar indirimde olduğu için bitmiş ürünler, kargonuzu bulamazsak para iadesi yaparız" dedi. Bana biraz katakulli gibi geliyor. Şimdilik beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 17 Şubat 2015; 11:17:00 >
  • İrsaliyede varsa kargo şirketi almış demektir Yoksa adamlar teslim almadığı ürünü irsaliyelerine ekletmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

İrsaliyede varsa kargo şirketi almış demektir Yoksa adamlar teslim almadığı ürünü irsaliyelerine ekletmezler

kapali kutuysa ne bilecek icinde ne varne yok?

• Sen ben yollasak içine bakarlar da heralde o koca firma diye tek tek kontrol etmezler Toplu teslimde ürün araya kaynamış kaybolmuş olabilir Bulunur tahminimce yakında

• Perşembe 20.00 civarında sipariş ettiğim ayakkabı, bugün yeni geldi.Konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
  • KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    Satmayi dusunmuyormusun?

• Ryuji_Yamazaki kullanıcısına yanıt
    değiştirebilirsem değiştiricem cevap bekliyorum.
  • Tamam satmayi dusunursen bana donermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuji_Yamazaki -- 17 Şubat 2015; 15:27:22 >
  • Bense perşembe sipariş verdim Pazartesiye kadar ödeme bekledi ve sonra iptal etti halbuki ben siparişi verdiğim gün eftyi yapmıştım İtiraz ettim siparişi yenildiler ödemeyi yeni görmüşler 2 gündür de sipariş hazırlanıyor diyor Aldığıma alacağıma pişman ettiler

• sipariş eksiksiz geldide kumaş inceymiş pantolon eşofmanın bilseydim almazdım bu arada y.içi kargo iyice bitti benim için yine getirmedi kargoyu gidip aldık
  • Beyler yarım numara büyük geldi gibi ayakkabı değişim için mesaj atanlar ne cevap aldılar ? sitede yardım kısmında değişim yapılabilcegi yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler yarım numara büyük geldi gibi ayakkabı değişim için mesaj atanlar ne cevap aldılar ? sitede yardım kısmında değişim yapılabilcegi yazıyor.

Hangi ayakkabi kac numara almistiniz degisim olmazsa ayakkabi hosuma giderse alabilirim

• Perşembe akşamı ödeme yaptım kargo daha bugun verilmis 8 de mail geldi boyle sirket olmaz olsun yahu

• perşembe verdiğim sipariş bugün geldi, çok beğendim ayakkabıları.. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Heralde aynı zamanda atmışlar Bana da 8gibi kargoya verildi maili geldi fakat kargo takip numarası yok

• banada perşembe günü verdiğim sipariş için dün siparişleriniz kargoya teslim edildi die mail geldi fakat hala elime ulaşmadı sanırım yarın ulaşacak gibi bakalım acaba ayakkabı nasıl olcak merakla bekliyorum
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle numara yok alabildiniz mi siz no

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.